Fruebjergvej 3, 2100 København, København Ø, DK

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Det kändes mest som att hon vi pratade med ville få bort oss efter de mest basala frågorna. Vi blev rekommenderade att ringa akuten, men akuten blev bara sura eftersom det tydligen inte var något aku... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Første juledag og kun dyrelæger tilgængelig på et stinkende dyrt tillæg på et par tusinde kr. Har firstvet igennem forsikringen og tænkte at give det et skud. 8 min senere havde jeg en dygtig flink... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan slet slet ikke anbefale jer nok. Det er en fantastisk mulighed altid at have en dyrlæge ved hånden når man er bekymret for sine dyr. Kan lige give ro i sindet når man er bekymret ( og redde bø... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Don’t use never this app please. Just go straight to the doctor. Otherwise you will pay 699kr and they will tell you that you must go to the doctor. Be careful, they don’t write you any medication.

Información sobre la empresa

1. Veterinario/a

Escrito por la empresa

No need to rush off to the local vet – meet up with us online instead. You will get help and treatment and if you need it, a referral to the nearest veterinarian. Download the FirstVet app today to get started.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 57% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rart med sparring fra en uvildig

Rart med sparring fra en uvildig. Vi var i tvivl om hvorvidt vi skulle lade vores 1-årige havaneser sterilisere nu. Kompetent vejledning og har gjort valget nemmere. Tak

5 de septiembre de 2020

Respuesta de FirstVet - Danmark

Hej Anne. Hvor er det dejligt at læse, at du følte dig godt behandlet, og at du fik den hjælp du havde brug for. TAK fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse :) //Kundeservice DK

Videokonsulation

En yderst positiv oplevelse. Konsulation ved en meget venlig og kompetent dyrlæge. Hele forløbet fungerede perfekt. Meget betrygende at have denne app i baghånden.

5 de septiembre de 2020

Respuesta de FirstVet - Danmark

Hej Connie. Hvor er det dejligt at læse, at du havde en god oplevelse hos os. Vi er stolte af, at du føler dig tryg med os "i lommen". TAK for dine flotte ord :) //Kundeservice DK

Super oplevelse

Super oplevelse. Kan højst anbefales!!

3 de septiembre de 2020

Respuesta de FirstVet - Danmark

Hej Andreas. Tusind TAK for din flotte anmeldelse! Og tak fordi du gav dig tid til at skrive den. God tirsdag! //Kundeservice DK

Ingen anmærkninger

30 de agosto de 2020

Hej Anne. Tak for topkarakteren! :) //Kundeservice DK

Fin behandling

Fin behandling. Dyrlægen gav sig tid til at vejlede i forhold til forløb.

30 de agosto de 2020

Respuesta de FirstVet - Danmark

Hej Helen. Så glad for at du fik den hjælp du havde brug for. Håber det går bedre med dit dyr! :) //Kundeservice DK

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Følte mig tryg hele vejen igennem. Lige hvad jeg havde brug for. Og det gik som dyrlægen spåede. Tak for en god oplevelse.

Respuesta de FirstVet - Danmark

Hej Bethina. Selv tak! Det er skønt at du har givet dig tid til at skrive os en anmeldelse. TAK! Håber det går bedre med dit dyr :) //Kundeservice DK

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse.

Respuesta de FirstVet - Danmark

Hej Søren. Tak for de fire stjerner og tak fordi du gav dig tid til at skrive os en anmeldelse :) //Kundeservice DK

God og hurtig hjælp!

Kompetent og effektiv hjælp.

Respuesta de FirstVet - Danmark

Hej Helene. Tusind tak for de fem stjerner! :) Glad for at du fik god hjælp. //Kundeservice DK

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det fungerer virkelig godt og…

Det fungerer virkelig godt og dyrlægerne er super kompetente.

28 de agosto de 2020

Respuesta de FirstVet - Danmark

Hej Mikkel. Tusind tak for de fem stjerner og de flotte ord! Rigtig god fredag :) //Kundeservice DK

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og nemt at bestille en tid

Super nemt at bestille en tid også med super kort varsel. Bestilte en tid kl 9 og snakkede med dyrlægen en time senere. Fik god råd og vejledning og helt gratis for mig fordi vi har tryg forsikring .

26 de agosto de 2020

Respuesta de FirstVet - Danmark

Hej Saitaj. Det betyder meget for os, at du vil dele din oplevelse med os! TAK! God weekend :) //Kundeservice DK

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtigt og professionel vurdering.

Hurtigt og professionel vurdering.. God til at lige at vurdere om man har behov for at tage husdyret med til dyrlægen akut eller det kan vente

25 de agosto de 2020

Respuesta de FirstVet - Danmark

Hej Søren. Tusind tak for de fem stjerner og de flotte ord! De varmer på en grå fredag :) God weekend! //Kundeservice DK

Hurtig og professionel…

Hurtig og professionel hjælp/rådgivning, der giver os stor tryghed i situationer, hvor familiens kæledyr bliver syg, eller kommer til skade. Fantastisk feature, at kunne booke en FirstVet-videokonference i App’en. Det fungerer perfekt, og dyrelægen har allerede alle info om dyret, når videokonferencen starter.

23 de agosto de 2020

Respuesta de FirstVet - Danmark

Hej Jan. Hvor er det bare en flot anmeldelse du har givet os - TAK for den! Det betyder meget, at du følte, at du var i trygge hænder. Det er vigtigt for os. Rigtig god weekend til dig og familien! //Kundeservice DK

Kan klart anbefales!

Super søde og kompetente. Fik rigtig god vejledning og svar på min bekymring, så jeg bagefter var afklaret og tryg igen. :-)
Stor anbefaling herfra

22 de agosto de 2020

Respuesta de FirstVet - Danmark

Hej Jenny. Tusind tak fordi du vil anbefale os! Det varmer meget og gør os i endnu bedre fredagshumør :) Tak fordi du tog dig tid til at skrive dette. Vi ønsker dig en god weekend :) //Kundeservice DK

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så kompetent rådgivning fra verdens…

Så kompetent rådgivning fra verdens sødeste dyrlæge Tina. Følte mig taget meget seriøst, og at min kat var i gode hænder - meget positivt overrasket ift at det er online. Yeahy herfra.

22 de agosto de 2020

Respuesta de FirstVet - Danmark

Hej Elisabeth. Tusind tak for de fine ord! Dem sender jeg videre til Tina - så bliver hun så glad :D Håber at din søde kat er på toppen igen! God weekend :) //Kundeservice DK

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.