Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

NIKITA: Z pomocy Pana Nikity korzystałam już przed laty (montaż półek, luster). Tym razem miałam problem z zaleganiem wody w zlewozmywarce , która przelewała się podczas korzystania ze zlewu. Oka... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Potrzebny był hydraulik do znalezienia usterki w łazience ,ciagle pojawiała sie woda pod plytkami podłogowymi Pan Eduard był punktualny i rozwiązał bardzo szybko problem Miejsce w którym być wyc... Ver más

Información sobre la empresa

1. Servicio de reparación de electrodomésticos
  2. Servicio de instalaciones eléctricas
  3. Fontanero

Escrito por la empresa

Szybki serwis dla domu i biura z wygodną rezerwacją on-line i gwarancją ceny.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 63% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Szkoda czasu, sprzęt nienaprawiony.

Szkoda czasu! Zepsuta pralka. Pierwsza wizyta odbyła się super szybko: niedziela 7.00 rano! Nasze wow, pewnie naprawa nastąpi równie szybko. Diagnoza: szczotki (na to wskazywał błąd), zamówione części dostarczono serwisantowi we wtorek, ale już kolejna wizyta odbyła się dopiero w sobotę! I niestety po wymianie szczotek okazało się, że to nie one, a silnik! Pan serwisant zaproponował, że możemy zapłacić za szczotki w sprzęcie do wyrzucenia! Kiedy wyraziłam swoje zdanie, Pan zaczął na mnie wpływać, że sam będzie musiał za nie zapłacić, bo nie są do demontażu! Za diagnozę i pierwszą wizytę zapłaciliśmy 240zł. Odmówiłam zapłaty, Pan wyszedł obrażony. Nie polecam!

18 de abril de 2026

Zlewozmywarka

NIKITA:
Z pomocy Pana Nikity korzystałam już przed laty (montaż półek, luster).
Okazało się, że fachowcy z pewnej dużej sieci budowlanej wymieniając mi zlew i montując zlewozmywarkę użyli niepoprawnej kontrukcji syfonu.
Pan Nikita wymienił rury i zamontował nowy syfon ze specjalnym zaworem zabezpieczajacym przed "cofką".
Moja ocena: punktualność, rzetelność, profesjonalizm.

18 de abril de 2026

Wymiana deski sedesowej

Usługę montażu deski sedesowej wykonał Pan Sergii. Wystawiam szóstkę. Pan Sergii to profesjonalista i rzeczywiście złota rączka. Dla takiego fachowca nie ma problemów, z którymi nie dałby sobie rady. Serdecznie polecam.

17 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dziękuję za wykonaną naprawę drzwi

Dziękuję za wykonaną naprawę drzwi. Punktualnie, sprawnie i czysto. Do tego pracownik zrobił szybki przegląd innych urządzeń i znalazł luźny kran (oczywiście dokręcił)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Do usterki przyjechał Pan…

Do usterki przyjechał Pan Artur,niezwykle sympatyczny i komunikatywny fachowiec.Zdiagnozowal problem, objaśnił.Wszystko na 6 z dużym plusem! Polecam jak najbardziej

Potrzebowałem elektryka

Potrzebowałem elektryka, który zajmie się montażem żyrandoli w mieszkaniu. Pan Rafał okazał się prawdziwym profesjonalistą. Wykonał montaż dokładnie i estetycznie, dbając o detale (w tym czystość) oraz bezpieczeństwo instalacji. Prace zostały zrealizowane w ustalonym terminie i bezproblemowo.
Pan Rafał był punktualny, dobrze przygotowany i dodatkowo bardzo uprzejmy, co znacząco podniosło komfort współpracy. Widać, że poważnie podchodzi do swoich obowiązków i zna się na swojej pracy.
Numer zlecenia: 350449
Zdecydowanie polecam!

Respuesta de usterka.pl

Tak szczegółowa opinia to dla nas prawdziwa wartość! Cieszymy się, że Pan Rafał zadbał o każdy aspekt zlecenia, od bezpieczeństwa instalacji po porządek po pracy. Dziękujemy za zaufanie i polecenie!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wszystko przebiegło szybko i sprawnie

Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Pan Maksym wykazał się wysokim poziomem fachowości. Polecam!

Respuesta de usterka.pl

Pan Maksym jak zwykle w formie! Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dla mnie super.Szybko-przyjazd w ciągu 2 ;z góry…

Szybko-przyjazd w ciągu 2 godzin;z góry określona cena, profesjonalna i sympatyczna obsluga i usługa, dokładnie wyjaśnione co zostało zrobione i zalecenia na przyszłość. Dla mnie super

Respuesta de usterka.pl

Cieszymy się, że wszystko zagrało: szybki przyjazd, jasna cena z góry i pełne wyjaśnienie tego, co zostało zrobione. Właśnie tak chcemy działać przy każdej wizycie. Dziękujemy!

Serdecznie polecam

Serdecznie polecam! Pan Wiktor zajął się usterką szybko, rzetelnie i profesjonalnie.

Respuesta de usterka.pl

Pan Wiktor i kolejna opinia, która cieszy! Dziękujemy za polecenie.

Polecam 100%

Bardzo łatwa i szybka rezerwacja, duża dostępność terminów, cena w granicach normy, punktualność, szybka płatność przelewem i otrzymanie faktury. Należy podkreślić profesjonalizm oraz podejście do klienta fachowca.

Respuesta de usterka.pl

Bardzo dziękujemy za tak konkretne podsumowanie! Cieszymy się, że zarówno proces rezerwacji, jak i sama wizyta spełniły oczekiwania na każdym etapie. To dla nas duża motywacja, by trzymać ten poziom.

Problem z odpływem

Problem z odpływem, Pan Andrzej profesjonalnie pomógł rozwiązać problem. Polecam tego specjalistę każdemu, sympatyczny i przede wszystkim bardzo solidny i zaangażowany w to co robi.

Respuesta de usterka.pl

Pan Andrzej wie, jak podejść do tematu, zarówno od strony fachowej, jak i ludzkiej. Cieszymy się, że odpływ znów działa bez zarzutu. Dziękujemy za polecenie!

Pan Wojciech - profesjonalna usługa

Pan Wojciech sprawnie i fachowo zdiagnozował przyczynę awarii pralki. Rzetelny fachowiec. Bardzo dobry kontakt z firmą. Widać dbałość o klienta.

Respuesta de usterka.pl

Cieszymy się, że zarówno praca Pana Wojciecha, jak i kontakt z naszym zespołem zostały docenione. Dbałość o klienta to dla nas absolutna podstawa. Dziękujemy!

Szybko

Szybko, sprawnie i fachowo. Usterka zażegnana i przedstawione opcje poprawy aby nie dochodziło do powtórzeń.

Respuesta de usterka.pl

Naprawa to jedno, ale wskazówki na przyszłość to dodatkowa wartość, której nie pomijamy. Cieszymy się, że to widać! Dziękujemy za opinię.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bardzo punktualnie i fachowo wykonanie…

Bardzo punktualnie i fachowo wykonanie zlecenia. Dziękuję za sprawną naprawę p.Mariuszowi. Polecam

Respuesta de usterka.pl

Pan Mariusz dziękuje, my również! Zapraszamy w razie kolejnych usterek.

fantastyczny fachowiec

Pan Mariusz to fantastyczny fachowiec. Polecam kazdemu z czystym sumieniem!
Przyjechal punktualnie (w niedzielę!), szybko zdiagnozowal usterke i naprawil pralke podczas pierwszej wizyty!
Dziekuje Panie Mariuszu!

12 de abril de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.