Har modtaget et par fine fitness-ringe i super kvalitet til prisen. Alt i alt en god oplevelse, dog savner jeg større fleksibilitet i valg af fragtleverandør og herunder ikke mindst, at man kan vælge... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Meget hurtig levering endda til døren. Optimalt. For det andet var selve varen, en 6 kg kettlebell (til min kone), også perfekt. Støbejern - ligger godt i hånden. Det kunne jeg især godt lide. Og så h... Ver más
Har absolut intet dårligt at sige om denne side. Jeg chattede med en medarbejder som meddelte at der var lidt længere leverings tid end normalt grundet jul men alligvel gik der ikke mere end 4 dage så... Ver más
Bestilte 2 pro jursterbar håndvægte. De blev lidt forsinket , da de var på fjernlageret, men kundeservice kontaktede mig straks, for at informere om dette. Super service hvor de gav mig muligheden fo... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Fitnessudsalg.dk forhandler billigt fitnessudstyr i god kvalitet.
Información de contacto
Dinamarca
- fitnessudsalg.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super service og lave priser.
Seriøst firma der ud over at have lave priser også er gode til at rådgive.
De er meget løsningsorienterede og får tingene til at gå op -også hvis der opstår uforudsete udfordringer.
Jeg har kun godt at sige om Fitnessudsalg og kan kun anbefale at handle med dem.
God kvalitet udstyr til træning og…
God kvalitet udstyr til træning og hurtig levering.
Super god oplevelse
Super god oplevelse, god service og hurtig levering
Vi er ovenud tilfredse med det løbebånd…
Vi er ovenud tilfredse med det løbebånd (Odin T850 PowerLand ) vi har fået. Det var nemt at samle. Det er skønt at få noget motion, som vi ellers ikke ville have fået. Det vejer lidt når man skal have det ind i huset, så husk at have en aftale om en ekstra hånd. Det er bedst at være to.
Aftaler overholdt
Skuffet - meget
Skuffet. Bestilte en motionscykel Odin B500 d.17/12-24.
På hjemmesiden stod der , bestilling inden 18/12-24, bliver leveret inden jul.!
Pengene blev trukket 18/12-24.
Opringning til firmaet 23/12, da jeg ingen info havde fået!.
Cyklen var i restordre, og kan først leveres sidst i januar.
Vi aftalte at handlen blev annulleret, jeg fik pengene retur 1 time efter.
Idag d. 25/12 - skriver de på hjemmesiden at de har een tilbage - det er i min opfattelse falsk reklame.
Hurtig levering, fint. Alt var som det skulle være.
Hurtig levering, og en god kvalitet til en god pris.
Hurtig forsendelse og god hjælp…
Hurtig forsendelse og god hjælp inden/under købet.
Købte en motionscykel og den blev…
Købte en motionscykel og den blev leveret som lovet, og var meget enkel og samle, så kan jeg vel ikke forlange ret meget mere
Hurtig levering. Meget tung pakke, men pakket rigtig godt, så den var nem at håndtere.
God pris
God pris, hurtig levering ikke nogle problemer med den ordre. Nu glæder vi os blot til at tage løbebåndet i brug.
Hurtig levering og fint produkt
Hurtig levering og fint produkt til prisen
Til tiden med GLS
Til tiden med GLS. Pakket helt fantastisk kompakt og kvalitet. Nem samlevejledning. Hurtig tilbagemelding på lille problem hvor det var mig der havde dummet mig. Så en video på min tlf på B500 træningscykel.
Varerne kom hurtigt og var som…
Varerne kom hurtigt og var som beskrevet.
Effektiv skridttæller til billige penge.
Billige og hurtig levering
Vi fik hurtigt og effektivt købt og modtaget en spinningscykel og min kone er helt vild med at træne på den
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.