Fodora

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Maten försenad då den kom var den ljummen. Såg i appen att leveransen var 200 m bort och då vände den och åkte en lång tur åt helt fel håll och sen tillbaka till restaurangen - sen tillbaka till mig... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Eftersom det inte finns en kontaktväg…

Eftersom det inte finns en kontaktväg via er hemsida så blir jag tvungen att skriva det här. En kille med fodoora-väska kommer in på den lokala krogen i Lyckeby, kastar upp väskan på ett av matborden (fräscht) och går på toaletten, försvinner sedan med väska än plötsligt... mycket professionellt 😐 Det finns en anledning till att jag inte beställer genom foodora, ytterligare en händelse i mängden.

5 de julio de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Maten försenad då den kom var den…

Aldrig mer

31 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hvor er det ærgerligt at man skal give…

Hvor er det ærgerligt at man skal give minimum 1 stjerne. Denne mad der blev leveret hos Izakaya Ninja Sushi i Stockholm, var ikke engang værd at servere til en herreløs kat.
Ganske uspiseligt mad!

29 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nu avinstallerar jag appen för gott

Nu avinstallerar jag appen för gott! Står det leverans om 25-60min är det alltid 60 minuter.....om maten kommer över huvud taget och då är den alltid kall. Nu fick jag veta, efter att ha väntat i 65minuter, att det inte blir nån mat alls!
Kommer aldrig mer att använda fodora. Tar hellre omaket att hämta själv.

30 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har fått fel mat flera gånger

Har fått fel mat flera gånger. Nu sist fick jag kyckling istället för fläskfilé. Kycklingen var dessutom inte genomkokt där rött kött syntes. Fick slänga maten. Fodora betalade inte tillbaka pengarna då jag inte fotat maten. URDÅLIGT, ALDRIG MER FODORA! Kvällen förstörd. Anita inte dem.

15 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det är absolut sämsta jag har varit med…

Det är absolut sämsta jag har varit med om två dagar i rad har beställt mat från Foodora men inte fått någon mat de påstår att det ska vara levererat utanför dörren men det finns ingen mat där det här är sista gången jag använder Foodora och uppmaning flera andra som försöker använda använda och formell Mathem gör inte det via Foodora
Dessutom tar de betalt för det och betalar inte inte tillbaks pengarna som du beställt utan det är en ren stöld och ingenting annat annat tack och hej då Foodora aldrig mer mer kommer jag beställa mat från er

26 de julio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde mat men när tiden gick ut så…

Beställde mat men när tiden gick ut så står det bara det är levererat.Men det var det inte.Skriver till foodora å talar om att ni har tagit betalt för nåt ni inte levererar.Men ändå så trycker chauffören levererat då är det ett brott å inte ett misstag som ni vill få det till.Så blir polis anmälan direkt på måndag morgon.Riktigt dåligt företag Passa er noga för att använda foodora för dom har tydligen börjat stjäla pengar av folk å rycka på axlarna Fyy f-n säger jag

21 de junio de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Orimligt lång leveranstid

En stjärna för att det tog över två timmar efter att pizzorna blivit upphämtade från restaurangen som ligger 20 minuter bort från leveransadress. Utlovad tid i appen för leverans liksom antal kunder som var före mig ökade successivt ju längre tid som gick.
Ytterligare en stjärna för bra bemötande och löfte om att hela kostnaden ska återbetalas inom tre bankdagar ( betalade med kort) när jag kontaktade kundtjänst.
Det här blir min första och sista erfarenhet av att beställa från Fodora. Man vill ju ha sin mat i ätbart skick och inom utlovad tid!

5 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Genomkall mat efter strulig…

Genomkall mat efter strulig beställning. Vi fick inget meddelande om att Maxi godkänt beställningen men fick ändå mat efterdrygt en timme ochursäkt om försening. Pommes frites var iskall och torr. Gick i soporna direkt. Pga av hunger åt vi hamburgarna. Försökte kontakta Fodora om återbetalning men hittar ingen kontaktmöjlighet. Bortkastade 301kr

1 de mayo de 2024

Ej levererade varor!

Gjorde en beställning från foodoras egna mataffär under tiden som jag jobbade hemma. Kunde följa leveransen på paddan och när jag såg att budet började närma sig så under tiden som jag hade ett jobb samtal började jag kolla av vid dörren. Helt plötligt så står leveransen som levererad… de var den inte kan jag lova, hörde av mig till deras kundtjänst som meddela att enligt deras allmänna villor så ska vi som kund finnas nåbara om butiken skulle ha några frågor. Budet hade runt två gånger som jag missat då jag jobbade och åkt tillbaka utan att lämna av varorna… så för att förtydliga så var det inte någon fråga om min leverans utan man menar på att man suttit utanför min dörr i 10 min och väntat på att jag ska svara och sen åkt! Istället för att lämna av skiten utanför dörren.. och man menar då på att efter som jag inte svarat så kan dom inte ge återbetalning då jag inte följt de allmänna villkoren! Så att deras bud var lat och inte ville gå upp för 8 trappsteg utan ville ringa och be mig komma ner… så är de jag som får stå för den kostnaden. Och inte bara de då utan personen på deras kundtjänst när jag ifrågasätter stänger helt enkelt bara ner chatten utan att jag som kund känner att vi är klara med vårt samtal! Tydligen hände samma sak sambon tidigare i veckan så detta var sista gången vi använde foodora i detta hushåll, behöver vi beställa något blir det via Wolt

15 de marzo de 2024

Bolaget är ett skämt

Bolaget är ett skämt. Service-känslan är noll. Tog mig flera timmar att få till detta omdöme, googlade till slut. Omöjligt att logga in när man väl vill. Gjorde mitt bästa, flera gånger. Men det bara gick inte. Vill du förbli hungrig beställ via denna onlinetjänst. Är så här illa: Jag har lämnat ett omdöme tidigare i mitt liv och är 51 år gammal. La ner 4 timmar på detta. Denna historia vet jag inte riktig vad jag ska säga om mer.... Varsågod Fodora, bra jobbat, jösses!
English
Cant resist. Need to share with English speakin people too. This is a shorter revju than above. Fodora is just not ok. Sorry but needed to share this. Im from a smale city (Katrineholm). We deserve good service too as a paying customers.

20 de marzo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kolla vår beställning innan vi tröck…

Kolla vår beställning innan vi tröck klart.
Får en mat rätt som vi inte ens har beställt och sonen och dotterns får helt annat.
Och vi är kräsna så vi får ge barnen vår och vi vuxna äta nudlar! Sämre och sämre och ingen hjälp får man.

8 de febrero de 2023

Helt värdelöst!

Helt värdelöst!! Bara för man bytt tel nr så kan man inte längre logga in på sitt konto för att byta nummer!! Aldrig mer denna skiit !! Hämtar maten själv i fortsättningen

7 de junio de 2022
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.