Fit&Sund diætist Aarhus og Risskov Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Runa har givet min mand og Jeg den bedste positive støtte til, at komme i gang med en forandring, et vægttab og et sundere liv. Hun har formået på hendes søde og professionelle måde, at hjælpe os t... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Runa har fået mig til at forstå, hvordan man får sund kost til at gå hånd i hånd med en travl hverdag, børnefamilie og sociale arrangementer. I mit forløb har hun ikke sagt hvad jeg skulle gøre, me... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fit&sund Ry "Sød og imødekommende diætist, Emma. Dejligt at finde ud af, at jeg ikke havde for meget fedt omkring organerne som frygtet. Motiverende for at komme igang med at træne for at opbygge m... Ver más

Información sobre la empresa

1. Nutricionista

Escrito por la empresa

Vi tilbyder en høj faglighed ved Fit&Sund diætist, hvor vi vejleder ud fra evidensbaseret viden og den seneste forskning inden for ernæring og sundhed. Her vil din kostvejledning foregå med afsæt i dig, din situation, din hverdag og dine ønsker. Og vi bruger ikke forbud eller kure i vejledningen. Du kan blandt andet få behandling til vægttab, vægtøgning, IBS (irritabel tyktarm), spiseforstyrrelse og medicinsk vægttab. Din vejledning kan foregå i selve klinikken eller via videosamtale (hvor vi selvfølgelig hjælper dig med det tekniske). Der er mulighed for både individuelle samtaler samt par- eller gruppeforløb, hvor din behandler, Runa Gisladottir, Nynne Wiegand eller Anna Vestergaard sørger for at tage godt imod dig.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super godt forløb med værktøjer for livet

Tusinde tak til Kathrine fra Fit&Sund i Ballerup for et rigtigt godt forløb.
Jeg ved nu præcis hvor jeg skal sætte ind..og har fået gode kost råd jeg kan bruge livet igennem.
Jeg har tabt mig , men ikke så meget endnu..men det skal gå stille og roligt.
Haft en blodprop i hjernen.
Har fået mere energi kan cykle op til 10 km om dagen et par gange om ugen og går lidt længere.
Er meget bevidst om madvalg og at nyde min mad og jeg har det rigtigt godt og med masser af selvtillid.
Jeg kan kun anbefale det , hvis man overvejer det..jeg har aldrig vovet dette før,
Men rart med så god vejledning også når det ikke helt gik efter den oprindelige plan.
Men tusinde tak og skønt at have det så godt i krop og sjæl❤

6 de septiembre de 2021

Hej Majken

Selv tusind tak for din flotte anmeldelse af Kathrine ved Fit&Sund diætist i Ballerup. Det er dejligt at se, at dit forløb går rigtig godt, og du allerede har fået så meget med dig af erfaringer, vejledning og kostråd. :-)

Ja, det at komme hos en diætist kan være grænseoverskridende for mange. En hel del af vores førstegangs-klienter oplever noget aldeles anderledes og langt mere positivt, end de forventede, inden de opsøgte vores diætister. Fx får vores klienter lov til at spise det, de ønsker; de skal blot spise med sund fornuft.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har næsten lige afsluttet et ca

Jeg har næsten lige afsluttet et ca. 3 måneders par-forløb med min kusine hos Jane Agergaard.
Jeg har gået længe med den tanke om og skulle tabe mig nogle kilo, men har flere gange ikke været mental klar til det. Haft lidt kontakt med Jane igennem årene og da jeg endelig tog mig sammen og henvendte mig til hende, så stod hun klar med åbne arme.
- man behøver ikke være klar mentalt for og tabe sig, for Jane formodet og gøre en klar mentalt, og været med til, at give en en helt andet synd på livet, så fra og bare vil tabe sig til, at det er en livstilsændring der skulle til, intet var forbudt, men måden man gik ind i det nye liv på.
Jeg kan ikke takke Jane nok for den imødekommende person hun er, hun lyttede til mig og mine behov, og de værktøjer hun har givet mig med på vejen. Jeg vil helt klar anbefale, at hvis du går med den lyst i hjertet, at nu skal det være, og alligevel ikke tror nok på dig selv, så skal du ikke tvivle på, at Jane står klar til og gribe dig. Det var min fejl, at jeg ikke gjorde det for længe siden, men det er aldrig for sent.
Det har været en dejlig rejse med min kusine, vi har arbejdet sammen om en ny livstil, som har givet os lysten tilbage for og opnå det vi ønsker med dette vægttab.
En kæmpe tak til Jane, og til dem som overvejer og starte på et diætistforløb hos Fit&Sund, kan kun varmt anbefales herfra.

