Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ongelooflijk behulpzaam, zeer vertrouwd, en als ze je iets beloven dan krijgt het ook.. Heb een probleem met me remsysteem gehad. Contact opgenomen, en ben gelijk super geholpen en er is een com... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Je bent een topper als je een fatbike koopt maar garantie is ver te zoeken . 2 fatbikes gekocht , bouten die eraf vallen naar een andere fatbikespecialist geweest blijkt de fatbike verkeerd gemontee... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario de ciclomotores

Escrito por la empresa

Als gepassioneerde fietser en liefhebber van avontuurlijke activiteiten, is het geweldig om deel uit te maken van het team en mijn passie te delen met anderen. Ik geniet ervan om klanten te helpen de perfecte fatbike te vinden die past bij hun behoeften en avonturen. Of je nu op zoek bent naar een fiets voor ruige terreinen of gewoon voor een leuke rit door de stad, ik sta klaar om te helpen! Ik kijk er altijd naar uit om mensen te helpen de wereld te verkennen op hun fatbike. Als je vragen hebt of advies nodig hebt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Laten we samen op avontuur gaan!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

3,7

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Extra achterzitje niet ontvangen WEL BETAALD!

Jammer! Niet wat ik besteld!
Ik heb een andere Fatbike ontvangen dan ik besteld had. Andere foto’s op de site…ander model en andere uitvoering JAMMER! Helaas slechte ervaring en niet aanrader .. fatbike is niet waard voor die bedraag en overal goed koper zijn ze deze modellen.. mooie site en beloftes alleen jammer als je V8.3 en CST… banden besteld en ipv je bestelling een (v8.2 met kenda banden ontvangt ….! Ook moest ik voor het achterzitje extra betalen!! Terwijl het inbegrepen was in het geleverd model ! Trouwens dit model was ook nog goedkoper bij andere verkopers !
Datum van ervaring: 07 juni 2024

8 de junio de 2024

Helemaal top

Wat een top bedrijf! Een dag na de bestelling had ik mijn fatbike binnen. En toen ik tussendoor nog wat vragen had, werd ik via whatsapp goed en snel geholpen! :)

3 de junio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Netjes geholpen en snelle levering en reageren ook heel snel als je ze nodig heb
Zeer tevreden over

27 de mayo de 2024

Fatbike

Goeie service geeft genoeg informatie over de fatbikes je mag een testrit maken goedkoopste van allemaal beter dan la souris ik raad het aan

5 de junio de 2024

In één woord top

In één woord top! Communicatie, service en levering was super. Ik zou anderen zeker aanraden hier te bestellen!!

5 de junio de 2024

In 1 woord top

In 1 woord top! S morgens besteld via de site/ wats app kreeg gelijk een apje terug of ik m dezelfde avond wilde hebben. Uiteindelijk dezelfde avond bezorgd door een vriendelijke chauffeur die alles netjes uitlegd. Dit bedrijf houd zich aan de afspraken en handeld snel. Zeker een aanrader👍

1 de junio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie Fatbike en superservice!!

Overal gezocht naar een zwarte H9 en hier hadden we hem dan eindelijk!! We werden snel teruggebeld en konden snel terecht om de Fatbike op te halen! Meteen een factuur via de app, super aardige gast, mooie Fatbike met garantie en zoon helemaal gelukkig….Ik zeg helemaal top!!!

27 de mayo de 2024
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.