Fonus - Helsingborg Opiniones 95

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Södergatan 11, 25225 Helsingborg, SE

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jag fick personlig hjälp av Jeanette Ewald Kundrådgivaren och kunde organisera ceremonin professionellt och fint. Pär Stynsberg Prästen var en person som tog hand om detta mycket väl Nåd... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag blev mött av Cecilia Nilsson på Fonus (Södergatan) i Helsingborg. Fantastisk kvinna som har funnits med hela vägen. Hon är rak och tydlig vilket jag personligen uppskattar och det balanserar ho... Ver más

1. Funeraria

Escrito por la empresa

Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.

4,7

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Trygghet värme o kärlek

Fonus ansikte utåt, personalen som tog hand om min mammas begravning var verkligen på rätt plats med sin omhuldade värme o kärlek. Kände mig trygg i allt o hade ej ngt frågetecken inom mig när vårt möte var klart

7 de abril de 2026

Respuesta de Fonus - Helsingborg

Hej Carina, stort tack för ditt fina omdöme.
Det värmer att höra att vi kunnat vara dig till så god hjälp i en svår stund i samband med din mors begravning.
Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Trevlig tillmötesgående personal

Trevlig tillmötesgående personal , alltid ett mail bort, även på helger , vet inte om vi hade tur eller all fonus personal är lika seriösa.

21 de abril de 2026

Respuesta de Fonus - Helsingborg

Hej Gabriella. Stort tack för ditt omdöme. Vi strävar mot att finnas där så ofta vi kan när man behöver nå oss, och det är väldigt fint att höra att ni upplevt det just så. Vänliga hälsningar, Joacim på Fonus

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra o tryggt bemötande i en svår…

Bra o tryggt bemötande i en svår situation.

22 de marzo de 2026

Respuesta de Fonus - Helsingborg

Hej Pia, tack snälla för dina värmande ord. Så fint att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra bemötande och känslosamt…

Bra bemötande och känslosamt engagemang. Rekommenderar Fonus i Helsingborg

14 de enero de 2026

Respuesta de Fonus - Helsingborg

Hej Leif, stort tack för dina fina ord, det betyder mycket för oss att höra. Vänliga hälsningar, Terese på Fonus.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trevligt och bra bemötande.

16 de diciembre de 2025

Respuesta de Fonus - Helsingborg

Hej Carina, stort tack för ditt fina omdöme. Vi är väldigt glada och tacksamma över att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Engagerade och omhändertagande

En begravningsbyrå med en fantastisk personal. Stort tack till Cecilia Nilson för ditt stöd och engagemang vid min farbrors bortgång. Du e verkligen rätt person på rätt plats 💕

3 de diciembre de 2025

Respuesta de Fonus - Helsingborg

Hej Anneli. Tack för att du har tagit dig tiden att lämna ett så fint omdöme! Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Terese på Fonus.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bästa bemötande man kan få.

12 de noviembre de 2025

Respuesta de Fonus - Helsingborg

Hej Jörgen, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, David på Fonus

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra samtal vid planeringen av…

Bra samtal vid planeringen av begravningen. Väl strukturerat.

14 de octubre de 2025

Respuesta de Fonus - Helsingborg

Hej Birgitta, och varma tack för ditt omdöme.
Det gläder att höra att ni är så nöjda med vår hjälp genom hela processen.
Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Mycket bra bemötande

Kände mig väl omhändertagen

16 de julio de 2025

Respuesta de Fonus - Helsingborg

Hej Beryl, tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad glad jag blir att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Aldrig mer!

På Fonus i Helsingborg arbetar en kundrådgivare/ceremonivärd med en komplex och minst sagt problematisk bakgrund. Jag skulle aldrig utsätta mig själv eller mina nära och kära för att träffa denna kvinna igen.

4 de mayo de 2025
Opinión espontánea

Stämningsfullt

Allting var precis som vi hade önskat hela ceremonin var 100 procent MYCKET BRA

10 de junio de 2025

Respuesta de Fonus - Helsingborg

Hej Leif, tack för dina fina ord. Det värmer att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En trygg hand i en svår stund

Mitt uppe i den svåra stund som vi befann oss i kunde vi inte drömt om ett mer ödmjukt och vänligt mottagande. Det märks verkligen att det finns lång erfarenhet i byrån, då allting var genomtänkt och all information som vi behövde fanns enkelt att tillgå.
Tack för det ni gör och ett extra stort tack till Carina. Du är verkligen rätt person på rätt plats.

29 de noviembre de 2024
Opinión espontánea

Respuesta de Fonus - Helsingborg

Hej Helena, varmt tack för dina fina ord. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Terese på Fonus

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag blev mött av Cecilia Nilsson på…

Jag blev mött av Cecilia Nilsson på Fonus (Södergatan) i Helsingborg.
Fantastisk kvinna som har funnits med hela vägen. Hon är rak och tydlig vilket jag personligen uppskattar och det balanserar hon med en otrolig ödmjukhet inför det uppdrag hon har. Helt enkelt rätt person på rätt ställe. Jag är väldigt tacksam att jag haft Cecilia vid min sida.

20 de febrero de 2025

Respuesta de Fonus - Helsingborg

Hej Jenny, stort tack för dina fina ord, det betyder mycket för oss att höra. Vänliga hälsningar, David på Fonus

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi är mycket nöjda med vår älskade…

Vi är mycket nöjda med vår älskade mammas begravning och mycket nöjda på alla plan med ett fint bemötande och lyssnade på vad vi önskade. Allt blev vackert både på vår pappas och nu mammas begravning så högsta betyg från oss!
Mvh // Roger Örnvang

9 de febrero de 2025

Respuesta de Fonus - Helsingborg

Hej Roger. Tack för ditt fina omdöme - så värmande att läsa det du skrivit här. Det betyder verkligen mycket för oss att vi fått ert förtroende och att ni är så nöjda med oss.
Vänliga hälsningar, Joacim på Fonus

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Otroligt fint bemötande och…

Otroligt fint bemötande och proffesionellt. Kan varmt rekommendera Fonus

13 de enero de 2025

Respuesta de Fonus - Helsingborg

Hej Maria, stort tack för dina fina ord, det betyder mycket för oss att höra. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Lyssna

Rådgivaren lyssnade på våra önskemål och genomförde det på bästa sätt

23 de diciembre de 2024

Respuesta de Fonus - Helsingborg

Hej Birgitta Ingela, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Ett föredömligt bemötande

Bemötande, struktur, proffsigt.

6 de octubre de 2024

Respuesta de Fonus - Helsingborg

Hej Louise, varmt tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Proffesionellt bemötande

Omhändertaget och proffesionellt bemötande.

15 de septiembre de 2024

Respuesta de Fonus - Helsingborg

Hej Mimi, tack snälla för dina värmande ord. Så fint att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.