5 de agosto de 2021

Hej Alina

Mange tak for din fine anmeldelse af Jane ved Fit&Sund diætist. Vi er meget glade for at se, at du har følt dig i trygge hænder og har fået nogle gode redskaber til at fortsætte med din - og din kusines - nye livsstil. Vi ønsker jer det bedste herfra! :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Værktøjer til resten af livet

Jeg netop lige afsluttet et ca. 3 måneders par-forløb hos Jane Agergaard i Fit&Sund.

Før forløbet havde jeg et lidt forvrænget syn på mad, diæter og generelt det at skulle have en sund livsstil. I rigtig lang tid, har jeg prøvet lidt af hvert. Forskellige kure, at træne 5 gange om ugen, at skære brød og pasta væk osv. Alt dette har virket, dog ikke langvarigt. Derfor fandt jeg igennem min kusine (Som var min partner i forløbet) frem til Jane.

Som diætist har Jane været rigtig god til at imødekomme lyster, ønsker og favorit madvarer. Intet var ”forbudt”. Jeg følte at hun forstod mig i alt, som jeg fortalte, og hjalp mig med at forstå hvordan jeg skal lytte til mig selv og min krop.

Forløbet her handlede ikke på noget tidspunkt om, hvor hurtigt jeg kunne tabe mig 5 kg. Det handlede om, hvordan jeg skal være den bedste og sundeste version af mig selv. Det andet kom lidt af sig selv, inklusiv lysten til at træne igen – som jeg i løbet af de seneste år desværre havde mistet.

Hvis man har en ven, kæreste, ægtefælle eller et familiemedlem, som man har det trygt med. Så vil jeg klart anbefale at starte forløbet som et par. Ikke nok med at man har støtten fra diætisten, så har man også en ved siden af, som gennemgår den samme proces – selvfølgelig på sin egen måde.

En kæmpe tak til Jane, for at give mig en masse værktøjer, så jeg kan arbejde videre på mig selv. Samt en kæmpe anbefaling til dem, der overvejer at starte et diætistforløb hos Fit&Sund. Det kan betale sig!

31 de julio de 2021

Hej Reta

Tusind tak for din fine anmeldelse af Jane ved Fit&Sund diætist. Præcis! Vi har erfaring med, at forbud kan hindre lysten til at fortsætte et livsstilsforløb, så det bruger vi selvfølgelig ikke. Alt kan spises, blot med sund fornuft.

Vi er meget glade for at se, at du sammen med din kusine har opnået så meget godt ved jeres forløb hos vores diætist samt fået nogle nyttige værktøjer til hverdagen fremover. :-)

Et helt nyt liv!❤️

Efter utallige forsøg fandt jeg diætist Jane Agergaard som jeg uden tvivl vil give mine varmeste anbefalinger. I 5 år har jeg kæmpet med en spiseforstyrrelse, svære tanker om mad og vægt, men det har Jane fuldstændig ændret på. Hun har givet mig nogle redskaber, samt tilpas skub til at komme i den rigtige retning. Hun har lært mig ufattelig meget om mad og kalorier, men hun ser i ligeså høj grad mennesket bagved - hvilket betyder at Jane aldrig har peget fingre, men taget det i mit tempo og lyttet til mine behov. Det er uden tvivl det bedste jeg har gjort for mig selv og uden hendes hjælp tør jeg ikke drømme om hvor jeg ville være den dag i dag - hendes støtte, gode råd og altid åben dør vil jeg ikke have været foruden. Så er du ved at miste håbet så fortvivl ikke men kontakt Fit og Sund Jane Agergaard - hun er virkelig et fantastisk og dygtigt menneske!❤️

27 de julio de 2021

Hej Siw

Et kæmpe tak for din flotte anmeldelse af Jane ved Fit&Sund diætist. Vi er rigtig glade for at se, at dit forløb har bragt så meget godt med sig.

