Jeg har handlet hos Foder & Fritid flere gange nu, og jeg er virkelig glad kunde! 🙌 Jeg køber både foder, snacks og dækkener til mine heste, samt hundefoder til mine hunde og hver gang er oplevel... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Leverede langt senere end lovet så vi måtte købe alting i Maxi Zoo da vi fik en ny hvalp. Skrev til kundeservice flere gange for status og fik aldrig svar. Nu ser jeg så at hundefoderet vi bestilte (... Ver más
La empresa ha respondido
Det var en rigtig god oplevelse at handle hos foder-fritid.dk. Jeg købte Royal Canin vådfoder til en rigtig god pris, og jeg fik leveret varen med det samme. Det er absolut ikke sidste gang jeg handle... Ver más
Jeg bestilte et hunde halsbånd med små diamanter på, hvor 2 manglede. Meget flink person hjalp med returnering. Anden gang jeg bestilte halsbåndet, manglede der 1 diamant. Jeg skrev problemet til de... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vi er Danmarks nye one-stop shop med (næsten) alt til dine kæle- og hobbydyr - uanset om du har hund, hest, kat, fugl, gnaver eller kanin. Vi har et bredt sortiment og faste lave priser på det meste. Besøg os i en af vores to fysiske butikker i Horsens eller Varde, eller hop forbi vores nye webshop på foder-fritid.dk ✅
Información de contacto
Eli Christensens Vej 86, 7430, Ikast, Dinamarca
- web@foder-fritidweb.dk
- foder-fritid.dk
Ha contestado el 90% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Leveringstid?
Jeg har fuld forståelse for at der kan opstå fejl, men når man bestiller en vare der er på lager så forventer jeg ikke der skal gå 7 dage inden pakken registreres afhentet. Det må kunne gøres bedre?

Respuesta de Foder & Fritid
De vare jeg bestilte kom hurtig og alt…
De vare jeg bestilte kom hurtig og alt er i orden

Respuesta de Foder & Fritid
Stor besparelse for mig på kattemad
Stor besparelse for mig på kattemad, og den hurtige levering, mange firmaer er 8 dage om at levere.. Det er super godt !!!:)

Nemt at bestille
Nemt at bestille, kom hurtigt,
er tilfreds med handlen.

Respuesta de Foder & Fritid
Sidste gang jeg handler her!!!😠
Havde bestilt 2x12 kg diætfoder til mine to hunde, samt 10kg tørfoder til min kat, som alle var ved at være i bunds med maden. Samt 2x20 liter kattegrus.
Men med 1-3 dages levering, ville det jo passe fint.
Efter 2 uger får jeg så en sms om at leverandøren ikke har haft de ting jeg havde bestil med. Og om de kan sende noget andet kattegrus, samt et plaster på såret, i form af noget legetøj...
Da jeg modtager pakken, er legetøjet til at grine af..
Meget små plastik piv bolde, en bold i snor, og en drille pind🤦🏼♀️..
På dette tidspunkt har jeg naturligvis måtte købe kattegrus, samt for 500kr hundemad!!
Efter flere dage IGEN får jeg så ENDELIG det hundemad jeg havde bestilt.
Men helt ærligt... Det er dæleme dårlig service!!
Bevares jeg fik da lidt legetøj, og lidt extra kattegrus, men jeg har brugt over 500kr på hundemad udover det kattegrus jeg måtte købe, fordi jeg måtte vente 16 DAGE på en levering på næsten 2000kr! Og 100 kroner på levering??? Bare ikke ok!!!
Det er i hvert fald sidste gang jeg har handlet hos jer.
Uanset hvor skylden ligger, er det jer der burde have gjort noget. Og ikke kun i form af plastik legetøj og lidt kattegrus!

Respuesta de Foder & Fritid
God og hurtig levering og skønne…
God og hurtig levering og skønne produkter! De har faktisk alt til min hund og min hest i foder😄

Respuesta de Foder & Fritid
Alt i ordn lige som altid
Alt i ordn lige som altid. Hurtig levering og kan anbefale for alle

Respuesta de Foder & Fritid
Virkelig pæn og overskuelig hjemmeside
Virkelig pæn og overskuelig hjemmeside. Hurtig ekspedition af ordre.
Jeg kan varmt anbefale at handle ved dem.

Fuldt ud tilfreds - 100%
Hurtig levering- Omhyggeligt indpakket - Friske vare.
Mine heste er vilde med Equsana Gluco Regulator. Skønt at de har en tilpas godbid str. Og så dufter de rigtig godt.

Hurtig pak og levering.
Hurtig pak og levering.
Fornuftige priser.

Foder og fritid top 10
Foder og fritid top 10
Du bestiller og der går 2 dage så har du det du bestiller. Nemt hurtigt og billigt men kvalitet 🥇kan klart anbefale til fordel til dine kæledyr 🙏🏻

Respuesta de Foder & Fritid
Købte et halsbånd til min hund
Købte et halsbånd til min hund, men da det kom frem var farven helt ved siden af og min hund kunne ikke passe det. De skrev dog det kunne variere i farven men syntes det var voldsomt. så valgte at sende det retur igen.
Får så en mail med refunderingen og her syntes jeg så det er det rene tyveri..
Har betalt 165 kr. For halsbåndet og 49 kr. I fragt men på en eller anden måde når de frem til jeg kun skal have 129 kr. Tilbage igen så det har kostet mig 85 kr. Fordi produktet ikke levede op til mine forventninger.. det syntes jeg sku ikke er i orden! Sidste gang jeg handler det sted

Respuesta de Foder & Fritid
God og hurtig service og…
God og hurtig service og levering👍😊håber jeg er er med i den konkurence der kører lige nu😊

Hurtig behandlet reklamation.
Jeg fik leveret en palle med fodersække. Den ene sæk var gået i stykker under transport. Jeg skrev en mail til Foder & Fritid vedhæftet et par billeder. Der kom straks en høflig mail retur og en modregning. Hurtig og høflig service.

Lynhurtig levering
Lynhurtig levering. Faktisk noget af det hurtigste jeg har prøvet.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.