Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God hjemme side og god guide om produktet.hurtig levering og perfekt stand og passer lige som den skal. Tak for produktet og oplevelsen. Uha

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kundeservice i verdensklasse! Havde bestilt to reservedele til at kunne reparere en KitchenAid røremaskine, og der var fejl på produktet i første omgang. Jeg gør Fiyo opmærksom på fejlen, og inden... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde bestilt en reservedel til vores opvaskemaskine. GLS lavet en fejl, så varen blev sendt retur til Holland. Efter at have skrevet med Fiyo, skyndte de sig at sende pakken afsted igen uden ekst... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jeg købte en del til Kenwood røremaskine. Produktet var fint men jeg havde bestilt en forkert model (min fejl). Produkt og pris var fin ingen bemærkninger kunne give 5 stjerner. Grunden til ku... Ver más

La empresa ha respondido

1 estrella

Ha contestado el 88% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Køleskab box

Hej.
Varen var i stykker man skal skrive for meget frem og tilbage.
Nu er der kommet en ny👍

18 de mayo de 2025

Hej Thomas,

Tak for din anmeldelse! Ærgerligt at den første vare var beskadiget, og at det krævede en del frem og tilbage. Men dejligt at høre, at den nye nu er kommet godt frem 👍

Hvis vi kan hjælpe dig hurtigere næste gang, så sig endelig til!

Venlig hilsen
Dalila

Nice

Bestilte en del til min kaffemaskine, den kom hurtigt, og den er monteret og kaffemaskinen virker igen. Super

4 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ikke fået min vare endnu.

Jeg har ikke fået min bestilling endnu.
Jeg bestilte min vare den 30/5, så venter stadig.
Fiyo skrev og spurgte om det var den rigtige adresse og det var det. Og nu er jeg blevet spurgt om jeg er tilfreds med min vare, som jeg ikke har fået. Jeg bliver tilfreds når jeg får min vare, som jeg har betalt for.

9 de junio de 2025

Respuesta de Fiyo

Tak for din feedback. Hvor irriterende, at du endnu ikke har modtaget din ordre. På grund af manglen på et ordrenummer i din feedback kan jeg endnu ikke tjekke status. Jeg vil selvfølgelig gerne hjælpe dig yderligere, så kunne du kontakte mig via e-mail med dit ordrenummer? Så kan jeg tjekke status. Med venlig hilsen, Susan Fiyo kundeservice

Umuligt med Mastercard

Jeg kan ikke købe noget med Mastercard, fordi man skal bruge Dankort/Visa

8 de junio de 2025

Respuesta de Fiyo

Tak for din besked. Hvor irriterende, at du ikke kunne afgive en ordre, fordi du ikke har et Dankort/Visa. Du kan altid vælge en af ​​vores andre betalingsmetoder: PayPal og Klarna. Vi beklager ulejligheden. Med venlig hilsen, Susan, kundeservice, Fiyo

Hurtig

Nemt at finde den rigtige reservedel. Levering og pris var fin. Alt ok

22 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejligt med en ordentligt pris på…

Dejligt med en ordentligt pris på reservedele til min KENWOOD maskine.

Desvære knækkede trækgeret på min kenwood som
lige var overskredet garntien, til min forargelse kostede et nyt omkring 200 til 250 plus fragt de fleste steder, men fan... kun 52kr hos FIYO såå mig igang med at se om det er en billig TEMU side men som andre skriver god service, og jeg fik da også hurtigt bestil og med fragt blev det til lidt over 100kr i alt.
hvilket er mere end halv pris leveret af de andre som vil snyde ekstra penge fra folk.

så ja 5 stjerner herfra hvis i forstsætter med fair priser så køber jeg da hos dem igen til resten af udstyret ;)

15 de mayo de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.