Jeg har handlet hos Foder & Fritid flere gange nu, og jeg er virkelig glad kunde! 🙌 Jeg køber både foder, snacks og dækkener til mine heste, samt hundefoder til mine hunde og hver gang er oplevel... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
0 stjerner - bestilte tørfoder til mine katte og 2 drillepinde, jeg hører ikke fra dem og henvender mig efter 2 dage for at spørge om de har sendt min ordre, hvor de svarer mig at drillepindene ikke... Ver más
La empresa ha respondido
Det var en rigtig god oplevelse at handle hos foder-fritid.dk. Jeg købte Royal Canin vådfoder til en rigtig god pris, og jeg fik leveret varen med det samme. Det er absolut ikke sidste gang jeg handle... Ver más
Jeg bestilte et hunde halsbånd med små diamanter på, hvor 2 manglede. Meget flink person hjalp med returnering. Anden gang jeg bestilte halsbåndet, manglede der 1 diamant. Jeg skrev problemet til de... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vi er Danmarks nye one-stop shop med (næsten) alt til dine kæle- og hobbydyr - uanset om du har hund, hest, kat, fugl, gnaver eller kanin. Vi har et bredt sortiment og faste lave priser på det meste. Besøg os i en af vores to fysiske butikker i Horsens eller Varde, eller hop forbi vores nye webshop på foder-fritid.dk ✅
Información de contacto
Eli Christensens Vej 86, 7430, Ikast, Dinamarca
- web@foder-fritidweb.dk
- foder-fritid.dk
Ha contestado el 90% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig levering og fint udvalg på…
Hurtig levering og fint udvalg på hjemmesiden.

Respuesta de Foder & Fritid
Foder & Fritid snyder med leveringsprisen og leverandør, for at spare penge
Jeg bestilte Ordre nr. 1238137 (30. januar 2026) hos Foder & Fritid. Jeg betalte bevidst 159 kr. for hjemmelevering med GLS, i stedet for at betale 69 kr. for hjemmelevering med Bring, fordi den sidste pakke jeg fik leveret af Bring tog 10 dage at levere, og kun efter at jeg klagede til dem, efter at de have modtaget den 9 dage forinden, blev den registreret og leveret. Jeg fik kort tid efter bestillingen en besked fra Bring, at de havde en pakke til mig fra Foder & Fritid. Jeg klagede straks til Foder & Fritid, og forlangte, at de skulle sende det som jeg har betalt for, men de reagerede ikke på det, og har nu sendt det med Bring, med levering til udleveringssted, for at spare penge og snyde mig. Jeg handler aldrig hos dem igen, og de er nu blacklistet hos mig.

Respuesta de Foder & Fritid
Rigtig god hjemmeside/fine priser Gode…
Rigtig god hjemmeside/fine priser Gode specifikationer af produkter, hvor jeg her søgte godt hvalpefoder, og har derfor købt fra denne virksomhed.
Fin service og ganske fornuftige priser.

Respuesta de Foder & Fritid
Fornuftige priser og hurtig leverance.
Fornuftige priser og hurtig leverance.
God kundeservice.
Man kunne godt efterlyse en telefon kontakt, når udvalget indskrænkes 😊
Min hund er dog vældig glad for sine Tyggeben😊👍😊

Respuesta de Foder & Fritid
Rigtig fin oplevelse,og det var så godt…
Rigtig fin oplevelse,og det var så godt med en vaks kundeservice,der hurtigt rettede op på min fejl ved bestilling.
Min kat er glad for at det kunne ændres fra hele til sovs.Tak.

Respuesta de Foder & Fritid
Shoppen viker ok, men så stopper det også
Shoppen viker ok, men så stopper det også.
Når man er ved at lave udtjekning skal der udfyldes de sædvanlige felter. Og hvis man til sidst vælger selv at afhente, så bliver tidligere indtastede leveringsadresse stående på formularen! Det virker noget forvirrende!
Herefter opstår så det problem at du ikke aner hvornår du kan afhente dine produkter. Man kan ikke ringe til virksomheden og når man henvender sig på mail, minder det om en offentlig instans. "Vi svarer 95% af henvendelserne indenfor 48 timer....."!!! Det er helt galt.
Fik efter få sekunder efter afsluttet betaling en velkommen......, fra Sebastian. Han sender via rimelig normal mail og når man så går den vej, for at høre lidt om afhentningsmulighed, så får man bare en ny mail om at "du har sags nummer og vi svarer 95%...... Det virker nærmest komisk
Selvom der er mindre besparelser, ophæver Foder og Fritids behandling af ordre den samlede oplevelse negativt. Samlet set er det en rigtig dårlig oplevelse.
HUSK også at læse det med småt inden du handler der!

Respuesta de Foder & Fritid
Kan bestemt ikke anbefales!
Bestiller aldrig noget her igen!
Bestilte den 14/1 2 x 12 kg hundefoder, som endnu ikke er modtaget.
Man kan ikke ringe til foder og fritid, men vente to dage på svar på mail!
Så viser det sig at de desværre ikke har varen på lager alligevel, men at de forventer at den kommer i denne uge!
Vi er nu løbet tør for det foder som vores hund er afhængig af! (Den kan ikke tåle andet) har ALDRIG oplevet så lange ventetid på noget foder. Så her handler vi ikke igen.
Har bedt om at få min ordre annulleret så jeg kan bestille ved at firma -men jeg skal jo så igen vente to dage på svar på mail! Sindssyg dårlig kundeservice!

Respuesta de Foder & Fritid
Hurtigt svar på spørgsmål på mail
Hurtigt svar på spørgsmål på mail. Hurtig levering. Varerne godt pakket ind.

Vil absolut anbefale
Hurtig afsendelse. Desværre lidt længe om at ankomme pga vejret, men det er absolut ikke butikkens skyld. Super pris. Emballage tiptop. Ikke sidste gang jeg kommer til at handle her 👍

Super nemt
Hvor er det dejligt nemt, at sidde i sin varme stue og bestille mange kilo foder til sine dyr, og få det leveret til kantsten selvom der er sne. Jeg siger mange tak, og jeg handler gerne hos jer igen.

Respuesta de Foder & Fritid
Billigere produkt end andre steder og hurtig levering

Respuesta de Foder & Fritid
Hurtig afsendelse og levering af varer
Hurtig afsendelse og levering af varer. Det er fin service for mig.🤩
Mvh Helle R.

Respuesta de Foder & Fritid
Hurtig levering. Dog ikke på hjemme adressen som ønsket, sandsynligvis på grund af vejret
Desværre var en sæk gået i stykke under pakning, så noget frø var spilt ud i kassen og spilt.

Respuesta de Foder & Fritid
Jeg handlede for nylig en mårfælde og…
Jeg handlede for nylig en mårfælde og jeg havde misforstået situationen men Sabastian fra foder og fritid redede min r.. ov tak for det og tak for en rigtig god service i det hele taget , glæder mig til at handle med jer igen.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.