Kom over de tilfeldig og super fornøyd. Prima varer og lettvint og digger kokken på hjemmesiden som hjelper med planlegging og oppskrifter. Kjempehyggelige og serviceinnstilte de som leverer og det he... Ver más

La empresa ha respondido
Supre produkter levert rett på døra til avtalt tidspunkt. Det er enkelt å takke nei dersom man ikke ønsker levering når de ringer en ukes tid i forkant. Dette er produkter med god kvalitet som selger... Ver más
La empresa ha respondido
Sjaføren ble noe forsinket og det ble mørkt før han var i området. Ringte han og vi ble enige om å møtes på sted kjent for oss begge. Det gikk helt fint. Hyggelig kar. Smakte på herligheten i form av... Ver más
La empresa ha respondido
Servicen er i toppklasse! 🤩 Alltid hyggelig telefon fra dere i forkant, til å få med favorittfisken. Leveringsmannen er alltid blid, serviceinnstillt og hjelpsom. Kunne en periode ikke bære fis... Ver más
La empresa ha respondido
Fiskeruta ble etablert på grunn av mangelen på god sjømat. Vi har på kort tid blitt landets største fiskeleverandør til private hjem. Vårt fokus er å være en glede i hverdagen for deg.
Arbeidergata 35, 3050, Mjøndalen, Noruega
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Fiskeruta AS
Som vanlig topp service 😄alltid blide og hyggelige når dere kommer med leveransene. Gode beskjeder tidlig om tidspunkt for levering.😄
Topp produkter kjøper alltid laks, Torsk, og sei nå prøvde jeg kveite også nydelig😄mvh Raymond Sørli Jansen

Respuesta de Fiskeruta AS
1. klasses varer. Super service. God informasjon og kommunikasjon. Terningkast 5 på alle områder.

Respuesta de Fiskeruta AS
Brukt Fiskeruta flere ganger og får alltid fantastisk service😄

Respuesta de Fiskeruta AS
Veldig grei ordning med å få nydelig fisk levert på døra. Sist var vi ikke hjemme, men avtalte treff langs hjemveien vår. Helt topp. Kjekke, blide og høflige gutter å ha kontakt med

Respuesta de Fiskeruta AS
Levert i god tid, kjempe god kvalitet på fisk. Anbefales!

Respuesta de Fiskeruta AS
Veldig grei løysing! Fisk levert i stor kvanta, rett på døra. Eg bestiller, dei bringer. Får ofte anbefalingar om gode ting og prøve, men eg har mine faste ting eg vil ha. Aldri noko styr rundt dette, høflege og fine folk.

Respuesta de Fiskeruta AS
Fantastisk god service og hyggelige folk. Nydelig fiskeprodukter. Kjøper aldri fiskeprodukter i butikk mer.

Respuesta de Fiskeruta AS
Har handlet et par ganger før. Alltid hyggelig. Mamma likte godt torsk filet. Kommer til å kjøpe mer fremover. De ringer 1 uke før levering. Nøyaktig og presis.

Respuesta de Fiskeruta AS
Kvalitet koster litt mer,men er verdt hver krone. Service er alltid på topp,svært hyggelige mennesker.

Respuesta de Fiskeruta AS
Topp service, hyggelig betjening og god kvalitet på fisken 🎣

Respuesta de Fiskeruta AS
Er fornøyd med servicen og produktet er helt fantastisk 🙌

Respuesta de Fiskeruta AS
Ringte Morten før levering og fikk fremskyndet den noe. Han ble likevel litt forsinket, men jeg rakk min avtale. Bra service hele veien. Hyggelige de jeg har vært i kontakt med. Svært god fisk. Altfor store stykker av hvalbiffen, men gleder meg til å smake😊

Respuesta de Fiskeruta AS
Veldig hyggelig service..det at jeg får delt en 5 kg torskeloin og fiskekaker er supert..vi er kun 2 stk i husstanden. Kvaliteten på produktet er også en av grunnene til at jeg handler hos dere..tipp topp tommel opp 👍🫶

Respuesta de Fiskeruta AS
Bra varer og kjempe hyggelig mennesker

Respuesta de Fiskeruta AS
Har kjøpt fisk fra Fiskeruta i mange år. De har altid bra fisk og greie sjåfører.

Respuesta de Fiskeruta AS
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.