Anordnade en begravning som uppfyllde alla våra önskemål, även om begravningen var tvungen att ske på kort varsel och involverade transport (inom Sverige). * Bra kommunikation med Östermalm-konto... Ver más
La empresa ha respondido
Det var mycket positivt med en minnessida. Trevlig och tydlig personal som var lätt att resonera med, även ändringar. Ett riktigt fullseviceföretag som "håller en i handen" från start till mål.
La empresa ha respondido
Det har varit lätt att nå Fonus Östermalm. Svar på frågorna kommer samma dag. Allt har gått snabbt och smidigt trots att vi anhöriga bor i ett annat land. Tack, Fonus Östermalm!
La empresa ha respondido
Fonus är Sveriges mest anlitade begravningsbyrå och har sedan 1945 hjälpt människor att planera och genomföra personliga begravningar och vackra avsked. Vi är en rikstäckande, medlemsägd ekonomisk förening med begravningsbyråer över hela Sverige. Hos oss på Fonus får du hjälp med hela processen – från hämtning och planering till begravningsceremoni och gravsättning samt gravsten. Vi har lång erfarenhet av alla typer av begravningar, såsom kyrkliga och borgerliga begravningar samt begravningar enligt andra trosuppfattningar. Med kunskap, omtanke och lång erfarenhet finns vi vid din sida för att skapa ett tryggt, personligt och minnesvärt avsked. Tack vare vår rikstäckande verksamhet kan du planera begravningen på en ort och genomföra den på en annan, med stöd av våra lokala begravningsrådgivare. Du väljer själv hur du vill träffa oss: på någon av våra begravningsbyråer, genom hembesök, via video eller telefon. Det går också bra att kombinera ett fysiskt och digitalt möte, så att familjemedlemmar på olika platser kan vara delaktiga i planeringen. Tillsammans skapar vi ett avsked som speglar den avlidnas liv, personlighet och önskemål. Varmt välkommen till Fonus – vi är en begravningsbyrå för alla.
Storgatan 9, 11444, Stockholm, Suecia
Invita a los clientes a opinar
Allt kunde genomföras så fint per telefon och dator.

Respuesta de Fonus - Stockholm, Östermalm
You ease the difficult essentials necessary to respond to major reqirement

Respuesta de Fonus - Stockholm, Östermalm
Fått sånt otroligt fint & medmänskligt bemötande gällande allt i dessa tunga tider. Begravningen blev jättebra och en uppskattad tillställning av nära och kära. Ett fint avslut för oss alla. Fonus har varit ett otroligt stöd genom en tung process och är väldigt glad över att jag valde just dem. Rekommenderar starkt!

Respuesta de Fonus - Stockholm, Östermalm
* Bra kommunikation med Östermalm-kontoret (helt på distans), snabba svar och återkoppling, hjälp med dokument
* Bra genomgång av våra alternativ
* Bra prisuppskattningar som stämde väl överens med slutlig kostnad
* Gravbärare och representant på plats var professionella och omtänksamma

Respuesta de Fonus - Stockholm, Östermalm
Varmt och stödjande mottagande i en pressad situation.

Respuesta de Fonus - Stockholm, Östermalm
varmt, personligt och professionellt bemötande och vägledning

Respuesta de Fonus - Stockholm, Östermalm
Kunnigt och vänligt mottagande. Noggrannhet. Men underleverantören motsvarade inte förväntningarna.

Respuesta de Fonus - Stockholm, Östermalm
Det har varit lätt att nå Fonus Östermalm.
Svar på frågorna kommer samma dag.

Respuesta de Fonus - Stockholm, Östermalm
Kunnig personal som gav bra svar
I detta svåra läge.

Respuesta de Fonus - Stockholm, Östermalm
Tyvärr en väldigt slarvig firma, vilket gjorde vår sons begravning ännu jobbigare än den redan var. Mest anmärkningsvärt var kanske att de skrev fel dödsdatum på kistan vilket gjorde att stunden innan själva begravningen kom att handla om helt andra saker än vi önskade. När de sedan efter några dagar hörde av sig till oss skyllde de ifrån sig och menade att det inte var deras fel.

Respuesta de Fonus - Stockholm, Östermalm
Företaget har en strålande kontakt som förstod allvaret i situationen.

Respuesta de Fonus - Stockholm, Östermalm
Jättebra bemötande och proffsig hantering hela vägen.

Respuesta de Fonus - Stockholm, Östermalm
Helt fantastiskt, från planeringsstadiet till avslut. Mio var helt klockren när det gällde mina föräldrars bortgång.