Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service. Bestilte mit flexmedlemskab fredag formiddag og havde mit DGU login samme dag. Samtidig er chat funktionen god, og der bliver svaret med det samme. Hjemmesiden er nem at overskue,... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 2 estrellas sobre 5

F medlemskabet er en fin mulighed for dem, der ikke har så meget tid. Jeg er personligt træt af den markedsføring, hvor man skal binde sig til en automatisk videreførelse af sit køb... medmindre ma... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nem og billig adgang til et DGU kort. Har brugt Flexgolf de seneste par år og det fungerer ganske fint.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk, har tidligere været medlem af en klub og havde kun et gammelt dgu nummer, oprettet mig fredag morgen og fik mit medlemskab kl17 samme dag med nyt dgu nummer og login til Golfbox osv.

Información sobre la empresa

1. Club de golf

Escrito por la empresa

Vi giver danske golfspillere nem adgang til golfsporten via salg af prisvenlige golfmedlemskaber

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Virkelig god service

Virkelig god service!

Fik golfnummer og login til Golfbox indenfor 4-5 timer, og lynhurtigt respons når man skriver ind!

Varm anbefaling herfra

7 de mayo de 2024
Opinión espontánea
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Langsom svar på henvendelser

Langsom svar på henvendelser, opkrævning af pludselige gebyr. Lang opsigelse.

1 de noviembre de 2023

Hej Jonas,
Tak for din anmeldelse. Den tekniske fejl i vores udmeldelsesformular gav desværre en utilfredsstillende svartid, men vi er glade for din opfølgende mail som bekræftelse på din udmeldelse i 2023.

Vores opsigelsesvarsel er kun 30 dage før udløb/fornyelse, og den højere opkrævning i december dækker din restance i 2023 jævnføre betingelserne i dit medlemskab.

Mvh,
Christian
Flexgolfclub.dk

Kanon service

30 de agosto de 2023

Hej Søren
Mange tak fordi du har valgt at købe dit golfmedlemskab hos os og tager dig tiden til at anmelde os.
Vi er beærede over din 5-stjernede anmeldelse som et udtryk for at vi har leveret en god service. Tusind tak for det.
Bh Anders

Guter Kontakt und gutes angebot

1 de septiembre de 2023

Hej Niels

Hurtig og problemfri service

Hurtig og informativ mail korrespondance

23 de agosto de 2023

Hurtigt og uden problemer

23 de julio de 2023

Hej Frederik

God og hurtig betjening

Anders var super hurtig til at svare på spørgsmål, og medlemskabet blev oprettet med det samme. Kunne bestille tid gennem Golfbox meget kort tid efter min bestilling. Super service!

18 de julio de 2023

Hej Villads

Nemt at melde sig til

Nemt at melde sig til, og virkelig rimelig pris

30 de junio de 2023

Hej Torben
Vi er beærede over din 5-stjernede anmeldelse som et udtryk for at vi har leveret en god service til en fair pris. Tusind tak for det.

Hej Steen

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.