Præcis! For vores diætister er mennesket bagved mindst lige så vigtigt som vores rådgivning om kalorier og madvarer. Vi ønsker dig det bedste fremover. :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Balance i kost og tanker

Super god rådgivning hos @Jane Agergaard, der hjalp mig til det rette fokus og en god proces gennem min livsstilsændring; kostsammensætning, -mængder og mindset, så jeg har fundet en god balance.

17 de julio de 2021

Hej Pia

Mange tak for din fine anmeldelse af Jane ved Fit&Sund diætist. Vi er meget glade for at se, at dit forløb er udmundet i en god balance i din livsstil.

Vores diætister søger netop at bringe mere balance til ens livsstil såsom gravise og små ændringer i spisevanerne. Dermed bliver ændringerne ikke for overvældende og uoverkommelige; fx foregår det uden en fanatisk slankekur, og der er heller ingen forbud mod den mad, man holder af. :-)

Tak til Jane Agergaard!

Jeg kan kun give Jane Agergaard og Fit og Sund diætist mine bedste anbefalinger. Fedt at møde et menneske med stor faglighed og menneskelig indsigt. Der findes mange holdninger og overbevisning til sund kost, men her møder man en kvinde, der ved hvad hun har med at gøre. Mine resultater omkring mit vægttab og sundhed taler sit eget sprog!
Tak til Jane og Sund og Fit for et super godt forløb!

6 de julio de 2021

Hej Martin

Et kæmpe tak for din flotte anmeldelse af Jane ved Fit&Sund diætist. Vi er meget glade for at se, at dit forløb var vellykket - både med vægttab og sundhed. :-)

Vores diætister har netop nogle faglige værktøjer til - og er meget opmærksomme på - at møde vores klienter i øjenhøjde og have fokus på deres behov og mål - uden at bringe forbud med i forløbet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I starten af marts kontaktede jeg…

I starten af marts kontaktede jeg diætist Runa i Lystrup. Jeg fik kostplan og en fantastisk snak. Fik desværre problemer med en begyndende diskusprolaps og fik neget smertestillende som hæmmer vægttabet. Men med gode råd fra Runa og en god fys der fik løsnet op så jeg igen kan gå ture ig komme igang med træning er det lykkes mig at smide 7 kg. Efter at vægten havde stået stille et stykke tid fik jeg tabt 5 kg på 6 uger.
Jeg møder altid smil og anerkendelse i fit og sund.
Mine bedste anbefalinger

28 de mayo de 2021

Hej Tina

Mange tak for de søde ord og din flotte anmeldelse af Runa og vores fysioterapeut i Fit&Sund Lystrup. Og tillykke med dit vægttab. Vi er glade for at høre, at du igen er ude og gå ture og i gang med træningen. :-)

Vh Thomas, Fit&Sund

Kostvejledning

Min kone og jeg har fulgt et forløb med kostvejledning og efterfølgende samtaler/vejledning. Forløbet har været forestået af hhv. Lena og Laura, og har foregået i Vejle. Vi har været meget tilfredse med det udbytte som vejledningen har givet os.
Bedste anbefalinger herfra.

17 de mayo de 2021

Hej Hans-Erik

Mange tak for jeres flotte anmeldelse af Lena og Laura ved Fit&Sund diætist i Vejle. Vi er rigtig glade for at se, at jeres forløb gik godt. :-)

Kan varmt anbefales

Har gået hos Fit&Sund Diætisterne Lena og Laura i Hedensted. Kan varmt anbefales herfra, god vejledning, ingen løftede pegefingre eller strege regler der ikke kan overholdes. Jeg har fået super vejledning og dejligt med en simpel plan og gode råd. Er næsten i mål, mangler 5 kg. Spring ud i det - kan kun anbefales herfra :-)

26 de abril de 2021

Hej Michelle

Et stort tak for din flotte anmeldelse af Lena og Laura ved Fit&Sund diætist i Hedensted. Det er dejligt at se, at du har fået så god vejledning + en simpel plan uden strenge regler. Fortsat god vind med at nå dit mål :-)

Jane - omfavnende diætist

Jane, diætist hos Fit&sund Aarhus C har gjort en kæmpe forskel for mig! Jeg er en kvinde, diagnosticeret med PCOS, som de seneste mange år har kæmpet med de ekstra kilo. Jane er virkelig omfavnende og ser det hele menneske samt de udfordringer, man står overfor. Hun har givet mig et nyt syn på sundhed og vægttab, at alt ikke er kalorier og fravalg, men også at ens tanker har en kæmpe betydning. Hun har lært mig, at man sagtens kan tabe sig trods PCOS, samtidig med plads til at hygge sig, nyde og være god ved sig selv.

