Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har handlet hos Foder & Fritid flere gange nu, og jeg er virkelig glad kunde! 🙌 Jeg køber både foder, snacks og dækkener til mine heste, samt hundefoder til mine hunde og hver gang er oplevel... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

0 stjerner - bestilte tørfoder til mine katte og 2 drillepinde, jeg hører ikke fra dem og henvender mig efter 2 dage for at spørge om de har sendt min ordre, hvor de svarer mig at drillepindene ikke... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en rigtig god oplevelse at handle hos foder-fritid.dk. Jeg købte Royal Canin vådfoder til en rigtig god pris, og jeg fik leveret varen med det samme. Det er absolut ikke sidste gang jeg handle... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte et hunde halsbånd med små diamanter på, hvor 2 manglede. Meget flink person hjalp med returnering. Anden gang jeg bestilte halsbåndet, manglede der 1 diamant. Jeg skrev problemet til de... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de alimentos para animales

Escrito por la empresa

Vi er Danmarks nye one-stop shop med (næsten) alt til dine kæle- og hobbydyr - uanset om du har hund, hest, kat, fugl, gnaver eller kanin. Vi har et bredt sortiment og faste lave priser på det meste. Besøg os i en af vores to fysiske butikker i Horsens eller Varde, eller hop forbi vores nye webshop på foder-fritid.dk ✅

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 90% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Laaaang ventetid på hestefoder…

Jeg har bestilt en masse hestefoder 9/2. Der stod levering 5-10 dage. Jeg skrev en mail 16/2, for at høre om det er på vej. Den mail er ikke besvaret. Jeg har ringet i dag og der bliver heller ikke svaret. Jeg har brug for at få mit foder og som minimum et svar på, hvornår det er her! Det er meget frustrerende at gå og vente og at I ikke svarer!!

18 de febrero de 2026

Hej Karina,

Ja, vi siger 5-10 hverdage på varer som vi ikke har fysisk på lager. Det vil sige at det er 7 hverdage siden lige nu.

Når det så er sagt, så har din ordre røget i Hippolyt-udfordringen, som der har været her i starten af 2026. De er ved at skifte systemer, og det betyder at jeg ikke har fået varer hjem fra dem i 2 uger.

Jeg har været efter dem og vi får varer hjem i denne uge og sender hurtigst muligt. Regner med at vi kan sende på fredag, og så vil du have det mandag (hvilket så vil være 11. hverdag efter bestilling).

Det er bestemt ikke hurtigt nok - det ved jeg og vi prøver at gøre os umage for at forbedre både leveringstid og kommunikationen omkring det hele her :(

Det gør mig altid super ærgerlig at få en dårlig anmeldelse, men vi tager den til os prøver at forbedre det.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det er svært at være positiv

Det er svært at være positiv, når ens pakke slet ikke kommer, selv om det måske mere er GLS end Foder&Fritid som har ansvaret.

14 de febrero de 2026

Hej Lars,

Jeg kan se, at du da du lavede din ordre, har valgt Pakkeshop.

Så lige pt. ligger din pakke på følgende pakkeshop:

N’Bro shop Beer & Wine
Nørrebrogade 1
DK-2200 København N

Den er der vist kun et par dage endnu, så jeg håber at du kan nå forbi og hente.

Og så håber jeg naturligvis også at du vil overveje at ændre din anmeldelse her af os, da du jo lagde din ordre lørdag d. 7. og vi sendte mandag morgen d. 9. februar.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er meget glad for at have fundet en…

Jeg er meget glad for at have fundet en leverandør der leverer det man bestiller. Det gjorde min tidligere ikke.
Indpakningen var også i orden, men Bring som kom med varen var en kedelig oplevelse. Find et bedre firma til den tjans.
Ulla.

14 de febrero de 2026

Hej Ulla,

Tak for din feedback. Det betyder meget for os. Vi bruger Bring fordi det er med afstand den mest optimale løsning ift. fragt ift. pris. Ellers ville vores fragtpriser ser anderledes ud - desværre.

Men.... Hvis du kan handler 90kg+ ad gangen, så kan vi sende på en halv palle og sætte det efter anvisning, og det er noget mere sikkert ift. Bring, vil jeg vurdere :)

Jeg håber du bliver hængende i lang tid hos os!

Ich bin begeistert

Ich bin begeistert und unsere Wildvögel auch. Sehr schnelle Lieferung.

