Ben een early bird vanaf de test fase, lidmaatschap en dan even helemaal niks. Tot nu, weer een abonnement , ehh lifetime (leuke aanbieding). Ik vind het een makkelijke app, is zeer goed te gebruiken... Ver más
Zeer goede app. Al veel afgevallen. Dit werkt voor mij perfect. Doordat je uit meerdere maaltijden kunt kiezen. Er zit altijd wel iets bij wat je lekker vindt. Makkelijk te bereiden. Lekkere en gez... Ver más
Super fijne app. Je kunt aangeven welke ingrediënten/ producten je niet wil/lust. Op maat gemaakte weekmenu’s, afgestemd op leeftijd en doel, bij elk eetmoment keuze uit 5 gerechten die heel goed zijn... Ver más
Een fijne app met makkelijke snelle maaltijden. Wil je iets niet kun je vanalles nog aanpassen of wisselen van maaltijd. Ook hele goede klantenservice die met je meedenkt en het fijn oplost.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
FitChef.com is your partner in healthy living, offering personalized weekly meal plans, delicious recipes, and automated shopping lists tailored to your goals, dietary preferences, and lifestyle. Whether you want to lose weight, build muscle, or maintain a balanced diet, FitChef makes it easy to stay on track. With a focus on simplicity and convenience, the platform ensures your meal plans are designed to fit your calorie and macronutrient needs, while the shopping lists help you save time and reduce waste. FitChef is here to make healthy eating enjoyable and achievable for everyone.
Mooie app
Mooie app. Goede gezonde recepten die persoonlijk zijn afgesteld. Gebruik al een hele tijd deze fijne app naar tevredenheid.
Gevarierrde lekkere recepten, goed bereikbare, behulpzame klantenservice
Heerlijke keuze in recepten, gezond én lekker. Soms bijzondere combinaties, maar als ik ze maak, vind ik het erg lekker. Erg gevarieerd, gewoon genieten.
Ook als er iets is, goed en snel contact met de klantenservice. Ik ben er blij mee.
Dit is echt ideaal
Dit is echt ideaal. Zo goed te doen met de heerlijke weekmenu's. En vind je een gerecht niet lekker dan vervang je deze gewoon. Boodschappenlijstje creëren en dan heb je alles in huis. Na het werk weet je dan precies wat je gaat eten. Afvallen zonder hongergevoel. Het gaat gewoon vanzelf.
Mooie manier om inspiratie op te doen
Mooie manier om inspiratie op te doen . Gevarieerd en creatief .
Weekmenu’s zijn makkelijk
Weekmenu’s zijn makkelijk, ze kosten mij veel minder tijd want je hoeft niet steeds te bedenken wat je gaat eet. Gerechten zijn makkelijk te maken.
Ik miste alleen sommige groentes om aan te geven dat ik die niet eet. Ik mag bijv. geen ui, maar die werd juist in elk gerecht gebruikt.
Ik val af en eet lekker
Ik val af en eet lekker, dit komt omdat je kan aangeven wat je niet lekker vind, dit komt dan niet in je menu voor. Als je ergens geen trek in heb verander je door op een knop te drukken. Ik vind dat echt ideaal.
Goede ervaringen met Fitchef
Ik volg Fitchef al een tijdje. Na bezoek aan een diëtist lukte het mij niet om de juiste macro's in de app vast te leggen. Binnen een dag heeft Fitchef dit voor mij persoonlijk achter de schermen ingevoerd. Het contact was ook persoonlijk, geen standaard antwoordmodel.
Daarnaast kun je alles zo instellen naar jouw wensen. Ideaal!
Geweldige app!
Wat een geweldige app! Nooit meer de vraag “wat eten we vandaag”. Het hele gezin kan mee eten en wanneer je iets liever niet eet kan je dit “vervangen” in de app of je geeft dit in de app aan want je absoluut niet lust. Door deze app ben ik 10 kilo afgevallen. Ik zeg gewoon DOEN 💪🏻👍🏻🧡
Geweldig
Heerlijke gerechten die super makkelijk en snel te maken zijn. Veel variatie en handig te vinden in de app FitChef
Heerlijke recepten
Heerlijke recepten , makkelijk en snel te bereiden en keuze uit verschillende recepten die jij lekker vind .
Ook met de boodschappen word rekening gehouden , geen verspilling.
Super .
Amazing
I am a new user in the FitChef app. New and also not simple. I follow keto diet, so it was not so simple to setup my meal preferences or macro ratio. First i have was a little bit scared that maybe this app is not something for me ... Then i had a chat with the support AI chatbot and contacted to the support team. The support team (Sanne) amazing. extremely fast reaction time. She coud solve all my issue. After succesfully update my mealplan i hav to tell you the meals look amazing and the number of variants is also uncountable. It is just an add on the that the app is very easy to use and easy to modify things. Looking forward to use it long term.
Een jaar heb ik van deze app gebruikt…
Een jaar heb ik van deze app gebruikt gemaakt, en ondanks dat ik in het begin er wel van afviel, dit was namelijk de hoofdreden maar bij welke vrouw niet hahaha, ging het er later niet meer zo heel makkelijk van af. Uiteindelijk kwam ik wel weer de kilo’s die ik verloren had weer aan. Dit heeft niets te maken gehad met de app maar ik denk met mijn hormonale wisselingen gezien ik volgende week ook de leeftijd van 50 aan mag tikken. Hier hebben wij vrouwen nu eenmaal mee te maken. Desalniettemin heb ik met heel veel plezier de maaltijden klaargemaakt en gegeten. Het is wat mij betreft een hele fijne app en sluit niet uit dat ik mij hier nogmaals een keer bij aan zal melden.
ik ben geen keukenprinses
ik ben geen keukenprinses, daarom is dit voor mij ideaal om gezond, evenwichtig en gevarieerd lekker te eten zonder al te veel kookstress.
ps. En nog wat kilo'tjes te verliezen.
Ik ben heel blij met de weekschema’s van FitChef.com
Ik ben heel blij met de weekschema’s van FitChef.com! Het geeft me houvast met wat ik kan/ wil eten. Daarbij zijn de gerechten makkelijk te maken en vooral erg lekker!
Vaak zijn er meerdere gezinsleden die ook mee willen eten omdat alles er zo lekker uit ziet.
Ik heb nu al vaak gerechten gegeten die ik zelf nooit zou uitkiezen. Ook dat is een pluspunt van FitChef.com. Je eet nu meer gevarieerd. En het belangrijkste… ik val ermee af of blijf op gewicht. Afvallen gaat bij mij niet snel, maar er is een dalende lijn te zien. Het gaat vooral om de mindset en die is door FitChef.com al echt veranderd!

