Hold dere langt unna denne siden. En helt forferdelig dårlig tjeneste som ikke tjener noe godt for seg. Den har betalt plassering i søkemotorer som google etc og havner på toppen i søkefeltene til fol... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Fikk et ferdigutfylt skjema som jeg måtte legge ved kopi av pass og sende til Folkeregisteret. Så tungvint er det ikke nødvendig å gjøre det! Derfor meldte jeg flytting - og har fått det bekreftet -... Ver más
Svindel. Sponsa søketreff på folkeregisteret og «melde flytting», tek betalt for ingenting og inkluderer eit poskasseskilt som blir markedsført som gratis, for å hevde at dei er unntatt frå angreretts... Ver más
Fullstendig unødvendig og lureri, masse små tekst som er vanskelig og få med seg, elendig kundeservice. Du betaler for og gjøre jobben selv, kan like greit skrive et word dokument og sende ut til d... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Litt lang levering med ble superfornøyd…
Litt lang levering med ble superfornøyd med postkasseskiltet :)
Konge kvalitet på postkasseskiltet som…
Konge kvalitet på postkasseskiltet som har tålt alt fra vær og vind til å bli flyttet på.
Veldig fornøyd med tjenesten selv om leveringen kunne vært raskere. Takk for god hjelp på kundeservice og veiledning når det gjelder innlogging.
Ble feil i første bestilling som førte…
Ble feil i første bestilling som førte til at postkasseskilt ble sendt i retur og det tok
ekstra lang tid å få tilsendt nytt. Dette var uheldig, men kundeservice var til god hjelp
hele veien og innlogging på min side gjorde resten relativt enkelt.
Super flytte tjeneste
Super flytte tjeneste! Enkelt å navigere på hjemmesiden og logge inn for å benytte
seg av muligheten til å legge til fler mottakere på flyttemeldingen. Hadde litt
problemer med innlogging i starten og fikk ikke tak i kundeservice i helgen, men fikk
god hjelp når kontoret åpnet.
Litt vanskelig å forstå hvordan jeg…
Litt vanskelig å forstå hvordan jeg sender beskjed til ulike personer i flyttemeldingen.
Ringte kundeservice og fikk svar med en gang. En hyggelig dame som tok seg god tid til å forklare og veilede på hjemmesiden.
Inget å klage på!
Det var noen ting som føltes litt…
Det var noen ting som føltes litt uklare og utydelige på hjemmesiden. Med god hjelp fra Trude på kundeservice fikk jeg lagt til ulike samarbeidspartnere på
flyttemeldingen. Postkasseskilt ble levert etter få uker og passet perfekt. Anbefales.
Dette var helt kanon
Dette var helt kanon. Hyggelig dame som hjalp til med det man trengte på
kundeservice når jeg hadde spørsmål. Postkasseskilt ble raskt levert og passer
utmerket på den nye adressen. Vi er veldig fornøyde med tjenesten.
Latterlig dårlig service
Latterlig dårlig service! Får ikke kansellert bestillingen selv om man sier fra samme dag! Hvorfor koster tjenesten 249,- når flere andre sider tilbyr gratis! Styr unna, og bruk Posten eller en av de andre som leverer tjenesten gratis
Tipptopp konsept med postkasseskilt og…
Tipptopp konsept med postkasseskilt og rask flyttemelding som sendes til alle leverandører og samarbeidspartnere man ønsker. Det bidro til at det var en mindre ting å tenke på. Hyggelige ansatte!
Rask og enkel tjeneste som letter på…
Rask og enkel tjeneste som letter på stresset i flytteprosessen, akkurat slik det kommer frem på siden. Jeg var i kontakt med kundeservice når noe var uklart, men fikk i løpet av kort tid hjelp til det jeg lurte på. Anbefales om du skal flytte og endre adresse.
Veldig hjelpsom betjening og rask…
Veldig hjelpsom betjening og rask levering av postkasse skilt. Det tok kun en ukes tid før skiltet var levert og det var akkurat slik jeg forestilte meg og ble forklart. Når noe var utydelig på siden var de raske med å hjelpe med spørsmål. Takk for hyggelig handel.
Genial tjeneste og service når man…
Genial tjeneste og service når man trenger rask hjelp med adresseendring.
Super service og veldig hyggelig dame…
Super service og veldig hyggelig dame som hjalp med bestilling.
Superfint postkasseskilt som passet…
Superfint postkasseskilt som passet perfekt. Takk for god service!
Fikk ikke tak i kundeservice i løpet av…
Fikk ikke tak i kundeservice i løpet av helgen, men de svarte tilslutt og skiltet kom i posten. Veldig fornøyd med produktet.
Helt opp tjeneste som gjør…
Helt opp tjeneste som gjør flytteprosessen enklere.
Sparte penger og tid på å kunne sende…
Sparte penger og tid på å kunne sende flere flyttemeldinger samtidig via denne siden. Anbefales!
Nina Tønnesøl
Trodde først det var en scam siden det…
Trodde først det var en scam siden det tok litt lang tid før skiltet kom i posten, men fikk det til slutt. Kundeservice var veldig hyggelige.
Genialt å kunne sende flere…
Genialt å kunne sende flere flyttemeldinger samtidig. Litt lang leveringstid på skilt, men når det kom i posten passet det perfekt til postkassen. Veldig fornøyd med tjenesten.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.