16 de febrero de 2026

Hallo Peter,

vielen Dank für deine Bewertung hier auf Trustpilot. Es freut uns sehr, dass wir deine Erwartungen erfüllen konnten! :-)

Beste Grüße

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg kan på INGEN måde anbefale at man…

Jeg kan på INGEN måde anbefale at man bestiller hos Foder&fritid, jeg har lagt en ordre d. 9 feb. I dag er det d. 16 feb. Og har også sendt mails samt prøvet at ringe den går direkte på svarer. Ringer til butikken og de fortæller de intet kan gøre, de kan ikke engang række ud til webshoppen selvom de har samme ejer. Det vil sige her står jeg fortsat uden hverken min pakke eller svar fra hverken mail eller tlf. der er så mange spillere derude i marken og jeg har aldrig oplevet så dårlig service som her, hvis man blot gav lyd fra sig, så var man mere tryg som kunde men her får du intet.. dig der læser med her, du kan prøve inden du ligger ordre at ringe og se at du ikke kommer igennem du kan også prøve at skrive en mail og så ud fra ingen respons konkludere det ikke er her du skal ligge din ordre.
Jeg er nødsaget til at række ud her, fordi de ikke svarer på mails eller tlf. såfrem i svarer her og ikke på mail så er det godt nok også bekymrende at der skal SÅ MEGET TILf før I kommer med respons.. HOLD JER VÆK!! jeg har sådan fortrudt jeg ikke har valgt en bedre spiller i marken som jeg ved leverer.

9 de febrero de 2026

Hej Trine,

Vi prøver at følge med på de henvendelser vi får, og vi skal nok komme til din i dag. Du sendte første mail til os i torsdags, og vi har pt ca. 48 timers svartid (som vi også gør opmærksom på i autosvaret når man skriver til os).

Jeg tænker måske også at uge 7 kunne give anledning til en smule forståelse pga. ferieafvikling. Men lad nu det ligge...

Da du har bestilt d. 9. februar skulle du meget gerne kunne se på varen, at der var 5-10 hverdages levering. Dvs. at levering med al sandsynlighed bliver her i denne uge (uge 8).

Flere af de bestilte varer har været i rest, hvilket også står på din ordrebekræftelse.

Vi har ikke telefonservice lige pt. Vi er en lillebitte webshop som forsøger at gøre vores bedste. Vi ved godt at det er et vigtigt element i god service og vi kigger også på at få det etableret. Men lige pt. kører vi stadig kundeservice via mails.

Jeg har selv været med til at starte hele foretagenet her, og jeg bliver først og fremmest ked (og lidt provokeret) af, at du insinuerer, at vi ikke er en ærlig webshop som man trygt kan handle på. Specielt fordi det handler om, at du ikke har set at de varer ud har købt har længere leveringstid end normalt.

Du kan også se her på Trustpilot at langt de fleste er glade for hurtig levering hos os.

Jeg tager din feedback til mig som en reminder om, at vi stadig kan gøre det bedre, for jeg vil selvfølgelig allerhelst dårlige oplevelser 100% til livs.

Men der vil ske fejl en gang imellem - sådan er det bare.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtigt levering og god kundeservice.

Anden gang jeg bestilte halsbåndet, manglede der 1 diamant. Jeg skrev problemet til dem og fik lov til at beholde varen og få 50% betalt tilbage.

15 de febrero de 2026

Hej Mie,
Tak for din venlige feedback. Ja, vi har desværre set lidt for mange produktfejl på denne vare, så vi synes kun det var fair at få en kompensation, frem for at skulle sende mere frem og tilbage.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget tilfreds med mine handler

Har købt en masse foder til de vilde fugle denne vinter.
Jeg har været meget tilfreds med pris, foderets kvalitet, leveringstid og selve leveringen af Bring.
Pakkerne var forsvarligt pakket så der ikke gik hul på sække med afskallede solsikkekerner i 15 kg.
Har nu købt 2 - 3 gange denne vinter og det er ikke sidste gang.
Sidst afgav jeg min ordre lørdag d. 7. Februar og modtog den tirdag d. 10. Februar 2026.
Det kan ikke gøres bedre.

7 de febrero de 2026

Hej Flemming,

Amen, tusinde tak for din feedback. Det betyder meget. Skønt at du har haft nogle gode oplevelser hos os. Og at du har fået dine ting hurtigt.

