Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Super leuk planten uitkiezen in een tuincentrum, maar hoe krijg je ze net zo mooi bij je in de woonkamer? Zonder gedoe & gesjouw je huis toch omtoveren tot een groene oase? Meerdanplanten staat voor je klaar! Gratis bezorging in Nederland!
Leeuwarden , Holanda
- Info@meerdanplanten.nl
- meerdanplanten.nl
Amazing service!!
I’m really happy with my order. The plants arrived in great condition and were exactly what I expected. Everything was packed with care, and the whole process was smooth. I’ll definitely be ordering again.
Mooie kunstbloemen gekocht voor in de…
Mooie kunstbloemen gekocht voor in de kamer. Alles verliep erg soepel, graag weer. Bedankt.
Mega blij met de prachtige plant
Mega blij met de prachtige plant! Snelle levering.
Snelle levering, top service!
Strelitzia Nicolai inclusief elho Greenville Round groen - 160cm - Ø30 besteld. Snelle levering, goed verpakt en goeie service. Zou hier zeker nog een keer bestellen!
10/10
I bought an orchid from here and it was a wonderful experience and my flower is going strong! 10/10
Top!
De plant kwam met goede kwaliteit binnen. Heb mijn moeder er erg blij mee kunnen maken!
Prachtige strelitzia nicolai besteld, snelle levering en goed verpakt! Zal hier zeker nog eens bestellen
Perfecte plantenservice!
Geweldige planten en snelle service
Ik ben ontzettend tevreden met de planten die ik heb gekocht! Ze kwamen goed verpakt en in uitstekende staat aan. De kwaliteit is fantastisch, en ze passen perfect in mijn huiskamer. Ook de levering was snel en zonder problemen. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar gezonde en mooie planten. Ik zal hier zeker weer kopen!
Simpelweg goed
Gewoon goede zaak! Hoge kwaliteit, op tijd bezorgd en prima prijs, niks te klagen dus.
Super leuke site ik heb een giftset…
Super leuke site ik heb een giftset voor mij moeder gehaald en hij ziet er super goed uit
Heb een paar mooie kwaliteit planten…
Heb een paar mooie kwaliteit planten gekocht. En het betalen ging ook makkelijk.
Goed
Het was heel goed, alleen hadden ze niet meer dan planten. Fijne klantenservice, snelle reacties en zeer concreet beantwoord.
Más información sobre otros tipos de reseñas.