Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har købt en militær rygsæk - tactical backpack og den lever virkelig op til mine forventninger. Den sidder perfekt på ryggen. Der er god plads til alt mit træningstøj og diverse (vægtløftersko, stort... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk hurtig levering! Under 24 timer efter jeg havde lagt en stor bestilling, stod pallen med de bestilte produkter foran garagen. Pakket flot og forsvarligt ind! Virkelig god kvalitet af træn... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top professionelt udstyr. Jeg købte både konkurrence vægtskiver og bumper plates. Det er var fedt med begge valgmuligheder, da pris er en foreskel. Leveringen med Danske Fragtmænd gik og super. D... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de equipos para fitness
  2. Mayorista de equipos para fitness
  3. Proveedor de equipos de fisioterapia
  4. Mayorista de accesorios deportivos

Escrito por la empresa

Bemærk: Trustpilot har markeret vores profil, fordi vi tidligere brugte deres logo og link direkte i vores markedsføring på hjemmesiden. Dette er nu fjernet, og vi følger naturligvis deres retningslinjer fuldt ud. Fitness360.dk producerer og leverer træningsudstyr i høj kvalitet og til stærke priser.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,8

Todas las opiniones

46 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super god kundeservice

Super god kundeservice. Super venlige til at følge op på vores order og alt er sendt og kommunikeret som aftalt.
Super sted at handle træningsudstyr.

18 de diciembre de 2025

Respuesta de Fitness360

Tak for de pæne ord – og du er altid velkommen hos os igen, når du mangler nyt træningsudstyr! :)

Suverræn oplevelse

Nemt, godt og hurtig levering.
Vi har længe kigget på produkter på Fitness360's hjemmeside. Der var lidt rabat at hente og vi bestilte d.21/12 om aftenen. D.23/12 ved 13- tiden blev varene leveret til vors kantsten med en meget høflig og smilende chauffør.
Produkterne var godt pakket ind, super flotte og i god kvalitet!
Tak for en god oplevelse. Vi kommer helt sikkert igen, når vi skal udvide vores hjemmefitness.

23 de diciembre de 2025

Hej Jeanette
Tusind tak for din skønne anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at både bestilling, levering og produkter har levet op til jeres forventninger – og ekstra dejligt, at leveringen lige inden jul forløb så gnidningsfrit 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

blev løbende informeret ang min pakkes…

blev løbende informeret ang min pakkes levering,super sevice kan kun anbefales

3 de diciembre de 2025

Hej Bente
Tusind tak for din anmeldelse!
Det er dejligt at høre, at du blev løbende informeret om leveringen, og at du har haft en god oplevelse med vores service 😊

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Gummifliser lever ikke op til forventninger

Den positive del er at firmaet er hurtige til at svare på mail og ved køb.

Jeg er til gengæld skuffet over produktet og den generelle oplevelse. Købte august 2025 et antal sorte gummifliser som fitnessgulv, hvor det fremgår af annoncen at de er en af de mest lugtneutrale på markedet, hvilket er den primære grund til valget af netop dette produkt.

Efter en uge henvender jeg mig til kundeservice, idet gulvet har en virkelig kraftig gummilugt. Firmaet oplyser at det går væk med tiden, hvilket virkede ganske plausibelt. Jeg henvender dog mig igen efter 3 måneder, da lugten ikke har ændret sig nævneværdigt og jeg gerne vil returnere fliserne, der ikke lever op til det beskrevne. Modtager besked om at de 14 dages fortrydelsesret er overskredet og derfor kan de ikke tages retur.

Resultatet er at vi fortsat efter 5 måneder ikke kan bruge rummet til andet og samtidig overføres lugten til andre ting i rummet. Der er ikke tegn på at det bliver bedre på trods af utallige forsøg på udluftning.

5 de agosto de 2025

Hej Henrik
Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er kede af at høre, at produktet ikke har levet op til dine forventninger.

