Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer goede app. Al veel afgevallen. Dit werkt voor mij perfect. Doordat je uit meerdere maaltijden kunt kiezen. Er zit altijd wel iets bij wat je lekker vindt. Makkelijk te bereiden. Lekkere en gez... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fijne app. Je kunt aangeven welke ingrediënten/ producten je niet wil/lust. Op maat gemaakte weekmenu’s, afgestemd op leeftijd en doel, bij elk eetmoment keuze uit 5 gerechten die heel goed zijn... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Een fijne app met makkelijke snelle maaltijden. Wil je iets niet kun je vanalles nog aanpassen of wisselen van maaltijd. Ook hele goede klantenservice die met je meedenkt en het fijn oplost.

Información sobre la empresa

1. Compañía de software

Escrito por la empresa

FitChef.com is your partner in healthy living, offering personalized weekly meal plans, delicious recipes, and automated shopping lists tailored to your goals, dietary preferences, and lifestyle. Whether you want to lose weight, build muscle, or maintain a balanced diet, FitChef makes it easy to stay on track. With a focus on simplicity and convenience, the platform ensures your meal plans are designed to fit your calorie and macronutrient needs, while the shopping lists help you save time and reduce waste. FitChef is here to make healthy eating enjoyable and achievable for everyone.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lekkere gerechten en handige boodschap exportlijst

Ben een early bird vanaf de test fase, lidmaatschap en dan even helemaal niks. Tot nu, weer een abonnement , ehh lifetime (leuke aanbieding). Ik vind het een makkelijke app, is zeer goed te gebruiken om je gericht boodschappen te doen. App exporteert namelijk alle benodigde boodschappen naar AH. Super handig en voor mij veel voordeliger dan op de bonnefooi kopen. En daarbij lekkere simpele gerechten, met mijn energie behoefte in combinatie met mijn eiwit behoefte . Win, win als je het mij vraagt.

20 de abril de 2026

Zeer goede app

Lekkere en gezonde gerechten.
Goede klantenservice! Altijd vriendelijk en behulpzaam. ( Cindy) Als er iets is word het snel opgelost. Ben nu life time member geworden. Voor mij niets anders meer.

20 de abril de 2026

Zeer tevreden

De mensen die daar werken zijn zeer behulpzaam, geduldig en lief (Cindy).
Ik kreeg binnen een uur antwoord op mijn vraag/vragen.
Ben je opzoek naar dieet dan raad ik deze aan. Jij bepaalt zelf de eetmomenten e/o dieet.
Ik ben heel erg enthousiast.

Met een warme groet,
Jetty

19 de marzo de 2026

Beste app ever

Eindelijk app gevonden die al mijn verwachtingen vervult - je kan zelf instellen hoeveel maaltijden per dag je wilt eten wat je niet lust en ruilen van gerechten als het niet bevalt. Recepten zijn makkelijk en lekker en je kan met een klik alles op boodschappenlijst zetten. Heel handig en eindelijk hoef niet na te denken wat ga je vanavond eten. Top!

10 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik werk als voedingsdeskunidge en…

Ik werk als voedingsdeskunidge en iedereen die ik laat werken met de voedingschema's zijn er heel enthousiast over. Het zijn erg fijne en gezonde recepten. Snel klaar te maken en voor een hele week voor te bereiden. Dus je hoeft zelf niet elke dag na te denken over wat je weer eens moet gaan eten :), en je macros zij gelijk afgestemd op je lichamelijke behoefte! En wat nog fijners is, is dat de klantenservice erg goed bereikbaar is, snel reageren en echt een menselijke benadering heeft. Dit is niet meer vanzelf sprekend!

Erg blij met jullie :)

9 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben erg tevreden met de Fitchef‑app

Ik ben erg tevreden met de Fitchef‑app. Voor de prijs die je betaalt, krijg je elke week een compleet en gevarieerd weekmenu dat perfect is afgestemd op jouw persoonlijke wensen en doelen.
Omdat ik veel met krachttraining bezig ben, is een goed en passend eetpatroon voor mij erg belangrijk. Fitchef neemt me daarbij al het uitzoekwerk uit handen. Ik hoef niet meer zelf te berekenen hoeveel ik van welk voedingsmiddel nodig heb, wat me veel tijd en energie scheelt.
Ook de service is uitstekend. Wanneer er een probleem is, wordt dit snel en vriendelijk opgelost. Ze denken echt met je mee en doen er alles aan om je te helpen verder te gaan met het behalen van je doelen.
Kortom: een topapp die ik iedereen kan aanbevelen!

3 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Storing in de app snel opgelost !

Ik had dit weekend een storing in het gebruik van de FitChef app. Dit werd maandagmorgen razendsnel gerepareerd door Cindy van de support club. Petje af!
Ben al aantal jaren gebruiker van de weekmenu's en recent overgestapt naar de Lifetime versie! Goede ervaring dus!

