Fonus - Stockholm, Östermalm Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Storgatan 9, 11444 Stockholm, SE

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Anordnade en begravning som uppfyllde alla våra önskemål, även om begravningen var tvungen att ske på kort varsel och involverade transport (inom Sverige). * Bra kommunikation med Östermalm-konto... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var mycket positivt med en minnessida. Trevlig och tydlig personal som var lätt att resonera med, även ändringar. Ett riktigt fullseviceföretag som "håller en i handen" från start till mål.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det har varit lätt att nå Fonus Östermalm. Svar på frågorna kommer samma dag. Allt har gått snabbt och smidigt trots att vi anhöriga bor i ett annat land. Tack, Fonus Östermalm!

1. Funeraria

Escrito por la empresa

Fonus är Sveriges mest anlitade begravningsbyrå och har sedan 1945 hjälpt människor att planera och genomföra personliga begravningar och vackra avsked. Vi är en rikstäckande, medlemsägd ekonomisk förening med begravningsbyråer över hela Sverige. Hos oss på Fonus får du hjälp med hela processen – från hämtning och planering till begravningsceremoni och gravsättning samt gravsten. Vi har lång erfarenhet av alla typer av begravningar, såsom kyrkliga och borgerliga begravningar samt begravningar enligt andra trosuppfattningar. Med kunskap, omtanke och lång erfarenhet finns vi vid din sida för att skapa ett tryggt, personligt och minnesvärt avsked. Tack vare vår rikstäckande verksamhet kan du planera begravningen på en ort och genomföra den på en annan, med stöd av våra lokala begravningsrådgivare. Du väljer själv hur du vill träffa oss: på någon av våra begravningsbyråer, genom hembesök, via video eller telefon. Det går också bra att kombinera ett fysiskt och digitalt möte, så att familjemedlemmar på olika platser kan vara delaktiga i planeringen. Tillsammans skapar vi ett avsked som speglar den avlidnas liv, personlighet och önskemål. Varmt välkommen till Fonus – vi är en begravningsbyrå för alla.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

24 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

1659 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

You are obviously prepared by experience

You ease the difficult essentials necessary to respond to major reqirement

23 de junio de 2025

Respuesta de Fonus - Stockholm, Östermalm

Hi John, thank you for your nice review! We are grateful for your trust and happy that we could help. Kind regards, Sandra at Fonus

Stark rekommendation

Fått sånt otroligt fint & medmänskligt bemötande gällande allt i dessa tunga tider. Begravningen blev jättebra och en uppskattad tillställning av nära och kära. Ett fint avslut för oss alla. Fonus har varit ett otroligt stöd genom en tung process och är väldigt glad över att jag valde just dem. Rekommenderar starkt!

5 de marzo de 2025

Respuesta de Fonus - Stockholm, Östermalm

Hej Louise, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En professionell och omtänksam begravningsbyrå

* Bra kommunikation med Östermalm-kontoret (helt på distans), snabba svar och återkoppling, hjälp med dokument
* Bra genomgång av våra alternativ
* Bra prisuppskattningar som stämde väl överens med slutlig kostnad
* Gravbärare och representant på plats var professionella och omtänksamma

9 de febrero de 2025

Respuesta de Fonus - Stockholm, Östermalm

Hej och stort tack för ditt omdöme.
Så fint att höra att vi kunnat hjälpa er med alla era önskemål. Det värmer verkligen och vi är väldigt tacksamma för ert förtroende.
Vänliga hälsningar, Joacim på Fonus

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Varmt och stödjande mottagande i en…

Varmt och stödjande mottagande i en pressad situation.

16 de diciembre de 2024

Respuesta de Fonus - Stockholm, Östermalm

Hej Christina, tack snälla för dina värmande ord. Så fint att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Elin på Fonus

Seriöst

Seriöst, engagerade, noggrann

4 de diciembre de 2024

Respuesta de Fonus - Stockholm, Östermalm

Hej Per, tack så mycket för ditt fina omdöme! Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Personligt och professionellt

varmt, personligt och professionellt bemötande och vägledning

8 de septiembre de 2024

Respuesta de Fonus - Stockholm, Östermalm

Hej Hanna, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, David på Fonus

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Kunnigt och vänligt mottagande

Kunnigt och vänligt mottagande. Noggrannhet. Men underleverantören motsvarade inte förväntningarna.

