Funkade bra med abbonemang men i januari 2024 sa vi upp avtalet och fick bekräftelse på avtalet va uppsagt. Fastän detta fortsätter de komma och fortsätter skicka fakturor fastän vi bestrider... Ver más
Omöjliga att få kontakt med. Fick meddelande att de inte kunde putsa mina fönster på grund av väder, ändå kom det en faktura. När jag försökte kontakt bolaget fick jag inget svar. Valde därför at... Ver más
Vi har anlitat fönsterputsbolaget i flera år. Varje gång är jobbet genomfört med noggrannhet och omsorg att ge det lilla extra till kunden. Vi är mycket nöjda med det sätt som era specialister utför... Ver más
alltid lika glad när ni tvättat mina fönster! det är så snyggt gjort och väldigt prisvärt att till och med en med inte så mycket pengar har råd med denna tjänst! tack för ett fantastiskt jobb!
Escrito por la empresa
Vi är specialister på fönsterputs, vi putsar allt från den lilla lägenheten till skyskrapor.
Åvägen 3P, 43544, Mölnlycke, Suecia
- robert@fonsterputsbolaget.se
- fonsterputsbolaget.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Snabbt, snyggt och effektivt
Snabbt och effektivt, ser så enkelt ut när man kan sin sak, snyggt och välputsat

Respuesta de Fönsterputsbolaget AB
Härligt att komma hem efter resa när…
Härligt att komma hem efter resa när fönsterna skiner igen!

Respuesta de Fönsterputsbolaget AB
Denna tjänst har vi haft i flera år nu.
Denna tjänst har vi haft i flera år nu.
Allt har fungerat med största belåtenhet,
Perfekt på alla sätt!!
Punktlighet, noggrannhet , trevlig personal, mycket prisvärt.

Proffsiga och duktiga
Grymma trevliga och artiga killar som är snabba och effektiva! Alltid gnistrande rent när de är klara! Lika glad och tacksam varje gång de varit hos mig.

Respuesta de Fönsterputsbolaget AB
Más información sobre otros tipos de reseñas.