23 de abril de 2021

Hej Luxo

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Jane fra Fit&Sund diætist Aarhus C. Vi er meget glade for at se, at Janes vejledning har hjulpet dig godt på vej. :-)

Apropos er der mange af vores klienter, som bliver overrasket over, at der faktisk kan være plads til at nyde deres yndlingsspise samtidig med, at de er i gang med et vægttabsforløb hos os. Vi hjælper blot vores klienter til at gøre det med sund fornuft.

Fantastisk vægttab

Hejsa mit navn er Lis jeg er 43år
Jeg har igennem mit forløb med medicin og Diætist tabt 17-18 kg.
For første gang er jeg overhovedet ikke i tvivl om, at det var det hel rigtige for mig, at ha medicinen til hjælp i starten, hvor hovedet ikke er med, men når du ikke mærker sult, kan du tænke på alle de tanker, der skal arbejdes på, for at det kan holde. Jane min Diætist er fantastisk. Der har ikke været nogen fravalg, det er også det, der har gjort, at jeg ikke har manglet noget, men største delen for mit vedkommende, har været størrelsen på mine portioner.
Lære at mærke efter, hvornår du er sulten rigtig og ikke for sjov. Jeg var rigtig bange i starten, for at gøre det rigtige, nu er jeg overhovedet ikke bange mere. Det er mit liv og Mine valg. For mig har det været en personlig udvikling, rejse og jeg er så taknemmelig, for at jeg mødte Jeppe og Jane, for uden dem, var jeg ikke kommet i mål på 55 kg 🤩❤️.

20 de abril de 2021

Hej Lis

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Jane fra Fit&Sund diætist i Aarhus - og Jeppe, vores personlige træner. Vi er meget glade for at se, at du ikke blot har opnået dit mål med vægttabet, men også har lært en masse undervejs i din personlige udvikling. Tillykke med det :-)

Hos Fit & Sund har jeg fået støtte til at nå mine mål

Hos Fit & Sund har jeg fået støtte til at nå mine mål med udgangspunkt i, hvad jeg kan lide at spise. Ingen løftede pegefingre eller halvstuderede kostråd, men seriøs, vidensbaseret og kærlig vejledning. Efter ni uger har jeg nået mine mål. En varm anbefaling til alle om at bestille en tid, hvis du vil arbejde med din kropstrivsel.

13 de abril de 2021

Hej Anne

Et kæmpe tak for din fine anmeldelse af Fit&Sund diætist. Og tillykke med at have nået dine mål. Vi sætter stor pris på din varme udtalelse om os. :-)

Vi er et par som går ved Fit & Sund Diætist, Risskov

Vi er et par som begge går ved Rúna, Fit & Sund Diætist, Risskov. Vi har besøgt Rúna i 5 mdr. ind til nu, vi har fået god støtte og vejledning til vores vægttab. Hun kommer med gode værktøjer, samt specielt udarbejdet kostplan og træningsplan mv. Rúna er rigtig god til at lytte og hun har altid smil på læben og godt humør.

9 de abril de 2021

Hej Johnny

Mange tak for jeres flotte anmeldelse af Runa ved Fit&Sund diætist i Risskov. Det glæder os at se, at jeres forløb kører godt.

I opsummerer også det, som vores diætister gør ekstra grundigt; de leverer nogle håndgribelige værktøjer til jer, sørger for at I hver får en personlig kostplan, og så lytter de selvfølgelig godt efter med imødekommenhed, mens de sørger for at støtte jer på vej mod jeres mål.

Fortsat godt forløb hos Runa :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god vejledning og let anvendelige værktøjer

Har nu gået hos Runa i Risskov i godt 3 måneder, og fået super god vejledning og let anvendelige værktøjer for at tilpasse min kost. Dette har allerede haft en mærkbar og gavnlig effekt på min vægt og mit velvære! Jeg kan klart anbefale Runa og Fit&Sund Diætist.

