Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We zijn zeer tevreden van de levering. Deze was op tijd, vlot, professioneel en vriendelijk geleverd en geïnstalleerd. Een echte aanrader. De aangekochte toestellen zien er ook heel degelijk uit. We k... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ons bezoek aan de fysieke shop was heel interessant. We wilden een roeitoestel en kregen professionele hulp en uitleg bij onze keuze. Ook het zelf uitproberen van de verschillende types was mogelijk.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Van bestelling tot levering en montage niets op aan te merken. Alles verliep vlot ondanks wat vertraging. Ook de klantenservice zeer goed bereikbaar, super vriendelijk en vlot van bediening. Fitnesski... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Toestel goed geleverd op zaterdag maar maakte toch geen connectie. Op maandag kwam er al een technieker, de hele loopband uit elkaar gehaald en tot de ontdekking gekomen dat er toch een kabel niet goe... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de equipos para fitness

Escrito por la empresa

Fitnessking is dé toonaangevende fitnessspecialist in de Benelux, met een uitgebreide showroom in Dendermonde, België. We bieden een breed scala aan hoogwaardige fitnesstoestellen voor thuisgebruik en professionele omgevingen, zoals loopbanden, hometrainers, en krachtapparatuur. Met een eigen service- en montageteam garanderen we een volledige klantenondersteuning van advies tot installatie.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

4,7

Todas las opiniones

188 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Nette service, communicatie kan beter

Tweede bestelling ging e.e.a. fout, omdat het erg lang duurde en nergens ook maar kon vinden wanneer het product nou zou komen, geannuleerd. Daar werd totaal niet moeilijk over gedaan, einde dag mail met retourbetaling. Heel netjes. Dat zegt naar mijn mening alles, in positieve zin.

12 de mayo de 2026

Topteam

Levering duurde wat langer dan oorspronkelijk verwacht, maar werd onmiddellijk gecommuniceerd en een alternatief aangeboden. Van zodra terug beschikbaar, werd het binnen de 2 dagen geleverd. Vriendelijk topteam!

2 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel vriendelijk ontvangen en goede…

Heel vriendelijk ontvangen en goede uitleg gekregen van roeitoestel. Jammer genoeg bij thuis komst klein mankementen aan het toestel. Heb direct gebeld en werd vriendelijk geholpen aan de telefoon. Wilde na het weekend iemand langs sturen voor herstelling , kreeg ook de keuze om het de andere dag tekomen wisselen. Heb dit gedaan en werd vriendelijk opgewacht en heb direct zonder twijfelen een nieuw toestel meegekregen. Voor mij was deze service TOP

25 de abril de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik heb een fitnessapparaat besteld

Ik heb een fitnessapparaat besteld; ik heb het op de website uitgekozen. Ik hoefde niet lang te wachten, hoewel er in het begin een klein probleem was, maar dat lag niet aan de winkel, zoals mij werd uitgelegd. Ze namen snel contact met me op en de volgende dag werd mijn bestelling bezorgd. Het fitnessapparaat dat ik heb gekozen is erg goed; ik heb er al op getraind tijdens mijn revalidatie in het ziekenhuis en ik wist wat ik kocht, dus ik vind de prijs goed prijs en de service goed. Ik wil ook nog opmerken dat het beter was dat de winkel me belde om uit te leggen wat het probleem was, de vertraging oploste en ik mijn fitnessapparaat ontving. Ik ben erg dankbaar voor deze levering en raad iedereen aan om bij deze verkoper te kopen

5 de mayo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

klantvriendelijk en een professionele…

klantvriendelijk en een professionele uitleg gekregen voor de aankoop van een roeitoestel.
Toestel was niet in stock en heb enkele maanden moeten wachten maar ze boden wel een alternatief indien ik dat wenste.
Zou dit bedrijf zeker aanraden

17 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vlotte bestelling en levering van de loopband

Keurige/Grondige uitleg ontvangen in de showroom + eveneens telefonisch en via email heel reactief. De aankoop (bestelling) van de loopband (DC Athletics) via de website is uiterst vlot en een paar dagen later is de bezorging een feit.
Een aanrader!

28 de abril de 2026

Top store

Top store, everything can be found there. Best appliances on the market! The staff is very helpful!

25 de abril de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.