Información sobre la empresa

1. Tienda de electrodomésticos
  2. Tienda de refrigeradores
  3. Tienda de lavadoras y secadoras

Escrito por la empresa

Flevo Witgoed uit Lelystad is dé witgoedspecialist voor Lelystad, Almere en heel Flevoland. Of u nu op zoek bent naar een wasmachine, wasdroger, vaatwasser, koelkast, vriezer, fornuis, oven of afzuigkap: bij Flevo Witgoed vindt u topmerken tegen prijzen waar u blij van wordt. Dankzij slimme inkoop, zonder tussenkomst van inkooporganisaties, sluiten wij directe deals met fabrikanten en geven die scherpe prijzen rechtstreeks aan u door. Waar Flevo Witgoed zich echt onderscheidt, is kwaliteit met een verhaal. Veel van onze apparaten zijn krasje- of deukjeproducten. Soms gaat het om een klein krasje of deukje dat u nauwelijks ziet, soms is de schade wat duidelijker zichtbaar. Eén ding staat altijd vast: aan de binnenkant zijn deze apparaten 100 procent functioneel en u krijgt gewoon de volledige fabrieksgarantie. Daarnaast bieden wij apparaten die nieuw in de verpakking zijn, zonder enkel krasje en in de originele doos, tegen een nóg betere prijs. Zo betaalt u nooit meer dan nodig voor kwaliteit die u kunt vertrouwen. Bij Flevo Witgoed werken we volledig transparant: wat u ziet, is wat u krijgt. Elk product wordt eerlijk omschreven en op verzoek sturen we foto's van alle kanten. Met gratis bezorging vanaf 150 euro door heel Nederland en persoonlijke service bent u bij ons geen nummer, maar een gewaardeerde gast. Slim kiezen begint bij Flevo Witgoed

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

No ha contestado las opiniones negativas

Uitstekende service

Van het moment dat ik gisteren de deur binnenliep tot het moment dat het product goed functioneerde ben ik vriendelijk, vakkundig en snel geholpen. Meedenken bij problemen en vooruit denken aan oplossingen. Ze gaven mij het gevoel dat ik een gewaardeerde klant ben en niet zomaar één van de vele. Dank jullie wel!

19 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb een droger gekocht voor mijn oma…

Ik heb een droger gekocht voor mijn oma bij flevowitgoed zodat zij haar was niet meer hoeft op te hangen. Helemaal vanuit frieland naar Lelystad gereden omdat ik de droger wel wilde zien en advies wilde hierover.
De 4 dames achter de balie groeten je vriendelijk als je binnen komt en ik ben super geholpen door een van hen. Een goede uitleg over verschillende drogers want ja. Er zijn er zoveel met zoveel opties en keuzes. Ik ben voor omaatje gegaan voor een aeg droger omdat deze makkelijk te bedienen is. De prijs van de droger was ook super, veel lager dan elders en het enige was dat er geen doos omheen zat. Naja prima. Scheelt mij weer opruimen!! Na mijn aankoop hebben ze een topper van achter gehaald om de droger in mijn auto te zetten, ik hoefde zelf niks te doen.
Ik raad dit bedrijf echt 100% aan. Ik kom in ieder geval weer terug als ik iets nodig heb.

15 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik kocht bij Productpine een Bosch…

Ik kocht bij Productpine een Bosch wasmachine (Retourexemplaar) die door Flevowitgoed geleverd zou worden. Flevowitgoed reageerde snel via Whatsapp op vragen over foto's van de machine. Ook was de levering vlot geregeld en namen ze de oude machine mee. Prima communicatie en de wasmachine was inderdaad in uitstekende staat. (alleen zonder originele verpakking)

27 de mayo de 2026

Koop hier nooit!!

Tot mijn verbazing kreeg ik, na het bestellen van een mini-vaatwasser, een stinkend en bekrast apparaat geleverd, en dat na een slechte bezorgservice.
Als ik het product na één dag wil retourneren, moet ik het zelf terugbrengen en bovendien €50 extra betalen aan annuleringskosten!!! Na één dag????

Totaal geen begrip voor mijn teleurstelling en bovendien maken ze hier misbruik van!!! Dat is lekker verdienen!!

Dit is niet de eerste keer dat ik een slechte ervaring heb. Ik koop hier nooit meer, want het is alleen maar verspilling van geld en energie.

