Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har handlet hos Foder & Fritid flere gange nu, og jeg er virkelig glad kunde! 🙌 Jeg køber både foder, snacks og dækkener til mine heste, samt hundefoder til mine hunde og hver gang er oplevel... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Leverede langt senere end lovet så vi måtte købe alting i Maxi Zoo da vi fik en ny hvalp. Skrev til kundeservice flere gange for status og fik aldrig svar. Nu ser jeg så at hundefoderet vi bestilte (... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en rigtig god oplevelse at handle hos foder-fritid.dk. Jeg købte Royal Canin vådfoder til en rigtig god pris, og jeg fik leveret varen med det samme. Det er absolut ikke sidste gang jeg handle... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte et hunde halsbånd med små diamanter på, hvor 2 manglede. Meget flink person hjalp med returnering. Anden gang jeg bestilte halsbåndet, manglede der 1 diamant. Jeg skrev problemet til de... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de alimentos para animales

Escrito por la empresa

Vi er Danmarks nye one-stop shop med (næsten) alt til dine kæle- og hobbydyr - uanset om du har hund, hest, kat, fugl, gnaver eller kanin. Vi har et bredt sortiment og faste lave priser på det meste. Besøg os i en af vores to fysiske butikker i Horsens eller Varde, eller hop forbi vores nye webshop på foder-fritid.dk ✅

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 90% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Impressive

Good price, easy to order and came very fast. I ordered dog food yesterday and it was delivered already today at kl. 09:00. Amazing! Looking forward to order more from here.

13 de agosto de 2025

Hi Kotryna,

Thanks for your feedback and 5 stars here on TrustPilot :-)
It means a lot. Im very happy to see that you got your items fast :-)

Cheers.

Best,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig ekspedition og gode priser

Hurtig ekspedition og gode priser.
Er så glad for at de har lavet web shop i Ikast. Kort tid efter bestilling, får man besked om varerne er klar til afhentning. Parkering lige foran døren, og man kan afhente sine varer på få minutter.

12 de agosto de 2025

Hej Vivi,

1000 tak for din flotte anmeldelse af os. Og hvor er det dejligt, at du nemt fandt vores Click & Collect, selvom vi jo ikke bor lige ud til de store veje :-)

Vi arbejder på at kunne gøre det endnu nemmere - og på at man kan hente sine varer 24/7 når de først er lagt klar til afhentning :-)

Fuglefrø uden skalder

Jeg lavede dobbelt bestilling, som hurtigt blev rettet, efter henvendelse. Nu må vi så se, om varen lever op til beskrivelsen. Mine fugle skal vurdere det.

7 de agosto de 2025

Hej Jette,

Tak for din anmeldelse her til en start. Så må vi se om fuglene også synes om dit køb hos os :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super nem bestilling og hurtig…

Super nem bestilling og hurtig levering. Det er ikke sidste gang jeg køber varer hos Foder & Fritid

4 de agosto de 2025

Hej Viktoria,

Tak for din anmeldelse! Den er jeg super glad for. Jeg håber du har lyst til at komme igen.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ærgerlig førstegangskøb

Desværre ikke rigtig noget godt at sige. Bestilte hundefoder, ventede i flere dage uden at høre noget om forsendelse. Måtte selv kontakte dem, fik at vide at varerne blev sendt i midt næste uge pga. manglende varer på lager. Ventede en uge og kontaktede igen firmaet, og her fik jeg at vide at de slet ikke ville få varerne hjem, og derfor annullering af ordre. Ærgerligt at de ikke selv kommer på banen med information, da der selvfølgelig altid kan ske fejl. Gad vide hvor længe man skulle vente, hvis man ikke selv tog kontakt 🙃 To stjerner skal de have, da jeg hurtigt fik svar på mail-henvendelse, dog ikke megen undskyldning eller råd til alternativer. Så kunder må de have nok af i forvejen.

