Runa har givet min mand og Jeg den bedste positive støtte til, at komme i gang med en forandring, et vægttab og et sundere liv. Hun har formået på hendes søde og professionelle måde, at hjælpe os t... Ver más
La empresa ha respondido
Runa har fået mig til at forstå, hvordan man får sund kost til at gå hånd i hånd med en travl hverdag, børnefamilie og sociale arrangementer. I mit forløb har hun ikke sagt hvad jeg skulle gøre, me... Ver más
La empresa ha respondido
Hos Fit & Sund har jeg fået støtte til at nå mine mål med udgangspunkt i, hvad jeg kan lide at spise. Ingen løftede pegefingre eller halvstuderede kostråd, men seriøs, vidensbaseret og kærlig vejledni... Ver más
La empresa ha respondido
Fit&sund Ry "Sød og imødekommende diætist, Emma. Dejligt at finde ud af, at jeg ikke havde for meget fedt omkring organerne som frygtet. Motiverende for at komme igang med at træne for at opbygge m... Ver más
La empresa ha respondido
Vi tilbyder en høj faglighed ved Fit&Sund diætist, hvor vi vejleder ud fra evidensbaseret viden og den seneste forskning inden for ernæring og sundhed. Her vil din kostvejledning foregå med afsæt i dig, din situation, din hverdag og dine ønsker. Og vi bruger ikke forbud eller kure i vejledningen. Du kan blandt andet få behandling til vægttab, vægtøgning, IBS (irritabel tyktarm), spiseforstyrrelse og medicinsk vægttab. Din vejledning kan foregå i selve klinikken eller via videosamtale (hvor vi selvfølgelig hjælper dig med det tekniske). Der er mulighed for både individuelle samtaler samt par- eller gruppeforløb, hvor din behandler, Runa Gisladottir eller Nynne Wiegand sørger for at tage godt imod dig.
Karupvej 2C, 8000, Aarhus C, Dinamarca
Jeg har været i et forløb hos Karina i Fit og Sund, Solbjerg. Det var været en rigtig god oplevelse. Karina er dygtig, sød, engageret og anerkendende. Sammen fik vi sat nogle mål for mit vægttab som ikke handlede om tallet på vægten, men om at få mere energi, blive stærkere og bedre kunne passe mit tøj😀Alt det nåede jeg på 4 måneder med Karinas hjælp og sparring. Jeg fortsætter hos Karina lidt endnu, så hun kan hjælpe mig med at holde fast i mine nye gode vaner😉

Fit&sund Ry
"Sød og imødekommende diætist, Emma. Dejligt at finde ud af, at jeg ikke havde for meget fedt omkring organerne som frygtet. Motiverende for at komme igang med at træne for at opbygge mere muskelmasse." Kvinde 59 år
"Positivt overrasket over, at jeg lå i normalområdet efter sygemelding og inaktiv livsstil i en periode. Jeg havde frygtet, at have mistet mere af min muskelmasse"mand 58 år

Respuesta de Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov
Har gået i et forløb ved diætist Charlotte Odde.Forløbet har bestået i samtaler med Charlotte vedrørende kosten kombineret med træning, vejledt af fysioterapeut. Charlotte har vejledt mig i en sund og proteinrig kost med henblik på at træne min muskelstyrke, så dagligdagen kan klares uden problemer. Kosten og træningen har bevirket at jeg er medicinfri med henblik på cholesteroltallet. Forløbet kan varmt anbefales. Karin Borgkvist

Respuesta de Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov
Jeg var til års check ved lægen d. 25.10.22.Jeg fik stor ros af min læge for mit flotte vægttab og ændring af kostvaner. Jeg var nu bare sund sund:)
Hun spurgte til hvordan det var gået til og jeg kunne kun fortælle om den fantastiske opbakning, støtte og guiden jeg havde fået af Charlotte Odde.
Min læge sagde at jeg var guidet virkelig godt.Hun vil gerne anbefale sine patienter der gerne vil have en sundere livstil at gøre brug af diætister/ gerne Charlotte Odde fra Fit og Sund.
Og jeg siger bare af hjerte tak for hjælpen Charlotte.
Ruth Dahl

Respuesta de Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov
Jeg har haft Pernille som diatist i mit forløb som var en livsstilsændring.
Pernille er virkelig dygtig og har en meget professionel tilgang til sine klienter.
Hun er glad og imødekommende hver gang man møder hende.
Jeg har været rigtig glad for at have Pernille på mit hold.
Det har givet mig et stort indblik i kost og ernæring.
Jeg kan kun anbefale Pernille som kostvejleder.

Respuesta de Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov
Jeg har gennem det seneste år brugt deres diætist Pernille, og hun er bare god! Den faglige tilgang er helt i top og med et tilpas fokus på det menneskelige aspekt i sundhed. Det er helt nede på jorden og med fuld respekt på klientens individuelle behov! Mit ønske er at komme ned i vægt og tilegne mig sunde vaner som holder ved! Dette har Pernille kunne hjælpe med fra dag 1. Super fleksibel og nærværende støtte! Kan kun anbefales.

