Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ordre tok kjempelang tid, kundeservice svarer ikke på e-post, ble trukket for en hel ordre selv om ordren ble oppdatert fordi en av varene ikke var på lager. Selv om de svarer på telefon så tar det... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varen ble ikke sendt før jeg hadde purret 2 ganger..sto kun som varslet forsendelse hos post nord. Post Nord hadde visstnok rotet vekk første pakken ifølge personen på "kundeservice", så skulle sende... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestile løftebelte i strl S. Fikk tilsendt et i strl M, som på nettsiden ikke engang var en tilgjengelig størrelse som skulle vært på lager.. Ønsker å få tilsendt riktig størrelse, men får ikke s... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestile løftebelte i strl S. Fikk tilsendt et i strl M, som på nettsiden ikke engang var en tilgjengelig størrelse som skulle vært på lager.. Ønsker å få tilsendt riktig størrelse. Har sendt fler... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de equipos para fitness
  2. Mayorista de equipos para fitness
  3. Tienda de deportes

Escrito por la empresa

Flexfit.no er et hjertebarn som ble startet og drives av treningsentusiaster som alltid ser etter nye og bedre måter å trene på. TreningsNorge trenger mer variasjon, mer bredde, og mer nyskjerrighet! Derfor tilbyr vi produkter som du ikke finner and...

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

1,4

Todas las opiniones

3 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Pakken min som inneholdt to produkter…

Pakken min som inneholdt to produkter brukte omtrent 2 måneder på å ankomme. Prøvde å få kontakt med kundeservice, men fikk svar på verken mail eller melding på messenger etc. Men nå er produktene på vei, i følge en ny bekreftelse på mail, men litt upraktisk å måtte vente 2 måneder på en pakke.

7 uker levering(!!!)

Bestilte varene mine 23.06.2022, hvorav samtlige stod som lagerført da jeg bestilte dem. Enda ikke mottatt dem (09.08.2022). Forsøkt å sende e-post til kundeservice uten å få svar, og det samme med chatte-tjenesten på Messenger. Hadde ikke stusset noe over det hvis jeg hadde fått svar på forespørselen mine om hva som skjedde med ordren min, men lang leveringstid kombinert med å ikke få noe svar fra kundeservice var skuffende.

Har kjøpt fra dem tidligere, og da var det ingen problemer.

Aldri mer!!

Det tok 2 mnd før dere i det heletatt sendte pakken.
Jeg sendte en haug med mail, melding på facebook og på instagram. Fikk aldri svar. Kommer nok aldri til å handle hos dere igjen.

Helt forferferdelig

Helt forferferdelig. Bestilte en vare og fikk ordren min akseptert. Hørte ingenting på flere uker selv om jeg flere ganger forsøkte å ta kontakt. 1 måned senere ble pakken plutselig sendt selv om jeg hadde bedt flexfit om å ikke sende den. Utrolig arrogant og frekk behandling av kunder.

29/6 fikk jeg ordrebekreftelse på mail

29/6 fikk jeg ordrebekreftelse på mail. Fikk varen i postkassen 9/8!
I mellomtiden har jeg sendt 5-6 henvendelser på mail, ca 3 henvendelser på messenger, samt ca 3 til instagram. INGEN har brydd seg med å svare.. Skuffet over å få varen, da jeg har bestilt et tilsvarende produkt i en annen nettbutikk, nemlig Fynd.no. Der tok det vel totalt 4 dager fra bestilling til varen lå i postkassen. Så jeg anbefaler selvsagt fynd.no lysår foran dette selskapet.

Dårlig service denne gangen

Dårlig service denne gangen. Bestilte varen i juni, og nå er det august...får ikke heller svar når jeg sender mail og spør...tja, hva skal man si...skjer det igjen så tror jeg det blir å finne en annen leverandør...

Useriøs bedrift

Useriøs bedrift. Sendte varene 1,5 måned etter bestilling, selv etter man har avbestilt pga dårlig kommunikasjon og informasjon. Kunden selv må rydde opp etter deres manglende evne til å drive butikk. Hvis de skal stenge ned butikken for sommeren/ferie så burde dette nesten komme frem informasjon om.

4 de agosto de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ikke mottatt vare som ble bestilt i juni

Bestilt vare 16.06.22, ikke mottatt varen og kundeservice svarer ikke på mail, IG, facebook… kommentarer på innlegg med spørsmål om å få tilbakemelding slettes og null respons fra kundeservice. Styr unna butikken og anmeld for svindel hvis du ikke har fått det du har bestilt.

2 de agosto de 2022

Ikke-eksisterende kundeservice

Jeg la inn en bestilling 20. juni. Nå er datoen 31. JULI, og jeg har enda ikke hørt ett ord om ordren. Har forsøkt å nå frem til kundeservice på alle mulige vis, men de er ikke til å få tak i. Fryktelig useriøst!

31 de julio de 2022

Får aldri pakken

Bestilte varer den 18. Juli. I dag er det 28 og jeg har ikke fått en eneste oppdatering siden. Sendt de mail om et spørsmål angående en vare i tillegg den 16. Juli og fremdeles ikke svar.

28 de julio de 2022

Ikke fått vare

Ikke fått vare.
Jeg fikk mail 19 april om at varen var klar for utlevering. 28 april i dag og fortsatt ikke fått varen. På nettsiden sto det at varen skulle bli levert etter 2-4 dager.

28 de abril de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.