La empresa ha respondido
Mijn consult via Routevision heb ik via een vriendin opgepakt en al snel werd ik gebeld door het team om een afspraak in te plannen. Uiteindelijk nam Mike alles over, en eerlijk… dat ging echt t... Ver más
La empresa ha respondido
Routevision valt op als een organisatie die haar zaken strak heeft geregeld. Daarnaast hebben ze een sterk team dat meedenkt en continu bezig is met verbeteren. Ze laten zien dat technologie en s... Ver más
La empresa ha respondido
Hallo, wij zijn RouteVision. Wil jij meer controle over jouw buitendienst? Of fiscale bijtelling van jouw bedrijfsauto's voorkomen? Dat kan! 365 dagen per jaar rekenen ruim 25.000 klanten op ons. 24/7 houden wij de bewegingen van hun voertuigen bij. Zij maken zich geen zorgen over hun rittenadministratie; dat hebben wij geautomatiseerd. Zij weten precies waar hun voertuigen zijn en waren. Dat maken wij inzichtelijk. Of het nu gaat om een rittenregistratie voor de Belastingdienst, het reduceren van administratie- en brandstofkosten, het inzichtelijker maken van zakelijke ritten, of het efficiënter maken van bedrijfsprocessen; ook u kan profiteren van onze technologie, vakkennis en ervaring. Zo houdt u meer tijd en geld over om te ondernemen. Ritten inzichtelijk maken is al 20 jaar ons vakgebied. Daar zijn goed in én trots op. Het systeem is direct inzetbaar, al vanaf € 3,75 per maand. Zonder hoge investeringen en zonder ingewikkelde aanpassingen aan jouw ICT infrastructuur.
Marten Meesweg 8-10, 3068 AV, Rotterdam, Holanda
Ha contestado el 57% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Heel goed bevallen. Er word tijd genomen om alles uit te leggen en erg vriendelijk. Top

Respuesta de RouteVision
Bradley van RouteVision kwam snel op locatie, gaf duidelijke uitleg en nam de tijd. Helemaal vanuit Rotterdam naar Groningen gekomen, erg professioneel en prettig geholpen. Aanrader!

Respuesta de RouteVision
Na korte en snel mailcontact een afspraak ingepland om alles goed door te nemen. Alle vragen die ik toen had werden goed en duidelijk uitgelegd. Daarna werd ik weer snel gebeld om een afspraak in te plannen om alles in de werkbus in te bouwen. Goede communicatie en komen de afspraken na.

Respuesta de RouteVision
Denken mee vooral in afspraken maken.... maakt niet uit waar ze passen zich aan ....
Tevens wordt t duidelijk uitgelegd hoe en wat er te verwachten valt..

Respuesta de RouteVision
Vriendelijke afhandeling van dubbele betaling. Ons zelf gecontacteerd voor terugstorting. Verder geholpen door Daniel.

Respuesta de RouteVision
Ik vond het contact heel duidelijk en de vragen waren bevredigd beantwoord.
Ook de extra aandachtspunten, zoals, als mijn auto flink beschadigd zou zijn door een ongeluk, dat ik dan aan het kastje moet denken dat deze eruit gehaald moet worden. Hier zou ik zelf niet aan hebben gedacht.
Dus al met al 👍🏻

Respuesta de RouteVision
Een snelle reactie bij het aanvragen van een offerte.We werden vriendelijk geholpen.De monteur was wederom vriendelijk en installatie was snel gedaan.

Respuesta de RouteVision
Mike handelt alles snel en correct af, duidelijk en zonder poespas . Hij plant alles netjes in, zodat het kastje door een collega een week later vlot kon worden geplaatst helemaal soepel geregeld.
Wat het verschil maakt is de persoonlijke communicatie. Hij luistert goed, schakelt snel en weet precies te spiegelen. Het gesprek voelde prettig en oprecht, met net dat extra beetje persoonlijke aandacht dat het contact leuk en ontspannen maakte :D
Alles bij elkaar.. een heel fijne ervaring, professioneel geregeld, transparante prijzen en absoluut de dienst waard.

Respuesta de RouteVision
Was binnen een paar tellen geregeld en Mike reed gewoon heen waar ik was! Perfect ik had er totaal geen zorg aan! Thanks!

Respuesta de RouteVision
Voor mijn bedrijfsauto en semi prive auto aanvraag voor km registratie gedaan. Mike is bij mij op de bouwplaats gekomen voor het contract. Dit scheelt enorm dat ik niet op locatie moet komen. Super geregeld. Kort krachtig en duidelijk. Daar houden we can

Respuesta de RouteVision
Erg tevreden over Routevision. De service is razendsnel en het persoonlijke contact verloopt altijd prettig en soepel. Een betrouwbare partij die haar zaken goed op orde heeft. Zeker aan te bevelen!

Respuesta de RouteVision
Het is een oplichting bedrijf binnen kort zijn bestanden online !
Goede sneller service voor een goede prijs

Respuesta de RouteVision
Snel en goed geholpen door Bradley. Hij adviseerde mij goed, herhaalde nog is het telefoongesprek wat ik had met het bedrijf en gaf volledige uitleg over de werking van het volgsysteem. Bedankt!

Respuesta de RouteVision
Routevision (Bradley in mijn geval) is erg klantvriendelijk en komen de mogelijkheden op kantoor bespreken. Ik ben diezelfde middag nog gebeld om alles in orde te maken. Werkt top zo!

Respuesta de RouteVision
Prima uitleg en alles duidelijk.
Goed geholpen door Mike

Respuesta de RouteVision
Er werden duidelijke afspraken gemaakt en ook goed nagekomen. Top.

Respuesta de RouteVision
Na telefonisch contact te hebben gehad werd er snel een afspraak ingepland om bij mij langs te komen voor een kennismakingsgesprek. Mike heeft goed uitgelegd hoe alles werkt en wat er precies in de auto ingebouwd gaat worden.
Na akkoord gegeven te hebben volgen er een paar krabbels en kon de inbouwafspraak op korte termijn worden ingepland.

Respuesta de RouteVision
Más información sobre otros tipos de reseñas.