7 de abril de 2021

Hej Henrik

Et stort tak for din flotte anmeldelse af Runa ved Fit&Sund diætist i Risskov. Vi er meget glade for at se, at dit forløb indtil videre har påvirket din vægt og velvære til den gode side.

Fortsat god fremgang med dit forløb. :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En masse viden indenfor mad og krop

Nu da jeg har haft min gang hos Rúna ved Fit&Sund Diætist, Risskov i 3 mdr. og tabt 10 kg skal der roses meget. Hun er altid smilende og i godt humør, ligger en plan som er tilpasset mit behov og man er alligevel i stand til at tabe sig. Har en masse viden indenfor mad og krop.

6 de abril de 2021

Hej Kaja

Mange tak for din fine anmeldelse af Runa ved Fit&Sund diætist i Risskov. Det er dejligt at se, at dit forløb er gået så godt, og at der var plads til dit behov undervejs. Tillykke med det flotte vægttab. :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dygtig, ukrukket og nærværende rådgivning

Jeg har fået fantastisk støtte og vejledning fra Runa. Min kostplan er skræddersyet mit liv, omstændigheder og udfordringer, og de regelmæssige samtaler holder mig på sporet. Hun har blik for de psykiske og sociale aspekter i et vægttab, og hjælper mig med at sætte realistiske mål.

6 de abril de 2021

Hej Lenore

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Runa ved Fit&Sund diætist Risskov. Vi er glade for at se, at du har fået så meget godt ud af dit forløb ved Runa, og hun fortsat holder dig på sporet. :-)

Tak Runa!

Jeg har gået hos Runa i Risskov de sidste 9 måneder og i denne periode tabt mig over 40 kg. Takket være Runas støtte og vejledning er det gået utroligt nemt, også fordi der hele tiden blev taget udgangspunkt i netop mine ønsker til kosten. Jeg er så taknemmelig for at være nået hertil! Tak for dig, Runa!

14 de febrero de 2021

Hej Gitte

Mange tak for din flotte anmeldelse af Fit&Sund diætist i Risskov. Vi er rigtig glade for at se, at du har haft så stor succes med dit forløb hos Runa.

Vores diætister fokuserer på - præcis som du nævner - at vores klienter kan fortsætte med at spise den mad, de holder af. Blot med måde og sund fornuft. Og diætisten støtter dig hele vejen. :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

FIT OG SUND GRENÅ, DIÆTIST CÆCILIE.

I Grenå afd. hvor Cæcilie er diætist har jeg netop afsluttet et MEGA professionelt forløb. På trods af Covid 19 under hele forløbet, har Cæcilie guidet og rådgivet mig på bedste vis. Til hver samtale var der konkrete emner som vi tog op, og en klar og tydelig dialog, hvor hun på en yderst professionel måde fik min hverdag og den nye livsstil flettet sammen, så de kan forenes med min tid, rytmer og ikke mindst famimielivet. Næsten 13 kg er væk, men jeg ved at hvis jeg bliver i tvivl om noget vedr. Kost eller andet omkring sundhed så ved jeg Cæcilie er nær.
Mine aller bedste anbefalinger går helt klart til fit og sund i Grenå's Cæcilie.

5 de febrero de 2021

Hej Kitt

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Cæcilie ved Fit&Sund diætist i Grenå. Det er dejligt at se, at du både fik klar besked fra Cæcilie, og at dit forløb er gået så godt. Ikke mindst at din nye livsstil passer ind i din dagligdag. Tillykke med resultatet :-) Og ja, du kan altid kontakte os igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super kompetent vejledning og…

Super kompetent vejledning og “guidning” - samt en ærlig og yderst brugbar støtte

1 de febrero de 2021

Hej Matilde

Mange tak for din flotte anmeldelse af Fit&Sund diætist. Det er rigtig godt at se, at vejledningen har givet pote.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God, imødekommende og kompetent rådgivning!

Enormt god oplevelse med Runa i Risskov! Min varmeste anbefaling.

18 de enero de 2021

Hej Rasmus
Det er dejligt at høre, du har haft en god oplevelse med Runa.
Tak for din fine anbefaling 😀

De Bedste Hilsner
Tanja, Aut. Klinisk Diætist

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.