Kom over de tilfeldig og super fornøyd. Prima varer og lettvint og digger kokken på hjemmesiden som hjelper med planlegging og oppskrifter. Kjempehyggelige og serviceinnstilte de som leverer og det he... Ver más

La empresa ha respondido
Supre produkter levert rett på døra til avtalt tidspunkt. Det er enkelt å takke nei dersom man ikke ønsker levering når de ringer en ukes tid i forkant. Dette er produkter med god kvalitet som selger... Ver más
La empresa ha respondido
Sjaføren ble noe forsinket og det ble mørkt før han var i området. Ringte han og vi ble enige om å møtes på sted kjent for oss begge. Det gikk helt fint. Hyggelig kar. Smakte på herligheten i form av... Ver más
La empresa ha respondido
Servicen er i toppklasse! 🤩 Alltid hyggelig telefon fra dere i forkant, til å få med favorittfisken. Leveringsmannen er alltid blid, serviceinnstillt og hjelpsom. Kunne en periode ikke bære fis... Ver más
La empresa ha respondido
Fiskeruta ble etablert på grunn av mangelen på god sjømat. Vi har på kort tid blitt landets største fiskeleverandør til private hjem. Vårt fokus er å være en glede i hverdagen for deg.
Arbeidergata 35, 3050, Mjøndalen, Noruega
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg er veldig fornøyd med Fiskeruta og deres greie folk. God kommunikasjon og alltid lett til et smil ved levering.

Respuesta de Fiskeruta AS
Jeg er veldig fornøyd med både service og varene. Har prøvd litt forskjellig og alt smaker bare nydelig. Fiskekakene er noe av det beste jeg har smakt. Prisen er det heller ikke noe å si på. Ikke verst å få bestillingen levert på døra. Anbefaler virkelig dette.

Respuesta de Fiskeruta AS
Beste kvalitet og hyggelig levering. God service.

Respuesta de Fiskeruta AS
Bestilling: Det er lett å finne ønsket produkt, men valget: Vis alle ptodukter burde vært plasert høyere oppe på nettsiden
Utsolgte produkt burde merkes som utsolgt før en er i ferd med å legge det i handlekurven.
Leveranse skjer innen avtalt tid, og utføres av hyggelige, hjelpsome personer. Helt flott!
Produktkvalitet: Utmerket! Jeg er 100% fornøyd med kvaliteten.

Respuesta de Fiskeruta AS
Fiskeruta har vært min fiskemat leverandør i 3 -4 år og jeg er kjempefornøyd, ikke hver gang, men hver bidige gang.Alltid god tone når de kommer med varer..Glemmer jeg å svare på sms ringer de opp og spør..Kjempeservice..
TUSEN TAKK..

Respuesta de Fiskeruta AS
Veldig gode varer. Hyggelige personer som leverer.

Respuesta de Fiskeruta AS
VARENE ER AV TOPP KVALITET, BORTSETT FRA AT LAKSEN KAN VIRKE LITT LØS I FISKEN, ENKELTE GANGER. MEN SMAKEN ER UTROLIG GOD. fLOTTE REKER. VELDIG HYGGELIG BETJENING BÅDE PÅ BIL OG KONTOR.

Helt nydlig sjømat, god kvalitet. Topp service !😃

Respuesta de Fiskeruta AS
Ringer alltid før slik at jeg kan si ifra hva jeg skal ha .
Tipp topp service og veldig god fiskemat .
Nå kjøpte jeg Ishavs røye og den er det ingen andre fiskelevrandører som klarer å levere så god som det dere gjør og tro meg jeg har kjøpt av mange andre .

Respuesta de Fiskeruta AS
En smaksrik og nydelig fisk til en bra pris. Rask levering👍🏻Skulle gjerne visst at det var stykker med bein og ikke fileer. Det kommer ikke fram på nettsiden så vidt jeg kan se. Men det er store bein som er lette å fjerne. Nydelig røyksmak som ikke er altfor overveldende. Anbefales 😄

Respuesta de Fiskeruta AS
Rask levering av en meget hyggelig sjåfør. Varene har alltid vært førsteklasses. Vi er meget godt fornøyd 🤗🤗🤗🤗

Respuesta de Fiskeruta AS
Aleksander er alltid hjelpsom om vi er hjemme eller borte. Det gjør at vi alltid får kjøpt flott fisk😊

Respuesta de Fiskeruta AS
Ble ikke kontaktet ennå. Venter fremdeles med levering og det har gått mer enn to uker.

Respuesta de Fiskeruta AS
Dere skryter av at både torsk og sei er fanget i norske farvann. Så hvorfor kommer det da lastebillass inn til Norge med torsk og sei til Fiskeruta, fra Kina??

Respuesta de Fiskeruta AS
Kjempe flotte servicen og hyggelige folk som jobber hos dere og maten er kjempe nydelig og vi er kjempe fornøyde 😊🤗👍

Respuesta de Fiskeruta AS
Torskeloin har blitt fryktelig kostbar…. kr. 558,- pr kg.
Selger leverte fisk i en åpnet slitt eske, som han trippet etter å få i retur…- noe han ikke fikk. Hvorfor ikke levere fisken i en plombert eske..?