Rigtig god pote creme
Lækre kødben,synes hunden 😃

6 de febrero de 2026

Hej Annette,

Mange tak for din flotte anmeldelse af os. Det betyder utroligt meget i en ellers travl tid her på den lille webshop.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har bestil noget hestetilskud og nu er…

Har bestil noget hestetilskud og nu er der gået en uge uden at have fået en mail om at de har behandlet ordren og sendt den!!!. Jeg har skrevet en mail til dem for 4 dage siden og har INTET hørt fra dem… hold jer væk fra dette firma og gå i en butik og køb i stedet.

2 de febrero de 2026

Hej Charlotte,

Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Vi har haft rigtig travlt på kundeservicen og er ved at finde en bedre permanent løsning.

Jeg bliver selvfølgelig også ærgerligt over, at du anbefaler andre at holde sig væk. Jeg kan forsikre dig og alle andre for, at vi er reelle mennesker på en dansk webshop, som gør alt hvad vi kan for at efterleve vores kunders ordrer - så præcist og hurtigt som muligt. Det er ikke altid muligt, men vi gør vores bedste 💪

Håber du har lyst til at prøve os igen en skønne dag. Hvis du får lyst kan du bruge rabatkoden: frifragt2026! og få fri fragt på næste ordre.

Reklamation – ingen tilbagemelding

Jeg lavede reklamationen den 27. januar, da jeg modtog et halsbånd, hvor den ene sten manglede allerede ved afhentning. Jeg sendte billeder på mail få minutter efter, men siden da har det været meget svært at få kontakt til firmaet.
Jeg har skrevet flere mails og har kun fået svar om, at de har travlt. Der er nu gået lang tid uden en reel tilbagemelding eller løsning. Jeg sidder derfor stadig med et ødelagt, helt nyt halsbånd til lidt over 200 kr, som jeg ikke kan bruge til min hvalp, og ønsker blot at returnere varen og få pengene retur.
Det er ærgerligt, da varen blev sendt hurtigt, og købsoplevelsen ellers virkede god. Den lange ventetid og manglende kundeservice trækker desværre oplevelsen markant ned.

27 de enero de 2026

Hej Oline,
Medgivet - vi har været alt for lang tid om at behandle sagerne og svare på mails her på det sidste. Vi kæmper med alt hvad vi har for at komme med igen.

Jeg kan se, at vi i dag har refunderet din ordre til dig (inkl. fragten) fordi varen havde en fejl. Det beklager jeg naturligvis. Vi har desværre set lidt for mange fejl på den her vare med sten der falder ud hurtigt.

Jeg er ked af, at du har haft den her oplevelse hos os. Vi prøver at stramme op og blive hurtige til at give et svar igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Godt foder til begge mine hunde

Godt foder til begge mine hunde. Og hurtig levering.

3 de febrero de 2026

Hej Merete,

Tak for din anmeldelse af os. Det betyder virkelig meget, at du havde lyst til at tilkendegive din oplevelse :)

Godt at dine hunde kan lide foderet.

Godt og nemt

God pris på hunde foder og dejligt at vi kunne afhente det.

27 de enero de 2026

Hej Pernille,

Tak for din anmeldelse. Det betyder alverdens :-)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi finder et andet sted at handle..

Bestilte foder d. 23/1-26. Sendte mail d. 29/1-26 stadig ingen respons. Forsøgt at ringe til dem. Stadig ingen respons. De siger der er optaget hele tiden.
Nu når jeg kigger på hjemmesiden, står der er at der er en leveringstid på 5-10 hverdage.
Jeg har handlet her flere gange, og været tilfreds. Det er jeg ikke denne gang. Vi ser os om efter et andet sted at handle fremadrettet. Tak for (manglende) god service. God dag.

23 de enero de 2026

Hej Janni,

Beklager mange gange - vores system havde stoppet din ordre så pakkeriet aldrig fik den ud til sig :-(

Det må selvfølgelig ikke ske, og jeg gør alt hvad jeg kan for at rette op på fejlen.

Det sker heldigvis yderst sjældent. Så jeg tør godt at love, at det ikke sker igen hvis du vil give os en chance mere. Du kan også få en fri fragt med på vejen her, så du slipper for den næste gang: frifragt2026!

Jeg kan godt se, at du har handlet her en del i 2025. Det gør mig meget glad, og også lidt trist hvis dette betyder at du forlader os.

Men igen - jeg forstår frustrationen.

God dag,

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.