Har modtaget et par fine fitness-ringe i super kvalitet til prisen. Alt i alt en god oplevelse, dog savner jeg større fleksibilitet i valg af fragtleverandør og herunder ikke mindst, at man kan vælge... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Meget hurtig levering endda til døren. Optimalt. For det andet var selve varen, en 6 kg kettlebell (til min kone), også perfekt. Støbejern - ligger godt i hånden. Det kunne jeg især godt lide. Og så h... Ver más
Har absolut intet dårligt at sige om denne side. Jeg chattede med en medarbejder som meddelte at der var lidt længere leverings tid end normalt grundet jul men alligvel gik der ikke mere end 4 dage så... Ver más
Bestilte 2 pro jursterbar håndvægte. De blev lidt forsinket , da de var på fjernlageret, men kundeservice kontaktede mig straks, for at informere om dette. Super service hvor de gav mig muligheden fo... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Fitnessudsalg.dk forhandler billigt fitnessudstyr i god kvalitet.
Información de contacto
Dinamarca
- fitnessudsalg.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Kan ikke anbefale at handle på fitnessudsalg.dk
Jeg er i dag blev anmodet om en vurdering af, om det er trygt at handle på fitnessudsalg.dk
Svaret blev desværre: "Nej" af følgende grunde.
Ikke noget e-handelsmærke.
Ikke noget kundeservice telefonnummer.
Det juridiske navn på den bagvedliggende virksomhed er ikke angivet ( selvom den kan findes via CVR)
Opfordring til virksomheden" Se at få gjort noget ved det!"
God kvalitet
Det var nemt og simpelt at tilgå…
Det var nemt og simpelt at tilgå hjemmesiden og jeg fandt hurtigt de ønskede varer.
Alt i alt en positiv og god oplevelse.
Normalt bruger jeg ikke tid på at…
Normalt bruger jeg ikke tid på at anmelde, men dette er nok den ringeste service jeg nogensiden har fået :O
Jeg bestiller et produkt i starten af december. Modtager et produkt som er det forkerte. Da jeg selvfølgelig ønsker at få det korrekte produkt hurtigst muligt kontakter jeg dem over mail (da man ikke kan på telefon??). Vi bliver enige om at jeg kan køre forbi deres lager og aflevere det forkerte og få det nye.
Da jeg ankommer til lageret har lagerpersonalet ikke hørt noget om det, så jeg kan aflevere det forkerte og køre tomhændet hjem.
Derefter går 2½ mdr. med 1-2 ugers svartid med forskellige undskyldninger. Til sidst skriver de at jeg kan køre derud, igen, og hente mit produkt. Da jeg beder dem om at sende det, som jeg har betalt for, har de lige pludselig ikke produktet alligevel.
De betaler pengene tilbage og lukker sagen.
Jeg har ventet 3-4 måneder på et produkt, brugt tid på at køre frem og tilbage og intet fået ud af det.
Kan klart ikke anbefale firmaet da det nok er den ringeste service jeg har prøvet :O

MÆT STÆRK GLAD...
Spis din havregryn og bliv mæt. Løft jern og bliv stærk. Køb dit udstyr hos Fitnessudsalg.dk og bliv glad.
1 stjerne for god hjemmeside 1 stjerne for gode produkter 1 stjerne for hurtig levering 1 stjerne for at leve op til mine forventninger og endelig 1 stjerne for DET ER DANSK DET ER POWER
Svindel og bedrageri - Hold jer væk fra Peopl Aps og Fitnessudsalg.dk
Har ventet i over 2 uger uden og få svar på min henvendelse, da jeg ikke har modtaget min ordre (#41315). Det eneste som er modtaget er et 'Track & Trace' uden at der er sket noget siden.
Kan udelukkende anbefale folk, der har foretaget et køb eller overvejer, at finde en anden aktør.
Vil kun opfordre dem som allerede at har købt hos Peopl Aps / Fitnessudsalg som følge:
- Foretag en refundering/Indsigelsessag for ordren gennem banken (Hurtigst muligt), da Peopl Aps trækker pengene med det samme. Som udgangspunkt må pengene først trækkes når varerne er udleveret til fragtfirmaret, hvilket de ikke bliver. (Også tilfældet i min episode)
- Foretag en politianmeldelse af virksomheden Peopl Aps som deler CVR (40262342) med Fitnessudsalg, da Fitnessudsalg indgår også under Peopl Aps årsopgørelser. Selvom de indgår under samme CVR påstår Peopl Aps at Fitnessudsalg er to vidt forskellige virksomheder, hvilket ikke er tilfældet. Her citerer de som følge over for deres kunder: "Anmeldelsen omhandler Fitnessudsalg.dk og ikke Peopl ApS. Det er to forskellige organisationer."
Overordnet bør man generelt holde sig væk fra People Aps' direktørs virksomheder. Følgende person ejer andre virksomheder som bl.a. Sengeverden Aps, som kunder generelt også har problemer med.