Respuesta de Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov
Livstilsforløb Fit og Sund Hedensted ved Pernille.
Igennem mit forløb fra Feb til Okt 2022 har jeg haft fornøjelsen af at have Pernille tilknyttet som diætist. Min oplevelse er et meget kompetent og saglig samarbejde omkring kostdelen af mit vægttab.
Alle mine spørgsmål og henvendelser er besvaret seriøst og grundigt.
Målet med at finde en kost der virker på den lange bane og som dermed kan fastholde mit vægttab er opnået.
Pernille er utroligt god til at finde opskrifter og inspiration som passer lige til mig.
Pernille er en STOR del af jeg nu er “spot on” på værdierne: vægt, bmi, fedtprocent og taljemål.
KÆMPE anbefaling herfra!

Respuesta de Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov
Tusind tak til Karina for en humørfyldt og god, seriøs vejledning til vægttab med både kostplan, spændende opskrifter og støtte, som har gjort det meget lettere end forventet at tabe de første mange kilo for os begge.
Vejning på supervægten holder vi fast i, men tror på, at vi nu er godt klædt på til at klare det videre forløb på egen hånd … ellers vender vi gerne tilbage til Karina 😉

Respuesta de Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov
Efter mange år uden at kunne gemmenskue hvad der har givet mig ondt i maven, besluttede jeg mig for at søge hjælp hos en diætist. Jeg valgte Runa i Fit og Sund Aarhus. Efter en gennemgang af hvad jeg havde af problemområdet, lavede hun en fantastisk nem, overskuelig og lækker kostplan og ret hurtig kunne jeg mærke en forskel. Jeg er nu 100% sikker på, hvad jeg tåler og ikke tåler og at jeg så samtidig har tabt lidt over 10 kg. siden starten af april er jo bare helt fantastisk. At sidde overfor Runa har været en gave 🌸 Hun lytter, spørger ind og er oprigtig interesseret i, at jeg får det bedre. Hun tilretter og kommer med super gode forslag til både mad- og drikkevarer… og kommer jeg så på afveje, siger hun, at jeg skal bruge det som en øjenåbner og ikke “straffe” mig selv for dette er ikke en slankekur, men derimod som jeg gerne skal leve resten af mit liv. Med kærlig hilsen og kæmpe TAK.

Respuesta de Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov
Har været overvægtig det meste af livet, haft en konstant "krig" mod de mange kilo hver eneste dag og et alt for lavt selvværd pga. vægten. Har forsøgt at tabe mig på mange måder men aldrig nået i mål, så nu skulle der prøves noget nyt.
Bookede et Diatist forløb hos Line Marie Fit&Sund Skanderborg, frygtede at få en masse forbud og omstendige kostplaner jeg ikke vil kunne holde i længden. MEN fik en super god gennemgang af kropsanalysevægtens resultat sammen med en forklaring på hvad der skal til for kroppen funger rigtigt. Line gik min kost igennem og lærte mig hvor jeg skulle gribe ind, hun kom med gode ideer og opskrift inspiration så jeg selv kunne passe det ind i min hverdag i stedet for faste kostplaner.
Og det funger bare SÅ GODT har fået et helt "Nyt Liv" Fedet rasler af, Energien, Humøret og Selvtilliden er bare helt i top og så har jeg langt om længe fået sluttet fred med min krop. Derfor er Diatist forløbet det Bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Har fået meget mere ud af forløbet end jeg havde ture håbe på, Så de bedste anbefalinger og en stor Tak til Line Marie og resten af Fit&Sund her fra.

Respuesta de Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov
Det bedste valg jeg har gjort mig.
Jeg har tabt 17 kg og det er ovenikøbet selvom jeg også stadig må spise fx pizza og slik.
Det har hjulpet mig så meget at have diætist på! Det har sat sig på rygraden og spiser sundt uden at tænke over det.
Jeg har været glad for fit&sund i Middelfart, jeg har mødt forståelse, venlighed mm! Stort anbefaling herfra

Respuesta de Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov
Fik god vejledning og overblik over hvad jeg kunne tåle og ikke kan, hos Albertslund Fit&Sund diætist kirstine. Det var rart når det var blevet virkelig uoverskueligt for mig. Det var derfor rart at have en at snakke med om det, som kunne hjælpe med at få styr på histamin intolerancen og mine almindelige intolerancer. Jeg fik hjælp til piller mod histamin intolerancen, som har gjort mit liv så meget nemmere at leve.

Respuesta de Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov
I mit vægttabsforløb oplever jeg Rúna som en nærværende, lettilgængelig og meget kompetent diætist.
Rúna tager udgangspunkt i mit liv og min livsstil, og vejleder mig herudfra.
Forløbet handler ikke om restriktioner og forbud, men er derimod en støtte til nye vaner der indebærer en sundere livsstil. Rúna deler tilmed brugbart materiale, så jeg med lethed kan overskue mit kalorie-indtag, og giver samtidigt fif til supplerende træning.
Jeg oplever vægttabsforløbet overskueligt, nemt og ligetil, som bonus får jeg mere energi og glæde i livet.
Bh, Helle

Respuesta de Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov
Var glad for snakken og oplysningen der kom fra brug af deres speciel vægt.

