Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Superblij met nieuwe tuin

Floris heeft de hele dag keihard gewerkt, en het resultaat mag er zijn! Ben superblij met onze ‘nieuwe’ tuin. Niks was te moeilijk, en Floris had ook
goede ideeën en leuke tips, dus het was nog leerzaam ook. Hij stopte pas toen het helemaal af was. Absolute aanrader!!

15 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijne samenwerking met een mooi resultaat.

Floris was heel plezierig om mee samen te werken in onze tuin. Hij luisterde goed naar onze wensen, dacht mee en stelde de juiste vragen. Mede dankzij zijn harde werken hebben we deze zomer veel voor elkaar gekregen waardoor we weer tijd hadden om van onze tuin te genieten. Hopelijk wil hij ons volgend jaar weer komen helpen.

7 de octubre de 2025

Kundige tuinman!

Fijne tuinman die bergen werk verzet. Mijn achterstallige tuin heeft Floris helemaal onder handen genomen, zodat ik het nu goed kan bijhouden. Geniet weer dagelijks van mijn tuin.
Er was eerst even wat verwarring over en weer over de kosten, maar is prima opgelost!

27 de abril de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een geweldige hulp in de tuin

Wat een geweldige hulp in de tuin! Ik raakte ontmoedigd door het vele onkruid in mijn boomschors paden. Floris heeft mij vele uren geholpen om er doorheen te komen. Zijn enthousiasme en kundigheid hebben mijn plezier in het tuinwerk weer teruggebracht. En Passent heeft hij ook nog de stelen van 2 kloofbijlen vervangen en een berg boomschors voor mij uitgereden terwijl ik op vakantie was. Hij denkt mee in oplossingen, houdt rekening met je budget, maar ook met de duurzaamheid van oplossingen. Zelfs in bevroren grond weet hij nog te werken, wat een topper!

21 de febrero de 2025

Goeie hovenier

Floris heeft ons goed geholpen met het verwerken van heel veel wilgentakken. Hij werkt snel, is sterk en kundig en denkt met je mee in oplossingen. Halverwege de klus hield de hakselaar er mee op. Floris heeft de aandrijfriem vervangen en ontdekte ook nog een verstopping. Het apparaat weer compleet in elkaar gezet en hij doet het weer! Daarnaast is Floris ook flexibel in zijn tijd en dat is prettig. Ik zou hem iedereen aanbevelen!

13 de febrero de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Floris is a fantastic gardener

Floris is a fantastic gardener. He made us a beautiful deck and two gazebos. He also regularly cuts our hedges and keeps our garden looking beautiful. He is highly skilled and a super nice guy. Can’t recommend him highly enough!

31 de julio de 2024

Een fijne tuinman!

Hiervoor had ik een tuinman die een stuk langer over mijn tuin deed en het was niet altijd even mooi gesnoeit, maar ik ben erg tevreden over Floris.
Hij kan goed snoeien, planten aanleggen en werkt snel, ook is hij vriendelijk en behulpzaam. Mijn tuin ziet er beter uit en het kost mij ook een stuk minder geld.
Ik zou hem zeker aanraden!

13 de febrero de 2025

Betrouwbaar

Betrouwbaar, vriendelijk, hard werkend en makkelijk mee kunnen bewegen en tegelijkertijd met eigen inbreng en visie over de tuin.

12 de febrero de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.