God hjemme side og god guide om produktet.hurtig levering og perfekt stand og passer lige som den skal. Tak for produktet og oplevelsen. Uha
Consulta las opiniones de los clientes
Kundeservice i verdensklasse! Havde bestilt to reservedele til at kunne reparere en KitchenAid røremaskine, og der var fejl på produktet i første omgang. Jeg gør Fiyo opmærksom på fejlen, og inden... Ver más
Jeg havde bestilt en reservedel til vores opvaskemaskine. GLS lavet en fejl, så varen blev sendt retur til Holland. Efter at have skrevet med Fiyo, skyndte de sig at sende pakken afsted igen uden ekst... Ver más
Jeg købte en del til Kenwood røremaskine. Produktet var fint men jeg havde bestilt en forkert model (min fejl). Produkt og pris var fin ingen bemærkninger kunne give 5 stjerner. Grunden til ku... Ver más
La empresa ha respondido
Ha contestado el 88% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
En meget let og overskuelig hjemmeside…
En meget let og overskuelig hjemmeside med beskrivelse af produkterne. Og jeg synes også at varerne er billigere i dette firma end hos andre jeg kiggede på. Mine varer kom meget hurtigt med GLS til døren, og jeg er meget tilfreds kan kun anbefale dette firma.
Ingen refusion af defekt produkt.
27. November laver jeg en reklamation på en vare der er ødelagt ved modtagelsen. Jeg indsender billeder og video.
28. November opretter I en returnering og fragtlabel
11. December har I fået udleveret pakken
16. December rykker jeg jer for refundering - I vil have beviser for at jeg havde sendt det, hvilket I får, på trods af at pakken er udleveret til jer.
17. December svarer I at pakken nu er på jeres centrale indsamlingsdepot. Og at I vil kontakte mig så snart den er modtaget og kontrolleret.
29. December rykker jeg jer igen for refusion. I svarer på et volapyksprog, en blanding af dansk og et andet sprog jeg ikke forstår. Men jeg får da det ud af det, at I stadig ikke har fået pakken😵💫 og I takker for min tålmodighed😵💫.
8. Januar skriver jeg igen og rykker for min refusion. Jeg får intet svar.
14. Januar, ser ikke andre muligheder end at lave en anmeldelse!!!

Lige hvad vi manglede
Vi har ledt længe, men fandt lige det låg vi manglede til vores Braun minihakker. Det er bare perfekt.
Ringe service
Ringe service, hold jer langt væk er mit bedste råd.
Der er heldigvis andre der forhandler tilsvarende produkter.
no installation guide included
There was no installation guide in the parcel. It is not at all obvious how to fix the item onto the wall. So I cannot use it.

Respuesta de Fiyo
En stjerne for hurtig levering
En stjerne for hurtig levering, men af en defekt varer og derfra blot automatiserede mails om, at de var kede af defekten….
Man får næsten en tanke om at det er et fup og fidus firma, der står bag Fiyo…

Quick delivery - fair price
nice website, large selection of spare parts for many different brands. Super delivery service - short delivery time
Really fast delivery
Really fast delivery, from the Netherlands to Denmark, delivery in 3 days, full satisfaction from here...
Dårlig kundeservice
Vi bestilte to lister til vores hylde i køleskabet da de kom passede de ikke så vi skrev til dem og de svarede med nogle billeder hvilke model vi svarede tilbage men har intet hørt siden. Vi har skrevet flere gange til dem da vi står og mangler de lister men får intet svar tilbage så kan ikke anbefale det firma!
Efter denne anmeldelse fik vi endelig et svar og tænkte Yes så er der svar igennem. Men næ nej, efter jeg svarede dem tilbage hører vi igen intet! Det er åbenbart umuligt at få de varer vi mangler!
Det lyder godt så venter jeg tålmodigt😊
Igen modtaget svar med lovning på at få penge retur uden at sende vare tilbage hvis dette sker er det god kundeservice!

Hurtig levering ved garantiombytning
Hurtig levering ved garantiombytning. Super. Skulle lige gøres opmærksom på købelovens regler, men derfra perfekt.
Hurtig levering og alt fungerer som det…
Hurtig levering og alt fungerer som det skal og så til en fin pris
Præsis og hurtig levering.
Virkede fint
Super nem og hurtigt levering
Super nem og hurtigt levering. Jeg bestilte motor til AEG tørretumbler som var super pris og den køre upåklageligt 👍 Tak for det!
Lang ventetid happy ending
Heldigvis har jeg nu fået info omkring min ordre
Her kan du roligt handle!
Originale reservedele, lave priser og hurtig levering. Leveringsomkostninger koster dog, da der sendes fra udlandet
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.