Fonus - Sundsvall, Skönsberg Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Medborgargatan 32, 856 30 Skönsberg, SE

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trevligt o tryggt bemötande av Pia vid förste träffen, Fonus Skönsberg i Sundsvall. Vi fick en effektiv och klar genomgång av de förberedelser som skulle göras och goda råd hur vi skulle gå vidare. Vi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kände mej trygg, trevligt bemötande, när jag hade nån fråga så skickade jag mail och då fick jag svar snarast via mail eller telefonsamtal. Ordnade allt inför begravningen mycket nöjd.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan varmt rekomendera denna mindre del av Fonus. Lungt o stillsamt vid besöket och vi är väldigt nöjd med hur vi blev bemötta. Snabb återkoppling både före och efter begravningen när vi hade frågor oc... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Allt har varit tipp topp och bemötandet har hjälpt mig framförallt då min mamma och jag levde i symbios så det var en stor del av mig själv som försvann. :( All kärlek och tacksamhet till Pia 🙌❤️... Ver más

1. Funeraria

Escrito por la empresa

Fonus är Sveriges mest anlitade begravningsbyrå och har sedan 1945 hjälpt människor att planera och genomföra personliga begravningar och vackra avsked. Vi är en rikstäckande, medlemsägd ekonomisk förening med begravningsbyråer över hela Sverige. Hos oss på Fonus får du hjälp med hela processen – från hämtning och planering till begravningsceremoni och gravsättning samt gravsten. Vi har lång erfarenhet av alla typer av begravningar, såsom kyrkliga och borgerliga begravningar samt begravningar enligt andra trosuppfattningar. Med kunskap, omtanke och lång erfarenhet finns vi vid din sida för att skapa ett tryggt, personligt och minnesvärt avsked. Tack vare vår rikstäckande verksamhet kan du planera begravningen på en ort och genomföra den på en annan, med stöd av våra lokala begravningsrådgivare. Du väljer själv hur du vill träffa oss: på någon av våra begravningsbyråer, genom hembesök, via video eller telefon. Det går också bra att kombinera ett fysiskt och digitalt möte, så att familjemedlemmar på olika platser kan vara delaktiga i planeringen. Tillsammans skapar vi ett avsked som speglar den avlidnas liv, personlighet och önskemål. Varmt välkommen till Fonus – vi är en begravningsbyrå för alla.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

30 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

1662 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Mycket trevligt bemötande

Trevlig och medkännande , lätt att kommunicera med.

22 de julio de 2026

Respuesta de Fonus - Sundsvall, Skönsberg

Hej Tina, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Kände mej trygg

27 de mayo de 2026

Respuesta de Fonus - Sundsvall, Skönsberg

Hej Lena, varma tack för ditt omdöme och för de fina orden.
Jättefint att höra att vi varit så tillgängliga för dig när du behövt nå oss. Det betyder verkligen mycket.
Vänliga hälsningar, Joacim på Fonus

Tryggt stöd hela vägen

Proffsigt och omtänksamt. Begravningen blev jättefin och det har känts väldigt tryggt att ha er hjälp.

7 de abril de 2026

Respuesta de Fonus - Sundsvall, Skönsberg

Hej Linda, varmt tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fint mottagande i min sorg

Varm förståelse och proffsigt bemötande. Kram till Maud Frost.

9 de septiembre de 2025

Respuesta de Fonus - Sundsvall, Skönsberg

Hej Marianne, och stort tack för ditt fina omdöme!
Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Som förväntat

Inga konstigheter

2 de julio de 2025

Respuesta de Fonus - Sundsvall, Skönsberg

Hej William, stort tack för ditt fina omdöme. Vi är väldigt glada och tacksamma över att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Korrekt och vänligt bemötande

Korrekt och vänligt bemötande samt god kännedom om vad kunden behöver och vill ha hjälp med i en svår stund!

2 de abril de 2025

Respuesta de Fonus - Sundsvall, Skönsberg

Hej Marianne, stort tack för ditt fina omdöme. Vi är väldigt glada och tacksamma över att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Terese på Fonus

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Allt har varit tipp topp och bemötandet…

All kärlek och tacksamhet till Pia 🙌❤️

22 de noviembre de 2024

Respuesta de Fonus - Sundsvall, Skönsberg

Hej, Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och att du fick den hjälp du behövde. Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Trevlig o engagerad personal :)

Trevlig o engagerad personal :)

10 de noviembre de 2024

Respuesta de Fonus - Sundsvall, Skönsberg

Hej Sara, varmt tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ett bra bemötande i sorg betyder mycket…

Ett bra bemötande i sorg betyder mycket och det fick jag

21 de octubre de 2024

Respuesta de Fonus - Sundsvall, Skönsberg

Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och att du fick den hjälp du behövde. Vänliga hälsningar, Elin på Fonus

Vänligt bemötande

Vänligt, proffsigt bemötande.

20 de octubre de 2024

Respuesta de Fonus - Sundsvall, Skönsberg

Hej Tord, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Elin på Fonus

Nöjd

Mycket bra och trevligt bemötande.
Väldigt bra officiant.

30 de septiembre de 2024

Respuesta de Fonus - Sundsvall, Skönsberg

Hej Kjell. Vad härligt att läsa ditt fina omdöme! Stort tack! Vänliga hälsningar, Terese på Fonus

Duktig personal

29 de septiembre de 2024

Respuesta de Fonus - Sundsvall, Skönsberg

Hej Per-Ove, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Mycket nöjda

Mycket bra bemötande och snabba i återkoppling. Hjälpte oss att få den upplevelse som vi önskade

19 de agosto de 2024

Respuesta de Fonus - Sundsvall, Skönsberg

Tack för att du har tagit dig tiden att lämna ett omdöme! Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Terese på Fonus

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gott samarbete och god hjälp

Mycket trevlig rådgivare, vi kände ett lugn, fick god hjälp och bra tips inför begravningen.

10 de junio de 2024

Respuesta de Fonus - Sundsvall, Skönsberg

Hej, stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Elin på Fonus

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan varmt rekommendera Fonus i SkönsbergAllt var väldigt bra från början till…

Allt var väldigt bra från början till slut. Personal fanns alltid tillgänglig för frågor och funderingar. Så jag är väldigt nöjd med Fonus i Skönsberg

21 de abril de 2024

Respuesta de Fonus - Sundsvall, Skönsberg

Hej Gunilla, tack snälla för ditt omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till, Vänliga hälsningar, Elisabeth på Fonus

Allt var toppen!

15 de abril de 2024

Hej Kent,
Vad fint att höra att allt var toppen.
Ha en fin dag
Vänligen
Petter på Fonus

Kvalificerat genomförande

Det hr jag redan uttryckt i tidigare frågor.

26 de febrero de 2024

Respuesta de Fonus - Sundsvall, Skönsberg

Hej Carl , tack för det och tack för att du tog dig tiden att ge ett omdöme här! Vänliga hälsningar, Elisabeth på Fonus

8 consejos para escribir buenas reseñas.