Zo fijn dit schema
Zo fijn dit schema, je kan dit helemaal op je eigen wensen samen stellen. Dus ook makkelijk vol te houden.
Het schema wordt zo samengesteld dat je ook nog een keuze kan maken uit 5 verschillende menu’s per maaltijd.
Dit is zeker één aanrader om mee te starten.

Heerlijke maaltijden
Heerlijke maaltijden, snel en makkelijk. Veel salades.. snel klaar zeer voedzaam, geen honger gevoel

Gezonde en snelle recepten
Gezonde en snelle recepten
Als je iets niet lust kan je je voorkeur veranderen en krijg je dit niet meer voorgeschoteld.
Op een termijn van 3 weken nog geen 1x hetzelfde gegeten. Makkelijk dat het eten van een hele dag voor je klaar staat, minder problemen om je aan het schema te houden.

Super fijne site
Super fijne site, de recepten zijn makkelijk en toch lekker en vaak heb je het meeste al wel in huis.
Ik zeg zeker de moeite waard om hier in te investeren. En je valt ook nog af 🥳

Respuesta de FitChef.com - Meal Plans
Meal planning made so easy
Meal planning made so easy. The recipes are super delicious and takes only a little time to prepare. Also weekly groceries do not cost that much.
My goal has been to lose weight and with this plan I have managed to do beyond what I was expecting. I can't wait to reach my weight goal and then change my plan to muscle maintenance 💪
I highly recommend!

Respuesta de FitChef.com - Meal Plans
Más información sobre otros tipos de reseñas.