11 de agosto de 2024

Respuesta de Fonus - Stockholm, Östermalm

Hej Olle, tack för ditt omdöme. Så fint att höra att du är nöjd med vår hjälp, men väldigt tråkigt att höra att inte underleverantören mötte dina förväntningar. Om du inte redan har kontaktat vårt kontor som du varit i kontakt med, får du gärna skriva till info@fonus.se så tittar vi gärna närmare på vad som har hänt. Vänliga hälsningar Maria på Fonus

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kunnig och smidig service i en svår situation

Det har varit lätt att nå Fonus Östermalm.
Svar på frågorna kommer samma dag.

31 de julio de 2024

Respuesta de Fonus - Stockholm, Östermalm

Hej Anna Maija, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Kunnig personal som gav bra svar

Kunnig personal som gav bra svar
I detta svåra läge.

29 de julio de 2024

Respuesta de Fonus - Stockholm, Östermalm

Hej Jan-Olov, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Valorada con 1 estrellas sobre 5

En väldigt slarvig begravningsbyrå

Tyvärr en väldigt slarvig firma, vilket gjorde vår sons begravning ännu jobbigare än den redan var. Mest anmärkningsvärt var kanske att de skrev fel dödsdatum på kistan vilket gjorde att stunden innan själva begravningen kom att handla om helt andra saker än vi önskade. När de sedan efter några dagar hörde av sig till oss skyllde de ifrån sig och menade att det inte var deras fel.

17 de junio de 2024

Respuesta de Fonus - Stockholm, Östermalm

Hej Carl, stort tack för att du hör av dig, men verkligen tråkigt att du inte är nöjd med oss. Vi försöker alltid att göra vårt bästa för att anhöriga ska få ett fint sista avsked. Vi vill gärna komma i kontakt med dig, då vi vill veta mer om hur situationen blev på det här sättet. Tyvärr kan vi inte se dina kontaktuppgifter, så har du möjlighet skulle vi uppskatta om du hör av dig till oss. Du når oss genom att mejla till info@fonus.se. Vi ser fram emot att höra från dig. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Företaget har en strålande kontakt som…

Företaget har en strålande kontakt som förstod allvaret i situationen.

10 de junio de 2024

Respuesta de Fonus - Stockholm, Östermalm

Hej Eva, stort tack för ditt fina omdöme. Jag är glad att höra att du är så nöjd med din kontakt hos oss. Vänliga hälsningar, Joacim på Fonus

Helt fantastiskt

Helt fantastiskt, från planeringsstadiet till avslut. Mio var helt klockren när det gällde mina föräldrars bortgång.

10 de marzo de 2024

Respuesta de Fonus - Stockholm, Östermalm

Hej Alice, tack snälla för dina värmande ord.
Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Jag låter Mio veta detta.
Vänligen
Kicki på Fonus

Valorada con 5 estrellas sobre 5

underbart mottagande av Mio.

18 de septiembre de 2023

Respuesta de Fonus - Stockholm, Östermalm

Hej Jenny, stort tack för ditt fina omdöme och tack för förtroendet ni gav mig. Allt det bästa till er! Vänliga hälsningar, Mio

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var mycket positivt med en…

31 de mayo de 2023

Respuesta de Fonus - Stockholm, Östermalm

Hej Peter, tack snälla för dina värmande ord. Vad glad jag blir att höra att ni uppskattade minnessidan också. Tack för förtroendet att vi fick hjälpa till. Allt gott och vänliga hälsningar, Thomas på Fonus

Förordas!

Snabb, säker, kunnig och interaktiv service

29 de agosto de 2022

Respuesta de Fonus - Stockholm, Östermalm

Hej Per, Tack snälla för dina fina ord och att du tagit dig tiden att skriva till oss, det betyder mycket! Vänligen, Josefin på Fonus

Begravning

Fint arrangerat

16 de septiembre de 2022

Respuesta de Fonus - Stockholm, Östermalm

Stort tack Anders för ditt fina omdöme, vi blir så glada att läsa detta! Vänliga hälsningar, Maria på Fonus på Fonus

8 consejos para escribir buenas reseñas.