Easy to use
Makkelijk georganiseerd om geïnstalleerd te krijgen en het product is eenvoudig te gebruiken en de data zeer accuraat.
Met FleetFinder heb je altijd online inzicht in je totale wagenpark. Dankzij de uitstekende Return On Investment (ROI) haal je méér uit jouw investeringen. Al ruim 1.000 bedrijven gingen je voor! Ze waarderen vooral de real time track & trace van FleetFinder. Hiermee stuur je gemakkelijk en snel de juiste medewerker naar een locatie. Dankzij de volledig geautomatiseerde rittenregistratie voorkomt FleetFinder onnodige administratie en het risico op een naheffingsaanslag voor de bijtelling.
Marten Meesweg 8-10, 3068 AV, Rotterdam, Holanda
miss Kaman knows everything adn she knows how to do it
she's very good in her job
Prima om mee te werken binnen ons bedrijf.
We zien duidelijk waar de monteurs zich bevinden en alles wordt goed geregistreerd.
slechte registratie, bedrijf niet bereikbaar, beloven veel maar maken niets waar. registratiesystemen die niet werken maar hun zeggen dat alles prima werkt. blijkbaar kan een bedrijfsbusje tegenwoordig ruim 300km per uur rijden :-). doe geen zaken met dit bedrijf en kijk even verder
Zeer slecht bedrijf . Blijkbaar stonden 2 facturen open waarvan ik niet op de hoogte was . Ik kreeg een rekening van 1470 euro binnen ,en vroeg of het een vergissing was ik betaal namelijk 144 per 3 mnd. Ze stuurde een bericht terug dat het contract was opgezegd. En nu 1470 euro moest betalen. Ik zeg ik heb van jullie nooit een brief ontvangen ik kijk na of ik die 2 termijnen schuldig ben betaal deze als dat zo is dan is het weer in orde . Want ik heb van jullie nooit een brief ontvangen uur later krijg ik incasso brief dat het nu 1700 euro is als ik niet betaal word ik vervolgd
Dit zijn duidelijk oplichters!!!
Ga noooooit in zee met dit bedrijf
Had ik de reviews maar eerder gelezen !! Het is een slecht systeem wat de kilometeradministratie niet goed bij houdt, zeer veel storingen, noteert zelfs ritten die niet gemaakt zijn, onbetrouwbaar, bij een korte stop, registeert het niet waar u stopt. dit komt door de zgn slimme sleutels van tegenwoordig, zegt men, onzin !! tevens wordt er niet gesproken over een 5 jarig contract, ( de verkoper legt het onder u neus en pakt het gelijk terug zonder achterlating van het contract ) , zelfs als u het niet meer nodig is, de auto verkocht of anderzins kunt u niet onder het contract vandaan, oplichters, Mensen zoek verder bij zeker niet bij Fleetfinder
Ik ben erg goed geholpen, was een hele fijne gesprek en samenwerking. Ik ben zeker niet ontevreden.
Verkoop liep goed, daarna volgen er alleen nog rekeningen.
Erg duur als je alles berekend en niet gebruiksvriendelijk!!!
Je hangt meteen vast voor 5 jaar.
Neen bedankt ,,, nooit meer
Een maand geleden heb ik hier aangegeven dat ik een nieuwe auto wil onderbrengen en een kleine aanpassing wilde op het contractvoorstel. Ik heb nu 3x gebeld of ze het in orde willen maken. Telkens beloftes, eindresultaat er gebeurd niks. Terwijl ik een bestaande klant ben. Blijkbaar zijn ze daar niet zo geïnteresseerd in. Mijn andere 2 aansluitingen ga ik na het huidige contract ook elders onderbrengen.
Al enkele jaren zijn wij klant van fleetfinder met een groot wagenpark. De service is top er wordt altijd naar je geluisterd en
Wij zijn al enkele jaren klant bij Fleetfinder. Inmiddels is ook ons wagenpark al flink gegroeid waardoor wij steeds meer verwachten van Fleetfinder. De service zijn wij zeer over te spreken net zoals de meedenkende mensen. Kortom, een uitstekende service en zeer zeker een aanrader!
Met ondernemende groet,
Royal DS Personeel-Service B.V.
Onethisch vastklampen aan contractduur, zonder enige empathie en inlevingsvermogen, terwijl ik te maken heb met financiële problemen en mijn bedrijf vroegtijdig moet opzeggen. Dit is de manier waarop dit bedrijf geld wilt verdienen: een dienst wat ze niet meer hoeven uit te voeren. Chapeau
Más información sobre otros tipos de reseñas.