Da de produkter jeg søgte, ikke var tilgængelige i Bog og idé, bestilte jeg dem direkte hos Zebra. Har tidligere hvert år til jul købt årets udgave af OG DET VAR DANMARK i paperback udgave i det l... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastisk super service. Da F.zebra ikke kunne levere ønsket farve t-shirt, blev der sendt en sms med tilbud om anden farve og et stk ekstra t-shirt og et net. Ligeledes 5 stjerner for hurtig leverin... Ver más
La empresa ha respondido
Super god service .. Bestilte 3 T-Shirts men den ene var ikke i den farve jeg havde bestilt. Benjamin var lynhurtig til via sms at tilbyde alternativer og fik som plaster på såret oven i købet en mule... Ver más
Alt gik fint, som forventet. Det var nu anden gang jeg handlede med forlagetzebra.Pakken bli'r leveret hertil sydvesttysland intil 4 dage. Ikke noget at klage over. 5 sterne.
På www.forlagetzebra.dk kan du bestille Morten Ingemanns helt specielle samling af Striber: Sommer Striber Golf Striber Læge Striber Jule Striber . Udover bøger kan du købe Morten Ingemanns eksklusive puslespil "Kongerækken", der giver dig flere brikker at flytte rundt med end de 1000 stk., som det rummer! Vores andre bestsellere inkluderer vores Kim Larsen plakat og T-shirt.
Tonsbakken 16-18, 2740, Skovlunde, Dinamarca
Gik super hurtigt, bestilte sen eftermiddag den ene dag, og pakken var fremme formiddag dagen efter.

Respuesta de Forlagetzebra
Fantastisk enkelt å kjøpe mine favoritter og takk for en meget rask levering og god service 😃❤️
Mvh Rolf Helge

Respuesta de Forlagetzebra
**** - ***** Desværre kan man ikke uddele halve stjerner. Ellers havde I fået 4 og en halv stjerne, for der er praktisk talt intet at udsætte på hverken udvalg, hjemmeside, bestilling eller levering.

Respuesta de Forlagetzebra
De bestilte bøger kom godt indpakket og jeg er fuldt tilfreds med bøgerne

Respuesta de Forlagetzebra
Levering lige som jeg ønskede det - med indbygget forsinkelse - så fint!

Respuesta de Forlagetzebra
Har ikke åbnet pakken endnu fordi det er en gave, men forsendelsen kom dagen efter.
God service, og jeg elsker det puslespil jeg købte hos jer. Der er to oplevelser i det: 1. at lægge puslespillet, 2. hele læsestoffet om vores kongerække

Respuesta de Forlagetzebra
Gode produkter Hurtig levering. Jeg vil engang imellem kigge på jeres hjemmeside og blive overrasket 😲
Meget hurtig levering. Mange muligheder for design og hurtigt svar ved problemer.

Respuesta de Forlagetzebra
Hurtig levering, og hurtig kundeservice.
Generelt en god oplevelse.
Mindre en en uge efter blev puslespillet nedsat med 20%. Det kunne man måske godt have oplyst.

Respuesta de Forlagetzebra
Hurtigt ekspedition og god kvalitet (t-shirt)

Respuesta de Forlagetzebra
Más información sobre otros tipos de reseñas.