2 de febrero de 2026

Geweldige App

Geweldig, begonnen in 2021 met een abonnement voor 3 maanden om uit te proberen of het ook bij mij paste. Na 3 maanden verlengd want het was geweldig. Leuke afwisselende recepten en erg lekker! Ook fijn dat je zelf kan aangeven wat je bv niet lekker vindt. Of je veel weinig of niet sport. Alles wordt berekend heel fijn! Het hele gezin eet mee! Nu nog steeds kook ik met de app, niks geen pakjes koken meer voor mij! Blij met mijn nieuwe abonnement wat ik nu voor vast heb 💪🏻 ook de kookboeken heb ik gekocht die zijn ook top!

18 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fitchef app werkte plotseling niet meer

Ik kreeg plotseling problemen met mijn Fitchef app. Die kreeg ik met geen mogelijkheid meer aan de praat. Cindy, van de Support afdeling heeft met niet aflatende ondersteuning gezorgd dat het weer in orde kwam. Ik heb mijn Fitchef app weer terug en kan weer dagelijks genieten van de super goede recepten om mijn doel te bereiken

16 de enero de 2026

Werkt uitstekend voor mij

Fijne app, ik was er een poosje mee gestopt maar ik heb nu een FitChef lifetime genomen.
Ik leer toch heel anders koken en het smaakt allemaal uitstekend.
De app werkt prima voor mij.
Een dikke ***** van mij

17 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele fijne app met lekkere recepten

Ik had wat problemen met inloggen maar dat is snel verholpen. Heel fijn!
Verder is het een fijne app, makkelijk in gebruik en er staan heel veel lekkere recepten op. Ik ben zeer blij met FitChef. De weekmenu’s helpen me om veel variatie te krijgen in de maaltijden. Zelf krijg ik het niet bedacht maar FitChef gelukkig wel. ☺️

13 de enero de 2026

Zeer tevreden!

De weekmenu’s zijn heel lekker en gevarieerd. De huismerken van AH worden aangeraden dus niet duur. Als er een probleem is komt er zeer snel een antwoord en hulp. Ik ben zeer zeer tevreden!

10 de enero de 2026

makkelijk te volgen voedingsschema

Met deze app kun je makkelijk je eetpatroon veranderen. Hierdoor kan ik in de zomer lekker droog en de winter wat 'bulken' Alle eetmomenten en aantal calorieën zijn makkelijk aan te passen, iets wat je niet lust kun je er uit halen etc.
Voor mij was dit de beste stap naar een sixpack!

16 de marzo de 2025

Geweldige app

Geweldige app. Al jarenlang ervaring mee. De functies blijven zich uitbreiden, net zoals de recepten.
Veel recepten blijf ik ook echt gebruiken (ook als ik soms een periode heb waarin ik geen weekmenu's volg).
En ook is fitchef voor mij de effectiefste manier geweest om af te vallen. Ik hoef niet zelf te gaan rekenen hoeveel kcal ik binnen krijg, en ik eet ook niet te weinig (dat was met een zelfbedacht dieet snel jojoa-achtig).
Ik blijf erg fan van fitchef.
Daarnaast word ik altijd snel geholpen als ik een vraag heb aan de klantenservice.
Ik schrok wel ooit van het mailadres toen ik een bericht terug kreeg van de klantenservice (een lange soort code en eindigde met @ticket-tidio.nl), maar dat volgens mij is dat gewoon het ticketnummer van mijn 'probleem'.

8 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een verademing en houvast.

Ondertussen maken we al bijna een jaar gebruik van de app. Wat een verademing, houvast en lekkere gerechten zeg. De feestdagen hebben we alles losgelaten en nu dankzij de app, hup weer terug in waar dat we zijn qua eten. De app is zeer gebruiksvriendelijk. Voor de lastigere eters onder ons ook prima te gebruiken doordat je voeding kan uitsluiten en dan toch nog steeds prima maaltijden en tussendoortjes voorgeschoteld krijgt. Mee eters? Geen probleem, die eten vol smaak gewoon mee.
Wat ook fijn is en voor mij erg belangrijk, nu na een jaar zijn we nog steeds niet uitgekeken op de menu's.
Het aanbod Liftime kwam voorbij, daar heb ik volmondig ja op gezegd. Wat mij betreft blijf ik de aankomende jaren nog groot fan :)

8 de enero de 2026

Handzame app!

Deze app is gemakkelijk in het gebruik. Erg prettig dat je per gerecht uit 5 verschillende kan kiezen en wat je echt niet lust kan uitsluiten
En fijn dat je aantal dagen kan vooruit plannen!

6 de enero de 2026
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.