DO NOT ORDER FROM THIS COMPANY. THE SEND POOR QUALITY, INCORRECTLY SIZED, OVER CHARGED GOODS. The deliveries take ages, as it comes from China, the sizing.. well it isnt, the actual goods are of no r... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bought a "cashmere" jumper arrived 100% acrylic . £89.95 absolutely awful . I complained they tried to tell me to keep it and have other things from their website Returned it at a cost of £17.95 to CH... Ver más
The customer service team were amazing, I ordered a hoodie as a gift but got the size wrong. When I emailed to ask if there was a way to send the item back and exchange it for the new size they were v... Ver más
It looks like they invested in the website more than in the products itself. Beautifully designed, but what you get is not even close to what is on the pictures. I just binned it all. 3 items that I p... Ver más
Ha contestado el 11% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
I absolutely love my candlestick light…
I absolutely love my candlestick light .five stars 🌟

Respuesta de Fjorna
SCAM..
SCAM... Do not order from this store, the products are sent from China. Return is almost impossible.
Fikk varen som er bare elendig kopi
Fikk varen som er bare elendig kopi, og kan ikke returnere pga du må sende varen tilbake til Kina. Styr unna!!
Dette er svindel og de selger…
Dette er svindel og de selger piratkopier fra Kina. Alle positive omtaler på denne siden er garantert svindel så hold dere langt unna. De svarer heller ikke på noen henvendelser.
Jeg er veldig fornøyd med det jeg…
Jeg er veldig fornøyd med det jeg bestilte – produktet er nøyaktig som beskrevet og virker solid. Leveringstiden kunne vært raskere, men servicen fra supportteamet var enestående.
Kvaliteten på varene overgikk…
Kvaliteten på varene overgikk forventningene mine! Jeg satte stor pris på hvor raskt kundeservice besvarte spørsmålene mine. Leveringstiden var akseptabel, og jeg kommer definitivt til å handle her igjen.
Produktet jeg mottok var flott og av…
Produktet jeg mottok var flott og av høy standard. Leveringen tok noe lenger enn antatt, men tweamet hos kundeservice var veldig hjelpsomme og effektive. En god opplevelse totalt sett!
Produktene er fine
Produktene er fine, men frakten tok mye lengre tid enn forventet. Jeg måtte kontakte kundeservice for å spørre om pakken min. De var veldig hjelpsomme og svarte raskt, men jeg vil sette pris på raskere leveringstider.
Jakkan jeg bestilte var akkurat som…
Jakkan jeg bestilte var akkurat som vist på bildet, veldig fin og god kvalitet. Frakten tok litt lengre tid enn forventet, men kundeservice hjalp meg med en gang da jeg kontaktet. De svarte raskt og var veldig vennlige. Alt i alt, en god opplevelse.
Produktene er av utrolig kvalitet
Produktene er av utrolig kvalitet! Jeg var veldig fornøyd med bestillingen min. Selv om det tok litt lengre tid før pakken min ankom, er jeg superfornøyd. Kundeservicen er også utmerket – de svarer raskt og er veldig hjelpsomme. Anbefales på det sterkeste.
Fjørnå leverer virkelig topp…
Fjørnå leverer virkelig topp kundeservice! De vet akkurat hva de gjør og er super hjelpsomme. Selv om pakken tok litt lengre tid, ordnet de opp på en fantastisk måte. Anbefales på det sterkeste!
Falske Kina produkter
De selger Kina produserte Hoka sko. Sier det tar 1-3 arbeidsdager å behandle bestilling, for så 8-12 arbeidsdager i transit. Bestilling gjort 3/12 er enda ikke levert til fraktselskap i Kina. Nå er det 16/12.
Sjekket opp Fjørnå mot Run AS sine offisielle selgere, og der finnes ikke Fjørnå. De gir i tillegg 65% rabatt på allerede veldig billige «Hoka» sko. Det bekrefter dermed at de selger kopier.

Respuesta de Fjorna
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.