Vores gummifliser er fremstillet af rent gummi, og en vis gummilugt er helt normal for denne type produkt – særligt i starten og især i lukkede rum. Oplevelsen af lugt kan derfor variere afhængigt af rummets størrelse og ventilation, hvor større og mere åbne rum typisk vil opleve lugten som mindre markant.

At fliserne lugter af gummi er samtidig et tegn på, at materialet er rent. Hvis der var tale om en fejl ved produktet, ville lugten oftest være anderledes end den klassiske gummilugt. Der er derfor ikke tegn på, at fliserne fejler noget eller er defekte, og vi har heller ikke modtaget lignende henvendelser fra andre kunder om dette produkt.

Da fliserne ikke er defekte, og fortrydelsesfristen desværre er overskredet, har vi ikke haft mulighed for at tage dem retur.

Vi forstår godt, at oplevelsen har været frustrerende, og vi beklager, hvis produktet i praksis ikke har levet op til jeres forventninger 😊

Fine produkter 👍👍👍

2 de diciembre de 2025

Respuesta de Fitness360

Hvor er det dejligt at høre, at både levering, service og produkter levede op til forventningerne 🙌

Alt var ok

Fin oplevelse, hurtig ekspedition, alt gik som forventet.

1 de diciembre de 2025

Respuesta de Fitness360

Tusind tak for din anmeldelse!
Det er dejligt at høre, at alt gik som forventet, og at du havde en god og problemfri oplevelse hos os

Super god service

Super god service, levering lige til døren.

26 de noviembre de 2025

Respuesta de Fitness360

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse – og at leveringen spillede 💪

Super tilfreds 🤩

Nem og overskuelig hjemmeside, stort udvalg, virkelig god service og hurtig levering lige til døren. Hvad mere kan man ønske sig!

17 de noviembre de 2025

Respuesta de Fitness360

Tusind tak for din anmeldelse Maria!

Rigtig god træning – og tak fordi du valgte Fitness360! 💪😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I får ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ for god service og hurtig levering!

Jeg bestilte en Concept2 BikeErg mandag aften den 15. september. Allerede dagen efter ringede Fitnessgruppen for at bekræfte, at jeg ville få den leveret onsdag. Alt kørte efter planen – og nu står jeg som den lykkelige ejer af en spritny "svedmaskine" ;)

Tak for god service og meget hurtig levering.

15 de septiembre de 2025

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner ⭐️
Rigtig god træning – vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang!

God kundeservice

Jeg havde en mindre udfordring med en ordre, men heldigvis var servicen helt i top!

Laurits fra kundeservice tog hurtigt hånd om situationen og var hjælpsom og løsningsorienteret. Han sørgede for, at sagen blev håndteret effektivt, og fandt en rigtig god løsning 😄

16 de septiembre de 2025

Respuesta de Fitness360

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏 Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang.

Top professionelt udstyr

Leveringen med Danske Fragtmænd gik og super.
Det var levering direkte til hoveddøren på en palle, så jeg kunne få bygget mit eget homegym :)

5 ud af 5.

11 de septiembre de 2025

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐

Vi er glade for, at du er tilfreds med både vægtskiver, bumper plates og den nemme levering direkte til døren. Rigtig god træning i dit nye homegym!

Perfekt

Gode produkter og gode priser samt SUPER hurtig levering 🏆

2 de septiembre de 2025

Respuesta de Fitness360

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både produkter, pris og levering – vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Very happy with my first order

Very happy with my first order.
It was fast delivered!!

30 de agosto de 2025

Respuesta de Fitness360

Thank you so much for your kind feedback! We’re thrilled to hear that you’re happy with your first order and that the delivery was fast.

Virkelig sødt personale

Virkelig sødt personale, hurtig hjælp og gode priser ☀️😊

15 de agosto de 2025

Respuesta de Fitness360

Tusind tak for de søde ord, Melissa!
Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os – det betyder meget!

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.