11 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wasmachine geleverd die totalloss bleek te zijn (monteur Miele)

Wasmachine online uitgezocht met wat esthetische schade. Nog gebeld naar de schade en werd bevestigd alleen wat lichte beschadigen. Machine werd geleverd met verbogen transportstangen. Machine maakte ook raar geluid en Miele gebeld. Miele monteur ontdekte al snel dat de machine in het verleden is aangezet geweest met transportstangen en helemaal kapot is van binnen hierdoor. Machine bleek provisorisch weer in elkaar gezet door Flevo Witgoed met wat schroeven. Reparatie is heel duur, dus technisch is machine totall-loss zegt Miele. Ik heb uiteindelijk met de rechtsbijstand een andere wasmachine geleverd gekregen. Hiervoor moest ik wel opnieuw afreizen naar hun locatie om deze zelf uit te zoeken en te controleren. Maar die wilde Flevo Witgoed die machine niet naar de bovenverdieping brengen. Dus ik heb zelf mensen moeten inhuren om de kapotte machine van boven te halen en andere boven te zetten. Ik wil anderen dit soort teleurstellingen besparen. Het kost je allemaal heel veel tijd en frustratie. Dat is de besparing in mijn ogen niet waard. Wij gaan hier niets meer kopen!

9 de abril de 2026

Ervaring Flevo witgoed

Eerst koop ik een wasmachine die op voorraad hoort te zijn en die was er niet.
Daarna worden er afspraken gemaakt over een aantal dingen en niks is overeengekomen. Denk aan bezorging afspraken niet nagekomen.
Daarna een (nieuwe) wasmachine gekocht deze komt nat en onverpakt aan zonder boekjes en accessoires die erbij horen. Als dat niet genoeg was kwam het (nieuwe) product met minstens 10+ zichtbare deuken en krassen aan. En om hiermee geholpen te worden duurt ook een eeuwigheid en daarnaast willen ze ook eigenlijk je niet tegemoetkomen en het afschuiven op (cosmetische schade)
Wat volgens hun normaal is op nieuwe ongebruikte apparaten.
Al met al zou ik het afraden om er iets aan te schaffen bespaar jezelf de hoofdpijn om een paar tientjes goedkoper uit te zijn.

16 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb hier een oven gekocht die vies

Ik heb hier een oven gekocht die vies, vettig en stinkend aankwam. Er zaten zelfs etensresten en olie in het apparaat. Daarnaast werkt de oven niet.

Door deze situatie heb ik al meer dan €600 kosten gemaakt inclusief installatie. Dit is absoluut niet acceptabel.

Als oplossing boden ze mij slechts €50 terug. Voor een oven die niet werkt en in deze staat geleverd werd vind ik dat echt onredelijk. Ik heb foto’s en video’s als bewijs.

4 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben heel tevreden over Flevo Witgoed…

Ik ben heel tevreden over Flevo Witgoed BV. Ik werd vriendelijk geholpen en alles werd goed uitgelegd. De levering ging snel en netjes, en ze namen de tijd om alles goed aan te sluiten.

Het is een betrouwbaar bedrijf met goede service. Ik raad Flevo Witgoed BV zeker aan!

15 de noviembre de 2025

Uitstekende service!

Ik wil graag mijn complimenten geven aan Hichem. Onze redder van vandaag heeft ervoor gezorgd dat de vriezer vandaag met spoed werd bezorgd. Ondanks er op zaterdag niet werd bezorgd. Dankzij hem hebben we nog wat etenswaren kunnen redden.

Ik ben ontzettend blij en dankbaar voor de goede service!

“We moeten elkaar een beetje helpen” deze woorden van hem zal ik niet vergeten.

Onwijs bedankt!

27 de septiembre de 2025

Pas op met dit bedrijf!

Pas op met dit bedrijf. KOOP ER NIET!!! De algemene voorwaarden zijn zeer misleidend, evenals de aanbiedingsteksten. Ze claimen ‘mogelijk cosmetische schade’, maar in 3 wasmachines die ik van hen ontving bleek interne provisorisch gerepareerde schade aanwezig, waar ik in 2 gevallen alleen achter kon komen door een monteur van AEG zelf te laten kijken naar de klachten.

Ze werken niet mee aan de uitvoering van het consumentenrecht en liegen in hun correspondentie. KOOP ER NIET! Neem gerust contact met me op voor meer informatie. Oplichters en leveranciers van beschadigde slechte apparatuur.

28 de mayo de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Dramatisch aan de telefoon

Telefonisch contact gehad over een koelkast. Meneer wist niet of deze op voorraad was. Een simpele vraag kostte mij een uitleg van 10 minuten, meneer bleef praten.

Ik zou terug gebeld worden, dit gebeurde niet, na zelf teruggebeld te hebben kreeg ik weer een tirade van 5 minuten dat ze het zo druk hadden en daarom niet wisten of ze deze koelkast hadden....

Nu elders besteld en binnen 24 uur in huis.

27 de febrero de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.