Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Platforma dla ludzi bez rozumu i moralności Robienie castingu dla fachowców A platforma zarabia na tym BARDZO DUZE PIENIADZE dojac fachowców za punkty za nr telefonu

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Całkowicie odradzam korzystanie z usług tej witryny. Fixly nie weryfikuje w żaden sposób swoich wykonawców. Pod swój dach zapraszamy osoby które mogą nie mieć żadnych kompetencji do wykonawania za... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wybór wykonawcy oparłam na opiniach umieszczonych na fixly, kontakt do wykonawcy zdobyłam inną drogą, a przez to nie mam prawa umieścić opinii o wykonawcy. Takie podejście do ocen powoduje, że wykonaw... Ver más

Información sobre la empresa

1. Persona de mantenimiento

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Innowacyjny serwis ułatwiający zlecenie usług w kategoriach: budowa i remont, hydraulik, elektryk, meble. Fachowcy w jednym miejscu. Fixly od OLX!

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Całkowicie odradzam korzystanie z usług…

Całkowicie odradzam korzystanie z usług tej witryny.
Fixly nie weryfikuje w żaden sposób swoich wykonawców.
Pod swój dach zapraszamy osoby które mogą nie mieć żadnych kompetencji do wykonawania zadań do których są zaproszeni.
Dużo lepiej szukać na własną ręke.

22 de febrero de 2026

SANIS - Sylwester i Krystian Kania

SANIS - Sylwester i Krystian Kania

Skrajna niekompetencja i brak uczciwości. Zamówiłam przegląd i czyszczenie kotła Beretta u pana Sylwestra Kani. Zamiast niego przyszedł jego syn, pan Krystian. Po „oględzinach” stwierdził, że kocioł działa prawidłowo i nie widzi w nim żadnej usterki. Otwarcie przyznał również, że nie wie, dlaczego w domu jest zimno i temperatura ciągle spada. Za tę rzekomą „ekspertyzę” oraz rzekome oczyszczenie kotła zapłaciłam 350 zł - bez paragonu czy rachunku.

Po tej „ekspertyzie” i rzekomym czyszczeniu kocioł zaczął działać jeszcze gorzej. Gdy temperatura w domu spadła do 13°C, ponownie skontaktowałam się z panem Sylwestrem Kanią, licząc na pomoc. Spotkałam się jednak z całkowitym brakiem odpowiedzialności i umyciem rąk od nieudolnej usługi wykonanej przez jego syna.

Wezwałam więc licencjonowanego specjalistę od kotłów Beretta, który natychmiast stwierdził, że kocioł jest skrajnie zapchany i w ogóle nie został wyczyszczony. Po profesjonalnym czyszczeniu kocioł zaczął działać bez zarzutu.

Poprosiłam pana Kanię o zwrot 350 zł, ponieważ zlecona usługa nie została wykonana. Nie otrzymałam ani zwrotu pieniędzy, ani jakiegokolwiek wyjaśnienia.

Nigdy wcześniej nie spotkałam się z taką niekompetencją i brakiem uczciwości. Stanowczo nie polecam.

12 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niebezpieczne środowisko. Serwis umywa ręce od oszustw.

"Korzystałem z Fixly wierząc, że serwis weryfikuje swoich „fachowców”. To błąd. Znalazłem wykonawcę (hydraulika), który wykonał usługę wadliwie, pobrał opłatę na prywatny telefon (bez rachunku) i zniknął, blokując numer.

Zgłosiłem sprawę do Supportu Fixly, przesyłając dowody oszustwa. Odpowiedź serwisu jest skandaliczna: całkowite umywanie rąk. Twierdzą, że są jedynie „słupem ogłoszeniowym” i nie ponoszą żadnej odpowiedzialności za to, kogo promują w swojej aplikacji. Nie blokują od razu oszustów, pozwalając im naciągać kolejne osoby.

Wnioski dla użytkowników:

Profile i opinie w serwisie nie gwarantują rzetelności.
Wnioski dla użytkowników:
1. Profile i opinie w serwisie nie gwarantują rzetelności.
2. Fixly nie pomoże Ci odzyskać pieniędzy ani nie wpłynie na wykonawcę.
3. Wpuszczasz do domu anonimowe osoby na własne ryzyko.

Nie polecam. Model biznesowy oparty na braku odpowiedzialności.

20 de enero de 2026

Fixly - nie polecam nikomu

Fixly nie ponosi żadnej odpowiedzialności za nieobecność klientów.
Potwierdzane wizyty, brak przyjścia, brak odpowiedzi mimo odczytanych wiadomości.
Dla usługodawcy oznacza to stracony czas i pieniądze.
Platforma wymaga poważnych zmian w zakresie ochrony wykonawców.

28 de diciembre de 2025

Fixly oszukuje wykonawców

Ten portal wrzucenie sprawdzone w żaden sposób ogłoszenia a my za to płacimy mega kask klienci dają kilka razy to samo w zlecenie nikt nam za to nie odejmuje w teorii jest opcja zgłoszenia tego ale i tak i tak pieniądze nie są oddawane bo podwójnym zbóż. Masakra i dramat oferteo jest 100 razy lepsza

13 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jest to portal, który permanentnie promuje oszusta, który od wielu lat oszukuje ludzi. Podaje się na stolarza, bierze pieniądze i nagle znika. Fixly nakłada mu na wszystkie konta naklejkę „polecany” co sugeruje, że jest sprawdzony. Mimo udostępnienia im wyroku skazującego tego człowieka - nie poczuwają się do odpowiedzialności i nie chcą nawet udostępnić ich oficjalnego stanowiska.

2 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Patryk Łapa przewóz osób

w czasie transportu mojego męża do przychodni bardzo mu pomógł przy w siadaniu i wysiadaniu z samochodu , dużo empatii i życzliwości , bardzo polecam i na pewno będę korzystać z jego usług

9 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sama idea jest wspaniała ale...

Sama idea jest wspaniała, jednak jeśli w Krakowie moje ogłoszenie ogląda 200 osób i nikt nawet nie jest zainteresowany podjęciem rozmowy, to nie bardzo rozumiem w czym rzecz.

Do tego: jeśli wasza pomoc techniczna nie jest w stanie zrobić nic więcej niż ja sam, to nie rozumiem sensu posiadania jej...

4 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tomasz Koksanowicz TAL REMONTY z…

Tomasz Koksanowicz TAL REMONTY z Oleśnicy ....podjął się położenia tapet i tynkowania bruzd .Nieuczciwy ,krętacz ,praca wykonana tragicznie . Nawet opinii nie można wystawić mimo zatwierdzenia zlecenia przez wykonawce bo konto zniknęło. Straciłam czas ,nerwy i kasę .Słabo to działa.

18 de noviembre de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.