Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har handlet hos Foder & Fritid flere gange nu, og jeg er virkelig glad kunde! 🙌 Jeg køber både foder, snacks og dækkener til mine heste, samt hundefoder til mine hunde og hver gang er oplevel... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Leverede langt senere end lovet så vi måtte købe alting i Maxi Zoo da vi fik en ny hvalp. Skrev til kundeservice flere gange for status og fik aldrig svar. Nu ser jeg så at hundefoderet vi bestilte (... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en rigtig god oplevelse at handle hos foder-fritid.dk. Jeg købte Royal Canin vådfoder til en rigtig god pris, og jeg fik leveret varen med det samme. Det er absolut ikke sidste gang jeg handle... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte et hunde halsbånd med små diamanter på, hvor 2 manglede. Meget flink person hjalp med returnering. Anden gang jeg bestilte halsbåndet, manglede der 1 diamant. Jeg skrev problemet til de... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de alimentos para animales

Escrito por la empresa

Vi er Danmarks nye one-stop shop med (næsten) alt til dine kæle- og hobbydyr - uanset om du har hund, hest, kat, fugl, gnaver eller kanin. Vi har et bredt sortiment og faste lave priser på det meste. Besøg os i en af vores to fysiske butikker i Horsens eller Varde, eller hop forbi vores nye webshop på foder-fritid.dk ✅

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 90% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De var billige og nemme at bestille…

De var billige og nemme at bestille ved. Derudover valgte jeg at hente varerne selv, så det var let.

29 de octubre de 2025

Hej Marianne,

Mange tak for din anmeldelse. Den er vi rigtig glad for her i biksen :-)

Håber du har lyst til at handle her igen en skønne dag.

100 % tilfreds

Lyn hurtig behandling af ordre - hurtig levering. Rigtig god og forsvarligt indpakning. Tak for en god handle til gode priser.

30 de octubre de 2025

Hej Jeannie,

Mange tak for din anmeldelse af os. Det betyder rigtig meget, når vores kunder har lyst til at tage sig tid til, at gå ind og skrive en lille anmeldelse baseret på sin oplevelse med os. Så tak for det :)

Første klasse service!

22 de octubre de 2025

Hej John,

Tak for en første klasses anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har været tilfreds med din handel hos os.

Fantastisk service som altid

Jeg handler ofte hos foder og fritid.
Får altid en fantastisk og hurtig service.
Jeg har bestilt 2x foder til min hund
Efterfølgende havde jeg overset at leveringstiden var 5 til 10 dage.
Jeg kontaktede dem ( og fik hurtig svar) og fik oplyst, at de fik varen dagen efter.
I alt er der kun gået 3 dage fra bestilling til levering.
Det må siges at det er en fantastisk service.

24 de octubre de 2025

Hej Janni,

Tusinde tak for din anmeldelse. Super godt at høre, at vi kunne få dine varer afsted hurtigt. Ja, ofte får man sine ting hurtigere end hvad vi faktisk angiver. Vi vil hellere overraske positivt end negativt! ;)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tja jeg er 100 % på jeg bestilte lux…

Tja jeg er 100 % på jeg bestilte lux men har fået det med skaller og det bruger jeg ikke pga rotter. Super ærgerligt. Forstår slet ikke hvad der er sket i den bestilling.

20 de octubre de 2025

Hej,
Skriv endelig til os på web@foder-fritidweb.dk. Så kan vi tage hånd om sagen. Og måske jeg kan undgå at stå med en dårlig anmeldelse, hvis vi rent faktisk lige kan finde ud af hvad der kan være sket? :)

rigtig god weebshop

rigtig god weebshop , fint kattenet , endda i sort , hurtig levering -Ordre nr. 1015557

14 de octubre de 2025

Hej Hanne,

Mange gange tak for din flotte anmeldelse af os. Den er vi rigtig glad for :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kort leveringstid og til priser der tåler sammenligning med udenlandske webshops

Havde egentlig ikke forventet at finde kvalitetsfoder tørfoder til hunde, som Acana og Orijen på danske webshops til levering inden for kort tid.
Skulle hilse fra labradoren Nuuk og sige mange tak..

14 de octubre de 2025

Hej Jan,

Mange tak for din anmeldelse af os. Hvor er det skønt at høre, at vi har kunne leve op til dine forventninger. Det er helt bestemt noget af det bedste foder på markedet (hvilket priserne også indikerer). Men det gør samtidigt at vi kan optimere på nogle ting, fx. ift. fragten, og give lidt rabat fast på foderet i vores flerstk. priser på det :-)

Jeg håber du har lyst til at komme igen når du mangler foder til Nuuk 🐶

click og collect

Grundet weekend så havde click og collect ikke åben men Sebastian var så venlig og tage forbi shoppen og stille min ordre udenfor døren da jeg sad der hjemme med en Nymfeparakit unge der skulle have håndopmadningspulver

4 de octubre de 2025

Hej Frederikke,

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at vi fandt en løsning og at jeg kunne hjælpe, da jeg alligevel (uden den store omvej) kørte forbi webshoppen den lørdag :-)

Håber at din Nymfeparakit har det godt i dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God butik (både fysisk og webshop)

God butik (både fysisk og webshop)
De yder en virkelig god service.

Mvh
Flemming

15 de octubre de 2025

Hej 🐶🐴

Tak for din anmeldelse af os. Den betyder meget for os.

God dag.

