Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan godt lide butikken og de fungerede lige så fint med at bestille over nettet. Kunne nok godt ha valgt et sted hvor min vare var på lager, men vil gerne støtte lokalt og kunne hente min vare i butik... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering Købte fuglefoder uden skaller, der er så mange forskellige frø i og det er fint og lækkert uden støv, det er anden gang jeg køber det, det er ikke sidste og så er prisen virkelig go... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Varerne fejler ingenting og blev sendt afsted samme dag som bestilt. Dog var de undervejs i en hel uge med Post Nord, hvilket nok skyldtes dårlig håndtering hos Post Nord, dog kunne jeg heller ikke k... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan fortælle det kort:den bedste honning, jeg har købt. Dejlig konsistens, en smag der siger SPAR TO, et 13 tal Prisen, ganske anstændig Let at bestille. Tja, mine smagsløg ER VILDT BEGEJ... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de alimentos para animales
  2. Tienda de suministros para mascotas

Escrito por la empresa

Bæredygtigt foder og tilbehør til dyr i alle størrelser og former. Webshoppen har hele NettoFoders sortiment og forhandler således lokalt dansk produceret foder med minimum CO2 indhold og altid fri for pesticider. Ud over sortimentet fra Nettofoder forhandler vi også en række andre kvalitetsvare så du kan handle foder og tilbehør samme sted og spare på fragt og besværet med at handle flere steder. Vores fysiske butik har samme sortiment, så du kan være sikker på at kunne finde samme vare online og fysisk. Vil du undgå at køre forgæves kan du sikre dig at butikken har det på lager, ved at kigge under lagerstatus på et produkt. I Webshoppen har vi lavet synlige mængderabatter, så du nemt orientere dig om du skal have en eller flere. FoderVen føre et stort sortiment produceret af den lokal foder producent NettoFoder. Det er vores vision at lever lokalt produceret foder til konkurrencedygtige priser. Vores butik har åbent alle dage fra 08:00 til 20:00 for selvbetjening og har man brug for lidt hjælp i butikken kan man kontakte personale på telefon mellem 8 og 16 i hverdagene. Har man brug for konsultation eller vejledning kan man via mail kontakte os for yderligere assistance.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mange gode varer og nemt at hente…

Mange gode varer og nemt at hente udenfor åbningstider i butikken.

6 de agosto de 2023

Kære Bettina,

Mange tak for din positive anmeldelse. Vi bestræber os altid på at tilbyde en bekvem og problemfri shoppingoplevelse for vores kunder. Det er derfor fantastisk at høre, at vores mulighed for at hente varer udenfor åbningstiderne i butikken har været en praktisk løsning for dig.

Hurtig levering-gode varer *****

Har modtaget ordren fra "Foderven"
Hurtig levering og gode varer.. stor stjerne fra mig !
Vh Gitte

25 de julio de 2023
Opinión espontánea

Kære Gitte,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte fem stjerner! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både leveringstiden og kvaliteten af vores varer. Din tilfredshed betyder meget for os, og det er vores fornøjelse at kunne give dig den bedst mulige oplevelse.

Fed butik

Jeg var inde og kikke efter en rottefælde,
Fint udvalg, og selvbetjening fungere rigtig fint, det gør det jo at man kommer hurtig videre.

14 de febrero de 2023
Opinión espontánea

Kære Ulla,

Tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fandt vores udvalg af rottefælder passende, og at selv-betjeningen gjorde din oplevelse mere effektiv. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at kunne hjælpe dig igen, hvis du skulle få brug for det.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.