27 de julio de 2025

Hej Emilie,

Jeg er ked af at læse om din oplevelse hos os. Nogle gange sker det at både vi og vores leverandør løber tør for et givent varenummer. Heldigvis sjældent.
Det lyder som om det er det der kan være sket her. Vi skal selvfølgelig blive bedre til at opdage, at vi ikke får en given vare hjem når vi får varer, og give hurtigere besked. Vi synes heller ikke det er sjovt at have ordrer liggende, som vi ikke kan sende.

Jeg håber alligevel du har lyst til at give os chancen igen en skønne dag.

Om ikke andet, så skal du have tak for din feedback :-)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg søgte ikke en penneven

Jeg søgte ikke en penneven, da jeg bestilte vildfuglefoder hos Foder og Fritid. Netbutik og levering fungerede til 5 stjerner. Men jeg har modtaget 7 mails i forbindelse med dette indkøb. Uden at jeg havde bedt om dem. Det er for meget. Derfor kun 4 stjerner.

4 de agosto de 2025

Hej cl,

Tak for din anmeldelse. Du kan altid afmelde mails fra os i bunden af nyhedsbrevene. Derudover skal jeg sige, at jeg tager din feedback til mig og må få kigget på, om vi sender lidt for meget i perioder.

Jeg håber du har lyst til at handle hos os igen en anden gang, og så skal du bare huske at hakke feltet i check out af, så du ikke bliver tilmeldt nyhedsbrev igen :-)

Hurtig og fin levering 😊

Hej,

Mange tak for din anmeldelse. Skønt at høre, at du har været tilfreds. Jeg håber du har lyst til at komme igen :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super let at bestille og valgte at…

Super let at bestille og valgte at hente selv. Hvilket var hurtigt og let

6 de agosto de 2025

Hej Lone,

1000 tak for dine 5 stjerner herinde ✨✨✨✨✨
Det betyder virkelig meget for os, at du har haft en god oplevelse.

Hurtig og præsist

Hej Bo,

Tak for det - fedt, at du gad give en anmeldelse ud fra din oplevelse hos os :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeres hundefoder er perfekt for første…

Jeres hundefoder er perfekt for første gang spiste min hund op med stor fornøjelse. Tak for det
Connie

Hej Connie,

Mange tak for dine 5 stjerner herinde :-)
Jeg er glad for at høre, at du har fundet noget foder som din hund kunne lide! Du er altid velkommen tilbage hos os - online eller i en af vores butikker.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det foder jeg bruger har i altid på…

Det foder jeg bruger har i altid på lager ellers får i det ret hurtigt hjem.
Jeg henter selv i ikast og det er nemt.

Hej Anne,

Skønt at høre, at vi altid formår at levere det foder du skal bruge hurtigt. Og mange tak for at bruge vores Click & Collect. Det har vi netop lavet for at gøre det så nemt som muligt. Kig endelig ind og sig hej næste gang du henter :)

Nem og hurtigt

Altid hurtig levering med billig fragt og dejligt med mængde rabatter

1 de agosto de 2025

Hej Anne,

Mange tak for din anmeldelse af os. Det betyder meget. Håber at du har lyst til at komme igen.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Handler lidt i butikken i Horsens

Handler lidt i butikken i Horsens, og hver gang har der været tilbud på nettet på varerne men det går det ikke ind til i butikken, og bliver først rettet når man nævner det, det er ret mystisk at systemerne ikke kan arbejde sammen og give den korrekte pris.
I dag var det alligevel 50 kr forskel.
Det kan jo godt give mange penge 💸

31 de julio de 2025

Hej Lisbeth,

Du har helt ret - vores systemer snakker ikke sammen endnu. Og nogle gange har vi nogle varer på webshoppen som vi laver lidt tilbud på bl.a. fordi vi kan se på datoerne, at lageret skal vendes.

Det kan være en anden virkelighed i butikkerne, som egentligt har deres eget liv lidt.

Vi har dog valgt, at vi altid matcher priserne fra online - det synes vi er mest fair. Men vi flager ikke nødvendigvis med priserne fra online i butikkerne også. Vi har rigtig mange varer online og manuelle prisskilte i butikkerne. Men ambitionen er 100% sikkert at vi skal have strømlinet det hele endnu mere.

Tak for din feedback. Den betyder meget - også selvom det ikke var 5 x stjerner :-)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.