Tak for hurtig og korrekt levering

Tak for hurtig og korrekt levering

3 de octubre de 2025

Hej,

Tusinde tak for anmeldelsen. Det betyder meget, at vi kan vise andre, at vi rent faktisk er mennesker i den anden ende der modtager, behandler og sender din ordre. Specielt i disse AI-tider :-)

Igen

Igen; super varer og hurtig levering.
Inden det var gået 2 døgn stod pallen på gårdspladsen.
Meget tilfreds!

9 de octubre de 2025

Hej Nina,

Tak for din anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os. Og jeg elsker virkelig, når vi lykkes med en pallelevering på 2 døgn. Det er lige præcis det vi stræber efter at kunne gøre 9 ud af 10 gange :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Denne gang gik det rigtig godt og…

Denne gang gik det rigtig godt og hurtigt. De seneste gange har vi oplevet at det bestilte ikke var på lager, hvilket vi ikke fik besked på, så da var vi ved at være i problemer, da vores foder slap op… Men det beklagede man mange gange, og som sagt var der ingen problemer denne gang.

Hej Thomas,

Skønt at høre, at det gik bedre denne gang. Vi er stadig en "ung" webshop, som hele tiden prøver at styre vores lagerbeholdninger. Men i takt med at vi vokser, så kan vi også have flere varer på lager. Plus at vi bliver klogere og klogere på, hvilke varer vi kan tillade os at have lager på :-)

Tak for din anmeldelse!

Fantastisk service og hurtig levering

Fantastisk service og hurtig levering

Imponeret over levering og samarbejde omkring ønsker for levering/placering af varen på hjemmeadresse

Jeg handler klar der igen.

3 de octubre de 2025

Hej Rikke,

Mange tak for din ordre. Og endnu mere tak for din anmeldelse og tilkendegivelse af positive oplevelse hos os. Det betyder ekstremt meget for os - og jeg er glad for at du har lyst til at komme igen.

Hav en skøn dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og hurtig tilbagemelding på mail ved spørgsmål. Alt godt 👍

Hej Kathrine,

Tusinde tak for din ordre og din anmeldelse :-)

Den er jeg glad for.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Køb her hvis I ønsker at betale for paller, som aldrig kommer til din adresse

Foder og fritid har taget betaling på over 3.000 kr. for varer, som de ikke har leveret på min adresse, som jeg også har betalt for, men i stedet leveret den til nogle andre uden vores eller deres samtykke. Vi hverken naturligvis kan eller skal bryde ind på fremmede menneskers ejendom for at hente den, ligesom de åbenbart har gjort for at stille den. Vi står derfor med betalte varer, vi ikke har fået og ikke kan få fat i eller har maskiner til at flytte (hvorfor vi valgte at betale for levering i første omgang), og de pågældende fremmede står med en hal kan vi se på billedet fra “levering”, som de ikke kan komme til, der har været ubudne mennesker på deres ejendom bestående af foder og fritids chauffør, med en palle, som de ikke har bestilt, og nu står nærmest inde i væggen på deres hal. Vi har modtaget op til flere paller på adressen mange gange tidligere (denne chauffør, som godt nok ikke er set på adressen af hverken os eller naboer i dag, mener han intet sted kunne stille den ved kantsten trods landejendommen har p plads med stabilgrus ud til vejen, indkørsel uden biler i og frit græs på flere 100 m, så der er ikke tale om at de havde taget fejl af adressen, hvilket haves på skrift), og samtlige andre kunne utroligt nok godt finde et sted på vores 4 hektar at sætte den hhv. ude ved vejen, ved vores hal, på vores parkeringsplads eller i indkørslen, så der er ingen undskyldende forhold, selvom selv dette stadig ikke vil medføre ret til at udlevere betalte varer til nogle andre vilkårlige mennesker - hverken efter fornuft eller retspraksis. Vi kan heldigvis selv føre sagen, så de slipper ikke, selvom de undgår at tage telefonen eller svare på mail og sms, hvilket jeg dog kan se på folks kommentarer på Facebook og Instagram er normal kundeservice (gå endelig ind og tjek før I handler!). Hele forløbet kan naturligvis dokumenteres og vi går som sagt videre med sagen ligesom vi opfordrer andre snydte kunder til, såfremt de fortsat ikke tør svare på mail og telefon for at rette op på at de har taget vores penge uden at levere mine varer.

Hej Louise,

Sikke en vild anmeldelse du lige fik skruet sammen her, til trods for at jeg har sagt at jeg ville hjælpe dig i dag (samme dag som leveringen skete). Og det er til trods for at du allerede i mails har benævnt civilret, købeloven og politiet. Din retorik er meget direkte må jeg sige.

Til mit held tror jeg godt at andre kan se, at jeg har haft med en person at gøre, som nærmest har lyst til at skabe konflikt fra start, frem for at høre på hvad løsningen kunne blive.

Sagen bliver nu heldigvis løst, vi henter varerne igen, sender pengene retur når de lander her - så håber jeg du bliver glad igen :-)

Jeg tænker ikke, at jeg modtager flere ordrer fra dig efter denne fuldstændigt vanvittige fadæse, det åbenbart har været.

Mvh. Sebastian

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Har ikke modtaget min ordre endnu fra…

Har ikke modtaget min ordre endnu fra bring

Har modtaget i dag🙂

5 de octubre de 2025

Hej Chalotte,

Skriv en mail til vores kundeservice mail på web@foder-fritidweb.dk - så kan vi evt. hjælpe dig med at spore den, hvis den er sendt herfra.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.