Respuesta de Fitnessudsalg
Nu der gået over 16 dag og jeg har ikke…
Nu der gået over 16 dag og jeg har ikke modtage en eneste vare ???? Og de har trukket penge fra mig og de svar slet ikke når men skrive til dem?

Respuesta de Fitnessudsalg
mangler i bestiling - intet svar
Jeg lavede en bestilling, hvor ikke alt kom med fragtmanden, jeg kontaktede fitnessudsalg på den ene mail de har, men intet svar, og afventer stadig.

Respuesta de Fitnessudsalg
Har bestilt for flere uger siden, intet hørt. Scam side.
Har bestilt for over en uge siden, så fik jeg en besked om en pakke var sendt. Men der bliver ved med at stå at pakken ligger på et lager, deres support har heller ikke svaret i flere dage nu.
Der er nu gået 2 uger uden svar, og shopping firmaet de hævder at have brugt har meldt tilbage at de aldrig har modtaget ordren. Jeg har kontaktet banken om refundering af overførslen.
Hold jer væk, de er en scam side.
Opdatering : en måned senere, stadig intet svar, udover at de prøver at fjerne min anmeldelse på trustpilot. Varerne er heller aldrig dukket op.
Svar til svaret fra fitnessudsalg:
Jeg har stadig betalt for jeres produkt, og ikke fået hverken refundering eller min bestilling. Det kan være mig ligegyldigt hvem der har overtaget domænet, det får jeg ikke mine penge tilbage for desværre :(

Respuesta de Fitnessudsalg
Jeg købte en pro squat stativ om natten…
Jeg købte en pro squat stativ om natten den 27. og den ankom allerede den 29. ved middag. Varen er fuldstændig som jeg har læst. 6 stjerner!
Noget billigt hø...
Noget billigt hø.... blir nok sidste gang jeg handler der. Og brugervejledning er helt til rotterne. Man skal gætte sig til hvor dimserne skal sidde. I skal ikke tro på deres før priser... Må håbe det holder i den tid jeg skal bruge det 🙏🤞

Fast delivery
Fast delivery, everything was well packed and it was easy to assemble it. No need for extra equipment, everything you needed was in the package. I am about to try my new squat rack in a bit, looking forward to it!
godt tilfreds kunde
Jeg har tidligere købt en TRX (slyngetræner på hjemme siden) Til optræning inden en prøve på jobbet.
Denne gang købte jeg et mavehjul (mere specifikt mavehjul 2.0)
Rigtig fin tilfreds med mit køb og kvaliteten
levering kom som forventet hurtigt :)
Super service og sortiment
Hurtig levering og god kvalitet.
1. januar 2024 bestilte jeg et "Rack På 135-220 Cm", samt vægtstativ til mine håndvægte, som jeg fik leveret d. 8. Januar
Jeg blev løbende informeret pr. Mail og sms om, hvor langt i processen min ordre var henne.
Mine varer er fornuftig kvalitet ift., hvad jeg har betalt.
Man får også muligheden får at vinde ordre værdien tilbage ved at oprette en anmeldelse her på trustpilot, hvilket er en god service. Det er dog ikke årsagen til topkarakter, men derimod blot, at alt er som det skal være.
Jeg kan varmt anbefale andre at handle via fitnessudsalg.dk
Bestille en squat rack kl 12.30 ca
Bestille en squat rack kl 12.30 ca
Og allerede næste dag kl 9 var den ankommet
Og god kvalitet
Hurtig levering og fine varer 😊
Lad være og handle der hos dem
Lad være og handle der hos dem. De har virkelig dårlig kundeservice. Bestilte hos dem. De trak pengene på min konto lynhurtig, og sendte mig et track and trace. Men så skete der ligesom ikke mere. Sendte dem 4 mails ude svar. Det var først da jeg begyndte at true med en politianmeldelse, at de svarede. Jeg fik langt om længe mine penge tilbage, efter 14 dage.
Jeg tog selv chancen og handlede der, selv om de havde nogle dårlige anmeldelser på trustpilot. Det fortrød jeg, for det var præcis som de beskrev. Svindel og humbuk. Så lad være!!! Betal noget mere, og få det du bestiller i en ordentlig kvalitet.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.