Respuesta de Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov
Rigtig fin vejledning. God til at holde en motiveret og fokuseret

Respuesta de Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov
Alt i alt har jeg lært, hvor meget motion der skal til i forhold til det jeg spiser, og da jeg er ramt af sygdom i bevægelseapparatet, har det været en stor udfordring.
I forløbet har jeg tabt mig stille og roligt, hvilket for mig er den bedste metode, så det forsætter jeg med.
En ting jeg måske godt have tænkt mig, var mere inspiration til mad, også selvom jeg har fuld ud styr på kosten, så er det altid rart med nye spændende indspark, men det var det ikke noget af.
Husk også, at får du det betalt via en sundhedsforsikring, er alt i forløbene ikke inkluderet. Vær opsøgende på det.

Respuesta de Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov
Jeg har prøvet mange gange at gå i gang med et vægttab. Prøvet en masse forskellige kurer af. Jeg har tabt mig, men er altid faldt tilbage i de gamle mønstre og taget det hele på igen. Jeg har været vant til at "forbyde" mig selv visse madvarer, fordi jeg altid har tænkt, at man IKKE måtte spise dem. Det kunne fx. være kulhydrater, slik, kage. Spiste jeg disse madvarer, var det med en øv følelse i kroppen bagefter. Og ofte erstattede jeg dem bare med andre usunde ting.
Nu har jeg været i Diætist Jane, fra Fit&Sund Skanderborgs hænder i 6 mdr. og jeg har indtil videre tabt mig 19,5 kg.
Opskriften på dette vægttab, var egentlig ganske simpelt.
- Jeg har talt kalorier, så jeg har haft en ide om, hvor meget fedt, protein og kulhydrat jeg har måtte spise i løbet af en dag.
- Dyrket motion i form af løb og styrketræning.
- Ikke sat begrænsninger for mig i form af madvarer, men har fx. spist en lille marsbar på 16 g. i stedet for en af de store, hvis sliktrangen virkelig bankede på.
- Brugt Jane og hendes fantastiske viden omkring vægttab og kost, hvis der er dage der har været lidt sure og der vil være dage der er sjovere end andre.
Mit forløb hos Jane er endnu ikke slut, og jeg nyder virkelig at komme ned til hende og få en vejning og en kropsanalyse. Man går glad derfra og hun har 100% været med til at give mig lysten tilbage, til at være med på billeder sammen med mine børn, givet mig langt mere energi i hverdagen og bare fået mig til at føle mig virkelig godt tilpas.
Så hvis du går og oplever der samme problemer som jeg gjorde, så kan jeg klart anbefale et forløb hos Jane. Det er det hele værd! 100%

Respuesta de Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov
Som forældre til to småbørn, to graviditeter, en hektisk hverdag og en kæmpe kærlighed til mad, vin og hyggesnacks var vægten stukket lidt af for os.
Forløbet ved Jane lærte os at vi ikke behøver at være fanatiske og sige farvel til alt det vi ser som livsnydelse, men derimod gav det os en værktøjskasse der gør det meget nemmere at navigere i kalorie regnskabet.
Vi havde et virkelig godt vægttabsforløb med masser af god sparring, tabte kilo og på den anden side føler vi os klædte på til at leve sundere uden det er surt.
Jane er ufattelig forstående, tålmodig, støttende, opmuntrende, dygtig og kompetent.
Jane får en kæmpe anbefaling
- specielt hvis man, som os føler at man har prøvet alle mulige kurer forgæves.

Respuesta de Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov
Det var lige det - der skulle til - for at få smidt de overflødige kilo efter coronaen - god og kompetent vejledning fra Karina. Dejligt at få en god vejledning til en kostvejledning - måske er det små ting - der skal laves om.
Vægten hos Fit og Sund tæller for sig selv - vejer muskler fedt . Og det at følge ændringen fra uge til uge - gør at man lige fået et ekstra spark - til selv at gøre noget ved det. Tak for hjælpen Karina - vi ses til fem fremtidige vejninger.
💌 Birgit 🏃♀️🏃♀️😊

Respuesta de Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov
Vi har et forløb ved Laura. Eller havde!
Vi har været rigtig glade for at gå ved Laura. Hun har altid været smilende og godt forberedt til vores aftaler. Det er gået stille og roligt den rigtige vej, og hun har givet os brugbare råd, som vi har haft stor gavn af. Vi havde gerne set at vi kunne have afsluttet vores forløb ved Laura.
Ingen tvivl om at det er Laura der får 5 Stjerner og ikke Fit og Sund Hedensted.

Respuesta de Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov
Más información sobre otros tipos de reseñas.