Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Da de produkter jeg søgte, ikke var tilgængelige i Bog og idé, bestilte jeg dem direkte hos Zebra. Har tidligere hvert år til jul købt årets udgave af OG DET VAR DANMARK i paperback udgave i det l... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk super service. Da F.zebra ikke kunne levere ønsket farve t-shirt, blev der sendt en sms med tilbud om anden farve og et stk ekstra t-shirt og et net. Ligeledes 5 stjerner for hurtig leverin... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service .. Bestilte 3 T-Shirts men den ene var ikke i den farve jeg havde bestilt. Benjamin var lynhurtig til via sms at tilbyde alternativer og fik som plaster på såret oven i købet en mule... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt gik fint, som forventet. Det var nu anden gang jeg handlede med forlagetzebra.Pakken bli'r leveret hertil sydvesttysland intil 4 dage. Ikke noget at klage over. 5 sterne.

Información sobre la empresa

1. Editor de libros
  2. Librería
  3. Tienda de pósters
  4. Tienda de serigrafía

Escrito por la empresa

På www.forlagetzebra.dk kan du bestille Morten Ingemanns helt specielle samling af Striber: Sommer Striber Golf Striber Læge Striber Jule Striber . Udover bøger kan du købe Morten Ingemanns eksklusive puslespil "Kongerækken", der giver dig flere brikker at flytte rundt med end de 1000 stk., som det rummer! Vores andre bestsellere inkluderer vores Kim Larsen plakat og T-shirt.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan ikke klage over levering

Kan ikke klage over levering, forsendelsestid,. Alt udført som lovet, bare iorden

9 de febrero de 2022

Hej Steen.
Vi bestræber os på at levere hurtigt, og det vi glade for bliver værdsat.
Mange tak for de 5 stjerner.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Paperback

Har tidligere hvert år til jul købt årets udgave af OG DET VAR DANMARK i paperback udgave i det lokale supermarked- og var godt tilfreds med det.
Det kan man så ikke længere og jeg var derfor nødt til, at købe den indbundne og dyrere udgave.
Ingen-hverken Bog og idé eller mit lokale supermarked - vidste, hvorfor de ikke længere fik OG DET VAR DANMARK...
De fortalte, at de nok var undgået...

4 de febrero de 2022

Hej Lene.
Tak for de 4 stjerner :)
Vores forlag (Forlaget Zebra) udgiver Morten Ingemanns tema bøger, og en masse andet fra Morten Ingemanns hånd, plakater, puslespil etc.
Politikens forlag udgiver årbogen "og det var Danmark", samt års-kalenderen.
Politikens forlag har dog besluttet fra 2021, ikke at udgive årbogen længere.

Nem og præcis bestilling

Nem og præcis bestilling - rigtig god forsendelse 👏

27 de enero de 2022

Hej Susanne,

Tak for din anmeldese.
Godt at du blev tilfreds.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er få satire tegnere som har givet…

Det er få satire tegnere som har givet mig så meget latter og glæde som Morten Ingemann⭐⭐⭐⭐⭐

Og som en stor Gasolin fan siden barnsben var det en sand glæde at opdage plakaten han har tegnet med Kim Larsen. Der hænger nu et signeret eksemplar på væggen i mit kontor 😎
(Ps. det var inget problem at få sendt den til mig i udlandet)

Mvh
Mads, udlandsdansker i evigheder

25 de enero de 2022

Hej Mads,

Tak for din anmeldese!
Super at du er glad for din plakat.

Sjovt puslespil.

Er lige blevet færdig med puslespillet, og det var en fornøjelse.
Flotte illustrationer også.

8 de enero de 2022

Respuesta de Forlagetzebra

Tak for din anmeldelse, det sætter vi pris på.

Helt fantastisk!

Helt fantastisk!

Jeg købte julestriber og et puslespil af Morten Ingemann til børnene. Det vil vi glæde os til her i juletiden

6 de diciembre de 2021

Respuesta de Forlagetzebra

Hej Lars, det er dejligt at høre :)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.