Forsia Forsikring er den bedste forsikring, jeg nogensinde har haft 🙏 De er altid søde og imødekommende, når man kontakter dem. Når jeg har haft brug for deres hjælp, har de været forstående og... Ver más
La empresa ha respondido
rigtig flink person ved navn celal fra odense betjente mig idag. jeg havde nogle generelle spørgsmål og fik specifik rådgivning til mine forsikringer. det gik hurigt, nemt og behagelig samtale. ta... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg blev ringet op af en mødebooker fra Forsia for to uger siden, som lovede mig både billigere priser og højere dækninger. Min umiddelbare tanke var, at hvis man har et reelt godt produkt, behø... Ver más
Escrito por la empresa
Forsia Forsikring er forsikring for alle. I mere end 165 år har vi håndteret forsikringer med personlig og nærværende rådgivning, der giver dig tryghed til at leve dit liv, som du ønsker det.
I en verden i konstant forandring hjælper vi med, at du har præcis den forsikring, du har brug for – ikke mere, ikke mindre. Vi tilbyder de mest relevante forsikringsløsninger til fornuftige priser, skadeforebyggende rådgivning og effektiv skadebehandling – formidlet af mennesker til mennesker.
Ingen skal stå alene, når uheldet er ude. Derfor besvares vores telefon af engagerede medarbejdere, og derfor investerer vi i digitale løsninger, der forstærker vores tilgængelighed og reaktionstid, så vi altid er til rådighed. Vi har f.eks. udviklet ForsiaTjek – din digitale forsikringsrådgiver, som kan give dig en personlig anbefaling til valg af forsikringer, sammensat ud fra data omkring dig og andre som dig. Du kan benytte ForsiaTjek døgnet rundt, beregne din pris og bestille med det samme. Nemmere bliver et forsikringstjek ikke.
Hos Forsia Forsikring er vi ca. 180 medarbejdere, der arbejder ud fra 4 afdelinger i Aabenraa, Odense, Esbjerg og København.
Kontakt os på tlf. 98 98 98 98, info@forsia.dk eller få et ForsiaTjek på forsia.dk/tjek/
Jens Terp-Nielsens Vej 13, 6200, Aabenraa, Dinamarca

Ha contestado el 98% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Tak for god professionel kunderådgivng, Celal.

Respuesta de Forsia Forsikring A/S
Fik den bedste og hurtigste kundeoplevelse af Celal fra Forsia forsikring.

Respuesta de Forsia Forsikring A/S
Jeg har ad flere omgange været i dialog med Aksel Bjerregaard. Først da jeg troede jeg skulle købe et hus og senere, da jeg skulle flytte min indboforsikring til en lejlighed. Han var ved hver samtale imødekommende, empatisk og meget behagelig at tale med. Er rigtig god oplevelse hver gang. Mine oplevelser med Aksel gør, at jeg til enhver tid vil anbefale andre at kontakte Forsia Forsikring.

Respuesta de Forsia Forsikring A/S
Jeg fik den information jeg havde brug for
Meget tilfreds

Respuesta de Forsia Forsikring A/S
Rigtig god vejledning og samtale med forsikringsrådgiveren Celal. Klart de bedste hos Forsia

Respuesta de Forsia Forsikring A/S
Emil Thinggaard Andersen gik igennem det hele med bilforsikring til punkt og prikke, tog sin tid og hjalp mig med oprettelsen af forsikring. God oplevelse :)
Det var det værd at skifte fra GF forsikring.

God og forståelig vejledning og rådgivning af Gökhan Yildirim

Respuesta de Forsia Forsikring A/S
Mads Vraa hjalp mig i dag med min bil forsikring - en meget behagelig samtale, hvor han guidede mig godt igennem, hvad der var vigtigt at have med i overvejelser ift. bilforsikringer. Han får 5 stjerner

Respuesta de Forsia Forsikring A/S
Tak til Gökhan Yildirim for god service.

Respuesta de Forsia Forsikring A/S
Kim Paulsen, lovede at ringe tilbage, hvilket han rent faktisk gjorde. Det er en sjældenhed i dag.

