Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service, svare hurtigt tilbage og er behjælpelige med at finde en god løsning. Nu ser vi bare frem til vores biopejs derfra 👍🏼😄

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super kundeservice - svarer på mail på næsten alle tider af døgnet. Der blev fulgt skarpt op, da en pakke udeblev og medarbejderen holdt kontakt til pakken var leveret. Produkterne lever fuldt ud o... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mega god kundeservice! Jeg kunne af personlige årsager ikke hente min pakke - pakken var lost, men Flame-it hjalp hele vejen og refunderede pengene uden at stille spørgsmålstegn. Jeg vil tilhver en... Ver más

Información sobre la empresa

1. Fabricante de chimeneas
  2. Tienda de decoración e interiorismo
  3. Tienda de artículos para el hogar

Escrito por la empresa

Flame-it.dk tilbyder biopejse som reproduceret i EU med TÜV certifikat. Vi har biopejse i flere modeller og til flere formål. Her finder du biopejse til væggen, indbygning, fritstående eller til haven. Derudover finder du også forskellige tilbehør til din pejs. Alle vores pejse produceret i EU, hvor vi nøje kan holde øje med produktion og ikke mindst arbejdsforhold.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Super god service

Nu ser vi bare frem til vores biopejs derfra 👍🏼😄

28 de octubre de 2024

Mega god kundeservice

Mega god kundeservice!
Jeg kunne af personlige årsager ikke hente min pakke - pakken var lost, men Flame-it hjalp hele vejen og refunderede pengene uden at stille spørgsmålstegn. Jeg vil tilhver en tid bruge dem igen

14 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig kompetent og serviceminded…

Virkelig kompetent og serviceminded firma. Meget hurtige til at svare, og til at give gode råd og sparring. Min biopejs blev leveret hurtigt, og den lever fuldstændig op til forventningerne. Jeg handler helt sikkert hos Flame-it igen.

24 de enero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode produkter og super kundeservice

Super kundeservice - svarer på mail på næsten alle tider af døgnet.
Produkterne lever fuldt ud op til billeder og beskrivelser på hjemmesiden.
Kan helt klart anbefale Flame-it.dk

1 de noviembre de 2023

De varmeste anbefalinger her fra 🔥🔥

De varmeste anbefalinger her fra 🔥🔥
Fik en fantastisk service og vejledning i hvilken biopejs jeg skulle vælge.
Den er så flot.
Kunne hente den i pakkeshoppen dagen efter den var bestilt.
Kan varmt anbefale Flame-It 🔥🔥🔥🔥
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

8 de agosto de 2022

Herligt.

Fin, hurtig og personlig betjening. Kan helt sikkert anbefales. Produkterne er god kvalitet og pris følger med.

21 de junio de 2022

Ekseptionel service

Ekseptionel service. Anders kørte selv ud til GLS med leveringen, for at produktet kunne komme i weekenden. En sjældenhed disse dage. Kan kun anbefales.

1 de abril de 2022

Super vejledning

Super vejledning - først via chatten på siden og siden via telefon. Helt igennem fede produkter. Kan kun anbefale at gå via Flame-It, hvis du skal have biopejs.

18 de marzo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg ønskede mig en biopejs

Jeg ønskede mig en biopejs. Anders gav rigtig god vejledning og en skarp pris.
Desuden blev det sendt med fragtmand for Anders ville være sikker på det kom frem ubeskadiget. Så det var levering lige til døren.
Perfekt service.

18 de marzo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og hurtig levering!

Super service og hurtig levering!
Ringede til Flame-it.dk og fik en super vejledning af Anders. Købte efterfølgende en biopejs, hurtig levering og virker helt perfekt :) 5 stjerner her fra.

17 de enero de 2022

Biopejs til nybyg

I forbindelse med at vi byggede nyt hus søgte vi en bio-pejs og faldt over Flame-it.dk. Vi var i tvivl om hvilken model passede bedst til vores behov, så vi kontaktede firmaet, hvor vi fik en meget kyndig vejledning og endte med model 905, som virkelig er lækker og i meget god kvalitet. Stor anbefaling herfra for service, produkt og levering, som alt spillede.

15 de enero de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service! Flinke medarbejder og hjælper uanset hvad tid på døgnet! Klart anbefaling herfra 👍👍👍

21 de diciembre de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.