Fruebjergvej 3, 2100 København, København Ø, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Det kändes mest som att hon vi pratade med ville få bort oss efter de mest basala frågorna. Vi blev rekommenderade att ringa akuten, men akuten blev bara sura eftersom det tydligen inte var något aku... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Første juledag og kun dyrelæger tilgængelig på et stinkende dyrt tillæg på et par tusinde kr. Har firstvet igennem forsikringen og tænkte at give det et skud. 8 min senere havde jeg en dygtig flink... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan slet slet ikke anbefale jer nok. Det er en fantastisk mulighed altid at have en dyrlæge ved hånden når man er bekymret for sine dyr. Kan lige give ro i sindet når man er bekymret ( og redde bø... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Don’t use never this app please. Just go straight to the doctor. Otherwise you will pay 699kr and they will tell you that you must go to the doctor. Be careful, they don’t write you any medication.

Información sobre la empresa

1. Veterinario/a

Escrito por la empresa

No need to rush off to the local vet – meet up with us online instead. You will get help and treatment and if you need it, a referral to the nearest veterinarian. Download the FirstVet app today to get started.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 57% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

En god oplevelse

En god oplevelse. Godt med hjælp. Dog ønsker jeg, at man har lidt længere tid med dyrlægen og flere konsultationer årligt.

28 de octubre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er så heldig at jeg igennem min…

Jeg er så heldig at jeg igennem min hunde forsikring har gratis adgang til Firstvet.
De gange jeg har haft brug for hjælp har der altid været mulighed for at booke en tid indenfor kort tid. Jeg har også talt med den samme dyrelæge, måske bare held. At skrive det er professionelt er jo en selvfølge men det er trygt at føle at ens bekymring og en kort video samtale tages alvorligt og der bliver spurgt ind til hunden, kan se billeder og hunden fx . Det er virkelig guldværd

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Veldig gode råd

Veldig gode råd, god og oppklarende samtale med veterinær.
Desverre sviktet teknikken oss litt. Den viste oss som offline, selv om vi ventet med appen åpen.
Samtalen med veterinær på telefonen var allikevel god nok til at vi fikk de svarene vi trengte.
Flott tjeneste.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var ret nemt at sætte op

Det var ret nemt at sætte op. Forbindelsen var god. Dejligt at have konsultation hjemmefra ens egen stue. God og grundig Dyrelæge som var rolig og profesionel.

God dejlig rådgivning

Dejlig at man altid kan få råd af nogle dyrlæge om det skal ses eller det går over. Skønt at ens forsikring dækker det så det er gratis rådgivning. Dog er det øv at de ikke kan rådgive medicin eller udskrive det. Ellers rigtig god vejledning og gode til at berolige en når man er en pryllet hundemor.

24 de octubre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er så rart atkunne få et godt råd

Det er så rart atkunne få et godt råd, når egen dyrlæge har lukket.
Oplever en meget kompetent hjælp.

9 de octubre de 2020
Logotipo de FirstVet - Danmark

Respuesta de FirstVet - Danmark

Hej Sanne. Tusind tak for din anmeldelse og fordi du gav dig tid til at skrive den! Vi er meget glade for at kunne hjælpe :) God efterårsferie! //Kundeservice DK

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nærværende og synes at hun var god til…

Nærværende og synes at hun var god til at guide i forhold til hvad det var vi skulle gøre og hun var meget OBS på hvordan vores hund reagerede. Vi følte os trygge og hun tog sig god tid til os.

5 de octubre de 2020
Opinión espontánea
Logotipo de FirstVet - Danmark

Respuesta de FirstVet - Danmark

Hej Rikke. Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord. Vi er meget glade for at kunne hjælpe, når man er bekymret! :) Rigtig god weekend //Kundeservice DK

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.