Min kæreste og jeg har flere gange skullet bage flotte kager. Til at starte med købte vi noget meget dyrt fondant hos Specialkøbmanden, som desværre ikke smagte ret godt (det er sikkert økologisk ;)),... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bestilte lidt blandet fondant og kvaliteten var helt i top (skulle bruges til min datters fødselsdagskage). Er yderst tilfreds med den hurtige levering og priserne er i den gode ende. Så alt i alt- en... Ver más
Jeg havde bestilt 2 pakker fondant og en pakke smørcreme. Smørcremen var blevet til frosting på vejen hjem til mig. ;-) Jeg havde ikke tid til at returnere det, da varerne skulle bruges med det samme... Ver más
Det har været nemt, hurtigt og problemløst at handle hos Fondant.dk. Og priserne var helt i overensstemmelse med produktets kvalitet. Jeg anbefaler gerne Fondant. dk. Mvh Ditte J
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Hos Fondant.dk kan du finde et kæmpeudvalg af fondant og overtræksmarcipan samt ingredienser og udstyr til at lave de flotteste fondantkager. Vi fokuserer på høj kvalitet, hurtig levering og ikke mindst billige priser. Hos os finder du alle de kendte mærker som Odense Marcipan, Funcakes, SatinIce, Wilton og mange andre.
Información de contacto
Elkjærvej 2, 8230, Åbyhøj
- 42 92 00 85
- kundeservice@fondant.dk
- fondant.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
fantastisk service!
Jeg kunne ikke forestille mig at have fået en bedre service :)
Hurtig levering og fine varer
Hurtig og korrekt levering. Varerne lever 100 pct op til min forventning. Både ift udseende og kvalitet. Bestemt ikke sidste gang jeg handler der.
Super tilfreds
God service- nemt at finde de vare man søgte, og varerne kom efter et par dage
Super god service og produkt
Fondant. Dk
Bedst af alt. Hurtig og korrekt levering.
Verdens klasse...
Skøn ide.
Netbestilling virker perfekt. Vi får nogle flotte kager. Check eventuelt firmaets hjemmeside for billeder, en gang midt i december.
Super hurtig levering
Intet at sætte fingeren på. Det var en super hurtig levering, og jeg fik de varer jeg havde bestilt.
Rigtig god service :-)
Rigtig overskuelig hjemmeside og meget hurtig levering, så helt klart en meget positiv oplevelse! :-)
Super nem hjemmeside, hurtigt levering
Hjemmesiden er nem at navigere rundt i.
Godt udvalg af varer og diverse
Ok priser
Hurtig betjening
God hjemmeside og rigtig hurtig levering. Der kommer jeg til at handle igen 👍🏻
Upåklagelig behandling og service.
Jeg bestilte og det var klar til afhentning samme dag, så service og behandling er perfekt.
Nemt køb af fondant
Overskuelig hjemmeside, gode priser og hurtig levering
Super :)
Hurtig levering, pæn indpakning. Og den fondant jeg købte var den bedste jeg har prøvet - vildt nem at arbejde med, og så smagte den rent faktisk godt - i modsætning til almindelig fondant der smager af modellervoks. Køber helt sikkert min fondant hos fondant.dk igen :)
Perfekt og hurtig levering
Ingen problemer her, super hurtig levering og kan helt klart anbefales!!!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.