Jeg har handlet hos Foder & Fritid flere gange nu, og jeg er virkelig glad kunde! 🙌 Jeg køber både foder, snacks og dækkener til mine heste, samt hundefoder til mine hunde og hver gang er oplevel... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Leverede langt senere end lovet så vi måtte købe alting i Maxi Zoo da vi fik en ny hvalp. Skrev til kundeservice flere gange for status og fik aldrig svar. Nu ser jeg så at hundefoderet vi bestilte (... Ver más
La empresa ha respondido
Det var en rigtig god oplevelse at handle hos foder-fritid.dk. Jeg købte Royal Canin vådfoder til en rigtig god pris, og jeg fik leveret varen med det samme. Det er absolut ikke sidste gang jeg handle... Ver más
Jeg bestilte et hunde halsbånd med små diamanter på, hvor 2 manglede. Meget flink person hjalp med returnering. Anden gang jeg bestilte halsbåndet, manglede der 1 diamant. Jeg skrev problemet til de... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vi er Danmarks nye one-stop shop med (næsten) alt til dine kæle- og hobbydyr - uanset om du har hund, hest, kat, fugl, gnaver eller kanin. Vi har et bredt sortiment og faste lave priser på det meste. Besøg os i en af vores to fysiske butikker i Horsens eller Varde, eller hop forbi vores nye webshop på foder-fritid.dk ✅
Información de contacto
Eli Christensens Vej 86, 7430, Ikast, Dinamarca
- web@foder-fritidweb.dk
- foder-fritid.dk
Ha contestado el 90% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Manglende tydelig produktinformation og uprofessionel kundehåndtering
Jeg bestilte Acana Sport & Agility, som jeg tidligere har købt hos Foder & Fritid i 17 kg udgave. Produktet fremstod identisk på hjemmesiden, uden tydelig angivelse af vægt. Jeg modtog derfor en pose på 11,4 kg, selvom prisen var højere end for den 17 kg-udgave, jeg tidligere har købt.
Jeg kontaktede kundeservice med en venlig og sagligt formuleret klage, hvor jeg forklarede situationen og vedlagde dokumentation. Svaret, jeg modtog, var desværre kortfattet og uden imødekommenhed. Jeg blev blot henvist til, at jeg “jo” havde bestilt en anden vare og selv havde ansvar for at tjekke varenummeret, som nu var ændret i forhold til tidligere. Jeg blev tilbudt at returnere varen – uden anerkendelse af, at produktet fremstod misvisende, uden vægtangivelse ved bestilling, og uden mulighed for at få den korrekte 17 kg udgave.
Jeg fulgte op med en høflig mail for at give dem mulighed for at rette op, men har ikke modtaget svar nu to uger senere.
Min oplevelse er derfor, at produktinformationen ikke har været tydelig, og at kundeservicen ikke lever op til et professionelt niveau. Det er ærgerligt, da jeg tidligere har været tilfreds med at handle her

Gode tilbud,hurtig levering
Gode tilbud,hurtig levering, god hjemmeside

Altid en god oplevelse!
God service - gode priser - hurtig levering 👌

Dejlig oplevelse at handle på Foder og Fritid
Rigtig fin hjemme side at handle på, fine varer og hurtig levering
Vil helt sikkert handle der igen

Altid en god oplevelse
Har handlet der en del gange og det er altid en god oplevelse så det gør jeg gerne igen.

Respuesta de Foder & Fritid
Rigtig god kvalitet samt hurtig…
Rigtig god kvalitet samt hurtig levering 😃👍

Gode priser
Gode priser, godt udvalg og hurtig levering. Glæder mig til at handle hos jer igen.

Respuesta de Foder & Fritid
Altid hurtig levering og er der noget i…
Altid hurtig levering og er der noget i ordren de er i tvivl om, ringer de for at sikre sig den bedste service

Helt tilfreds
Dejligt med rabat
Dejligt med rabat, hurtig og billig levering.

Respuesta de Foder & Fritid
Men få en god service hos foder og…
Men få en god service hos foder og fritid og de sender pakken sammen dag og den kommer altid til tiden god service og elsker at handler hos dem og pakke kommer altid til tiden

Her handler jeg gerne
Super hurtig levering og mine varer var i en god kvalitet

Respuesta de Foder & Fritid
Ingen varer ingen svar...
Jeg har bestilt hos jer mange gange, og i har altid været hurtige, men denne ordre er ikke kommet.
Den er bestilt d.31/10 formiddag, men intet er sket og vi har i dag d.5/11.
Jeg har skrevet, intet svar, jeg har forsøgt at ringe flere gange, ingen svare....
Det er ikke godt nok .

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.