Flyttesiden Opiniones

TrustScore: 1.5 sobre 5

1,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg tror jeg har gått i fella.. Etter to mnd har jeg fortsatt ikke fått noe postkasseskilt. De svarer på Mail, at skiltet er ‘underveis’, men tiden går. Dette ser mer og mer ut som ren svindel. I en... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

SCAM! Noen kriminelle svensker! Snabba cash folk sikkert. Det står AB på nettsiden. Leverer ikke skiltet eller noe som helst. Politiet gjør ingenting ?

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Svindel. Sponsa søketreff på folkeregisteret og «melde flytting», tek betalt for ingenting og inkluderer eit poskasseskilt som blir markedsført som gratis, for å hevde at dei er unntatt frå angreretts... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

28 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

SCAM

14 de agosto de 2026

SVINDEL

SCAM! De trakk meg 399kr for tjenesten selv om jeg avbrøt prosessen uten å godkjenne betaling. Brukte ikke BankID eller Vipps og likevel klarte de å trekke meg. Ikke la dem få tak i kontoinformasjonen din.

21 de julio de 2026

Svindel

Svindel, ikke fått noe postkasse skilt og ble trekt 548 kr for ingenting. Dette var i slutten av mars måned.
Kundeservice suger og de sender bare ut automatisk svar.
Styr unna.

30 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mer tungvint å bruke dette flyttesiden.no enn å gjøre jobben selv

Fikk et ferdigutfylt skjema som jeg måtte legge ved kopi av pass og sende til Folkeregisteret. Så tungvint er det ikke nødvendig å gjøre det! Derfor meldte jeg flytting - og har fått det bekreftet - direkte til Folkeregisteret. Gjorde også andre omadressering selv da ingenting skjedde. Har krevde penger tilbake. LIGG UNNA DENNE SIDEN!

2 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold dere langt unna denne siden

Hold dere langt unna denne siden. En helt forferdelig dårlig tjeneste som ikke tjener noe godt for seg. Den har betalt plassering i søkemotorer som google etc og havner på toppen i søkefeltene til folk. Denne tjenesten hjelper deg ikke med å flytte adresse eller noe slikt. Anbefaler å tenkte deg godt om før du legger igjen informasjon på denne nettsiden.

6 de abril de 2026

svindel

svindel, svindel svindel. skulle ønske flere har meldt dette til forbrukertilsynet som jeg akter å gjøre. Råder flere til dette:)

30 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Om jeg kunne gitt dem minus-stjerner…

Om jeg kunne gitt dem minus-stjerner hadde dem fått 5 / 5 mulige i minus.

Makan til useriøsitet skal du lete lenge etter.
Jeg brukte angreretten min etter ett kjøp, og fikk beskjed at beløpet var blitt refundert den 4 Mars.
Ingenting dukka opp på konto.
Tok kontakt på nytt hvor jeg får beskjed om at det kan ta opptil 10 virkedager.
Nå sitter jeg her uten refundert beløp, datoen er 24 Mars og jeg blir ignorert på epostene jeg sender.
15 virkedager er nå gått. 14, om vi ikke regner den 4 Mars.

Hold dere LAAAAAAAANGT borte!

4 de marzo de 2026

ANBEFALES ABSOLUTT IKKE!

Fullstendig unødvendig og lureri, masse små tekst som er vanskelig og få med seg, elendig kundeservice.
Du betaler for og gjøre jobben selv, kan like greit skrive et word dokument og sende ut til dem du ønsker, helt gratis.
Kundeservicen er bare masse kopierte filer som blir sendt, svarer ikke på spørsmål, AI genererte svar.
Min anbefaling til alle er å bruk skatteetaten for flyttemelding, det er gratis og gir deg mer.

9 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De «utgir» seg for å være Skatteetaten…

De «utgir» seg for å være Skatteetaten og blander inn meldefrister og paragrafer så de forleder den som prøver å endre adresse til å tro at de er på en offisiell side. Svindel og fanteri fra et selskap som er registrert i Sverige. Forstår ikke at Datatilsynet og Skatteetaten godtar slikt lureri. De midbruker Skatteetaten når de «markedsfører» sitt produkt som er gratis på Posten.no

3 de marzo de 2026

Svindlerside

Skulle melde flytting. Skjønte heldigvis i tide at dette er en svindlerside, så betalte ikke for tjenesten man kan gjøre gratis på Posten.no. Fikk purremeldinger på SMS fordi de tydligvis har lagret mine kontaktopplysninger som jeg hadde begynt å fylle ut på siden deres. Kan ikke tro dette er lovlig.

3 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Flyttesidenhar tatt ut frta min konto…

Flyttesidenhar tatt ut frta min konto mer hva jeg skal betale for å melde flytting fra larvik til Sandefjord. Flyttesiden tatt ut norsk kroner 399 + 599 fra min konto i noe sekunder. Banken kan ikke stoppe

20 de febrero de 2026

HOLD DEG LANGT UNNA!!

HOLD DEG LANGT UNNA!!
Dette er IKKE en offisiell flytteside, de tar betalt for noe som er gratis. De dukker opp først på søk pga betalt plassering og er derfor over de du skal bruke til flytting. HOLD DEG UNNA.

13 de febrero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Juridisk vanskelig å kalle det svindel, men...

Juridisk vanskelig å kalle det svindel, men de baserer hele driften på at kunder ikke leser alt innhold på siden, og altså ender med å betale for noe som er gratis å gjøre enkelt selv på sidene for Folkereregister, Posten osv. Selv rakk jeg å stanse før registrering, men Google gjør sitt beste for å la deg lure her også ved å plassere resultat som dette øverst i søk.
Selvsagt er flyttesiden umulig å kontakte når du vil klage.

26 de enero de 2026

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.