Respuesta de Forsia Forsikring A/S
Jeg havde ærligt talt ikke de store forventninger – forsikringer er for mig lidt i kategorien “noget man skal have”, ikke noget man glæder sig til.
Derfor startede jeg med at spørge ChatGPT, hvem der faktisk er værd at kigge på – og her blev Forsia nævnt som en af dem, der ligger i toppen på pris, dækning og vurderinger.
Jeg skrev derefter på deres hjemmeside, at jeg gerne ville ringes op, og blev kontaktet af assurandør Mads Vraa.
Jeg var nysgerrig – men også skeptisk.
Det overraskende var, at det faktisk bare var en god, rolig og oplysende samtale. Jeg fik forklaret, hvad min indboforsikring dækker, hvad der giver mening at vælge til – og hvad jeg sagtens kunne vente med. Uden pres og uden at blive “solgt til”.
Det gjorde det nemt at tage en beslutning, fordi jeg følte, jeg forstod det – ikke bare sagde ja.
Jeg endte med en løsning, der passer til mig, og som giver mening både nu og fremadrettet.
Kort sagt: en positiv oplevelse i en branche, hvor jeg normalt ikke forventer det.
Pia B.

Respuesta de Forsia Forsikring A/S
En behagelig samtale med Anders Fabrisius om min forsikringer.

Respuesta de Forsia Forsikring A/S
Hos forsia giver de altid gode tilbud.
De er altid klar til og hjælpe.
Kim Paulsen, hjalp mig med mine forsikringer på mine biler og jeg er mega tilfreds 👍

Respuesta de Forsia Forsikring A/S
I had several insurance policies with ETU for more than 10 years: inbo(home contents), house, car, accident insurance and accident insurance for my child. During all those years, payments were made correctly and on time.
When ETU merged in Forsia, customers were informed that the insurance policies would continue under the same conditions and at the same price. I was also asked to approve the transfer of my automatic payments, which I accepted.
Despite that, the automatic payment was not transferred correctly.
I only discovered the problem when I suddenly found out that my car was uninsured because a payment had not gone through. This was not caused by refusal to pay, but by a failure in the transfer process after the company takeover.
What followed was even worse: instead of correcting the issue or showing any flexibility after more than 10 years as a loyal customer, Forsia cancelled my insurance policies and replaced them with new contracts at a significantly higher price.
So after more than a decade of regular payments, one failure during their own transition process resulted in losing coverage and being forced to pay more.
This is exactly when an insurance company shows what kind of company it really is. Not when everything runs smoothly, but when a problem appears.
A customer should not carry the consequences of an administrative failure created during a takeover. Loyalty clearly has no value here.
Be careful when choosing insurance. A company may promise unchanged conditions, but reality can look very different when something goes wrong.

Respuesta de Forsia Forsikring A/S
En af årsagerne til at jeg har valgt Forsia se Forsikring de er 100 professionelle og håndtere ens skader og indbrud 100 % professionelt hurtigt og effektivt. Henvender man sig til den vender de tilbage omg som lovet. 😊👍

Respuesta de Forsia Forsikring A/S
Der har været god komunikation og ingen problemer med dækning.

Respuesta de Forsia Forsikring A/S
Har haft en rigtig god oplevelse med Forsia Forsikring A/S. Der er en god gennemsigtighed og gode priser på de forsikringer jeg har tegnet og når behovet har været for at ændre i dem, så har jeg altid mødt en professionel rådgiver (Steen) og vi har fået tilrettet.
Så stor anbefaling herfra.

Respuesta de Forsia Forsikring A/S
I have got the best offer when I choose my insurance and the best , BEST customer service from Emil Thinggaard Andersen. He have give me the quick answer and solve all my issues.

Respuesta de Forsia Forsikring A/S
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Forsia Forsikring – og især takket være Britta Ranch. Hun leverede en kundeservice, der var langt over forventning. Britta var både imødekommende, lyttende og ekstremt hjælpsom.
Det er sjældent at møde en medarbejder med så ægte interesse for kunden.
Stor ros og tak for hjælpen – Britta er uden tvivl en af de bedste kundeserviceoplevelser, jeg har haft længe!

Respuesta de Forsia Forsikring A/S
Der var styr på sagerne. Dejligt at rådgiver allerede på baggrund af mit telefonnummer havde alle oplysninger om mine forsikringsforhold. Han havde en bred viden om de forskellige forhold, så jeg følte mig tryg.

Respuesta de Forsia Forsikring A/S
Más información sobre otros tipos de reseñas.