Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt. Köpte ett dansk telefonnummer som mitt personliga första telefonnummer i Danmark. Fick tydliga och korrekta instruktioner om optimalt tillvägagångssätt i förhållande till telefonitjänståte... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det første simkort nummer der blev sendt passede ikke, men på trods af Richard var på ferie, blev det hurtigt rettet (4 arbejdsdage fra køb til nummerflytning).

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fed service!! Richard var hurtig på telefonen, samt fleksibel med den rigtige løsning til os! Som nystartet virksomhed møder man mange forskellige serviceniveauer og man erfare hurtigt at det... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde problemer med mit teleselskab, der fejlagtigt opsagde mit telefonnummer og ikke kunne genoprette det. Selvom det intet havde med firmanumre at gøre, kontaktede jeg Richard, der hjalp mig m... Ver más

Información sobre la empresa

1. Operador de telefonía móvil
  2. Servicio de telefonía e Internet

Escrito por la empresa

Vi har skiftet navn: ditguldnummer.dk er blevet til firmanumre.dk Vi har lette telefonnumre. Usædvanligt lette telefonnumre til dig eller din virksomhed. Hos firmanumre finder du et telefonnummer, der skiller sig ud. Her finder du et guldnummer til en rimelig pris. Vi går det ekstra skridt for vores kunder - besøg vores shop og mærk forskellen.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De dækker effektivt en kundes behov…

Svindel og løgne.

4 de noviembre de 2019

OPDATERET 20.oktober 2020

Kære MJ,

Vi kan se at du har ændret din oprindelige anmeldelse fra meget positiv, til nu meget negativ.
Vi kan også se at du har ændret din vurdering næsten et år efter dit køb.
Har du noget imod at forklare hvad der er årsagen til at du har ændret holdning.

På forhånd tak
Lasse
Firmanummer.dk

OPRINDELIGT SVAR 14.November 2019
Kære MJ

Velbekomme!

Tusind tak for at du valgte os og for den positive anmeldelse. :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service! Jeg havde en rigtig god dialog med Richard og han svarede endda på en søndag aften! :-) Jeg kan varmt anbefale Ditguldnummer.dk, hvis du er ude efter et let genkendeligt telefonnummer samt super service! Betaling og overdragelse var hurtig og nem - og jeg glæder mig til at tage mit nye nummer i brug! :-)

28 de octubre de 2019

Kære Mikkel

Tusind tak for snakken og for den positive anmeldelse. Den er vi meget glade for! :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har netop købt et mobilnummer af…

Jeg har netop købt et mobilnummer af ditguldnummer.dk og selv om jeg havde vanskeligt ved at bestemme mig, så var Richard både særdeles serviceminded, meget hurtig, imødekommende og troværdig.

Jeg giver ditguldnummer.dk mine allerbedste anbefalinger.

17 de octubre de 2019

Kære Hans

Tusind tak for den fine anmeldelse. Jeg er super glad for, at vi fandt et nummer, der passede godt til din virksomhed :-)

Super service . Anbefaler jer alle 100%

16 de octubre de 2019

Kære Mohammad

Tusind tak for, at du valgte at anskaffe dig dit nye nummer her - og tak for din fine anmeldelse! :)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Alt i alt en god oplevelse

19 de septiembre de 2019

Kære Claus

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg beklager tastefejlen med det førsttilsendte SIM-kort nummer, men er glad for, at vi hurtigt fik rettet op på det, så nummeret kunne overdrages hurtigt. :-)

Hurtig og nem overdragelse

Hurtigt og nem overdragelse. Sublim hjælp fra Richard med at vælge et guldnummer til min lille virksomhed ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

10 de septiembre de 2019

Kære Isabella

Tusind tak for din anmeldelse og 5 stjerner. Det er vi glade for :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi kan varmt anbefale handel med dit…

Vi kan varmt anbefale handel med dit guldnummer.dk som er særdeles imødekommen og løsningsorienteret, også ved udfordringer i handlen.

26 de julio de 2019

Kære Kenneth

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den er værdsat!

Super!

Jag har köpt två riktiga supernummer till ett mycket rimligt pris.
Hurtig respons på mina frågor. Jag är mycket tillfreds med DitGuldnummer.dk!

8 de julio de 2019

Kære Emma

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er super glade for, at kunne hjælpe jeres virksomhed med et guldnummer. :)

Fantastisk sted at handle

Fantastisk sted at handle, og Richard fra ditguldnummer.dk bringer virkelig god service til det næste niveau. Fik et super godt mobilnr. og prisen kan man på ingen måde klage over. Really well done til ditguldnummer.dk

28 de junio de 2019

Kære H.Mac

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at vi kunne hjælpe dig med dit nye guldnummer. En fornøjelse at handle med! :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god betjeningen er meget tilfreds…

Super god betjeningen er meget tilfreds og mange kunne lære af denne med at behandle kunder 🌟🌟🌟🌟🌟

14 de junio de 2019

Kære Birgitte

Tusind tak for din meget fine anmeldelse! Den er vi virkelig glade for.

Godt produkt, god købsoplevelse

Hurtig og nem bestilling. Meget god hjælp med nummerflytningen. Kan varmt anbefales.

13 de junio de 2019

Kære Christian

Tusind tak for din anmeldelse, og fine fem stjerner. Rigtig dejligt, at du er glad for forløbet! :-)

Kanon service

11 de junio de 2019

Kære Michael

Tusind tak for din anmeldelse og fem stjerner. Vi er glade for, at kunne hjælpe dig med et let nummer :-)

Billigt guld nummer

Godt og billigt guld numre

4 de junio de 2019

Kære Farhad

Tusind tak for din positive anmeldelse! Den er vi glade for. :-)

Let og hurtigt

Let og hurtigt.
Fedt med et lette nummer, og hurtig betjening da jeg manglede en faktura undervejs.

25 de abril de 2019

Kære Rasmus

Tusind tak for din positive anmeldelse og fine fem stjerner. Jeg er glad for, at vi kunne være behjælpelige!

Fremragende service

Fremragende service! Nemt og simpelt - god og tæt kommunikation - derfor synes jeg at DitGuldnummer fortjener en god anmeldelse!

Keep it up, good luck!

13 de abril de 2019

Kære Flytteselskabet

Tusind tak for jeres anmeldelse. Jeg håber, at I er kommet godt i gang med virksomheden! :-)

Pisse god service

Pisse god service ! Hurtig behandlingstid :) !

10 de abril de 2019

Kære Frederik

Tusind tak for handlen og din anmeldelse! Håber det går godt med virksomhederne :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er ganske enkelt og meget smidigt…

Det er ganske enkelt og meget smidigt at anskaffe sig et guldnummer denne vej. processen virker meget serviceminded hele vejen.

8 de abril de 2019

Kære Michael

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder mig, at vi kunne hjælpe dig med et lækkert nummer! :-)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.