Jonas og Henrik. 2 rare personer nem og have dialog med ærlighed og helt igennem fantastisk service kan kun få 5 stjerner herfra
Consulta las opiniones de los clientes
Efter køb af flere biler i årenes løb, har jeg sjælden været udsat for så god og professionel service. Meget hjælpsomme bilhandlere der har stort fokus på kunden. 6 stjerner fra mig. ⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Kan v... Ver más
Jeg har lige fået min bil hjem fra Frahm - Nilsen og vil gerne sige tak for Altid seriøs dialog omkring vedligehold af min bil og i mit tilfælde grundig gennemgang af en forsikrings skade . Tak t... Ver más
Información sobre la empresa
- Mercado de automóviles
- Tienda de reparación de automóviles
- Mantenimiento y reparación de automóviles
- Concesionario de vehículos de motor
Escrito por la empresa
Hos Frahm-Nielsen føler vi et stor ansvar for at give vores kunder en god og behagelig oplevelse. Vi gør os umage for at finde den bedste løsning.
Información de contacto
Klosterhedevej 36, 7600, Struer, Dinamarca
- jf@frahm-nielsen.dk
- frahm-nielsen.dk
Har købt en brugt VW Up
Har købt en brugt VW Up, bilen lever op til de forventninger jeg blev stillet i udsigt, super service ved leveringen. Alt ok.
Superstjerne service!
Jeg har igennem årenes løb købt en del brugte biler, både privat og hos forhandler. Men aldrig har jeg modtaget så god en service, som jeg har hos Frahm-Nielsen. Bilen (Fiat 500C) var i bedre stand end forventet og stadig var der mulighed for forhandling, og Jonas var igennem hele forløbet ekstremt god til, at yde en suveræn service. Jeg kan ikke anbefale Frahm-Nielsen nok og ville ønske man kunne give en super stjerne for den gennemsigtighed og ærlighed de ligger for dagen. Jeg vender helt sikkert tilbage, når jeg igen står og mangler en ny brugt bil. Tak for handlen og på gensyn Jonas & co.

Respuesta de Frahm Nielsen
5 stjerner slår slet ikke til her.
5 stjerner slår slet ikke til her..
vi har igennem et par år brugt Fram biler som værksted. Det er bare helt i top. Dygtig og kompetente folk hele vejen igennem.. da vi så skulle købe ny bil nu her, var ser ingen tvivl om hvor den skulle købes.. her slår 5 stjerner heller ikke til👍 Her føler man sig super godt tilpas og med super service.
Sender de bedste anbefaler til Jonas og hans folk..

Varm anbefaling af Frahm Nielsen
Vi har i dag købt en brugt VW Passat hos Frahm Nielsen, og kan varmt anbefale at handle der. Det har været en yderst positiv oplevelse hele vejen igennem. Prisen på bilen var god, og da vi skulle afhente den, var den super fin klargjort, nysynet, og havde lige fået nye bremser. Frahm Nielsen tog sig god tid til at gennemgå papirerne med mig, og vise hvordan elektronikken i bilen fungerer. Stor anbefaling herfra.

Respuesta de Frahm Nielsen
Jeg har idag købt en audi A3 ved Jonas…
Jeg har idag købt en audi A3 ved Jonas og Henrik ved Frahm-nielsen.
Lige siden jeg første gang tog kontakt har jeg været overrasket over hvor højt et service niveau der blev lagt for dagen.
De tager sig god tid til at sætte dig ordentligt ind i bilen, derudover er de yderst forstående overfor de ønsker jeg har haft.
Jeg følte en klar gennemsigtighed i handlen fra start til slut og kan derfor kun sende den varmeste anbefaling til Frahm-Nielsen i Struer.
👍👍👍👍👍 ud af 5 herfra. .
De bedste hilsener
En tilfreds køber.
Alexander

Jeg har netop modtaget min Audi Q5
Jeg har netop modtaget min Audi Q5, leveret til Rødekro som aftalt! Hele forløbet med Jonas Frahm Jensen har været super godt. Udover at Jonas har en super rar personlighed, så er han også en sælger som fortjener mange flere stjerner end bare 5🌟 Vi er super tilfredse med vores køb, og vi føler at vi har fået lavet en rigtig god handel.
Den bedste sælger & forhandler vi har mødt til dato & den bedste bil vi har investeret i nogensinde.
Vi kommer igen hvis bil skal opgraderes 😎
Fremragende service
Fremragende service. Har købt en brugt bil i super flot stand. Virkelig et besøg værd.
Jonas var fantastisk hjælpsom og…
Jonas var fantastisk hjælpsom og tålmodig og vi følte os meget velkomne og trygge. Vi har opkaldt vores bil efter ham. Kan kun anbefales herfra. Vores nye bil kører som en drøm her to måneder efter 😊
Jonas er en rigtig rar vestjyde
Jonas er en rigtig rar vestjyde. Er ærlig vdr. omkring den bil jeg har planer om at købe. “ Det er jo ikke en ny bil du køber” Jeg accepterer de meget små ting der er med bilen. fx. et mindre stenslag i forruden, mindre skrammer på skærmene og manglende skift af bremsevæske jf. 100 procent Autotjek. Fik et afslag i prisen. Jeg vil gerne anbefale Frahm-Nielsen som en pålidelig brugtvognsforhandler. Vi ses måske igen, hvem ved? OBS: Jeg købte bilen.
Reel brugtbil forhandler!
Jeg har lige haft fornøjelsen af at handle med Jonas Frahm Nielsen. Smidigt forløb. Det var en fornøjelse.
Saglig - venlig og først og fremmest reel!
Efter køb af flere biler i årenes løb
⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kan varmt anbefale Bilhuset :)
Serdecznie polecam salon dla wszystkich, którzy oczekują profesjonalnego podejścia do klienta.
Nieczęsto spotyka się takich ludzi jak Jonas i jego ekipa. 6 gwiazdek ode mnie.
Et fantastisk godt værksted
Fantastisk godt sted at købe og få ordnet bil. Her ved man hvad der tales om, service er i top klasse, ok priser, pænt og rent over alt. Vil give de bedste og største anbefalinger.
Det har været en rigtig god oplevelse…
Det har været en rigtig god oplevelse at købe bil hos Jonas. Har kun fået indtryk af stor kompetence og ærlighed.
Kan kun anbefale at købe bil hos Frahm-Nielsen.
God og grundig service. Det er næppe den sidste bil jeg køber hos Jonas.
Rens af tsi motor på polo aw Gti
Lige hentet min vw polo gti efter rensning af indsugningsventiler samt manifold. Blev anbefalet Frahm Nielsen af en bekendt, fik en behandling og modtagelse som går langt ud over hvad man oplever hos andre firmaer. Og hentede en bil som kørte helt kanon, Ingen tvivl om hvor min bil skal laves fremadrettet. De kan bar deres kram.
Mega fed oplevelse at købe bil her
At handle bil hos Jonas fra Frahm-Nielsen har været en kanon oplevelse. Han er en rigtig rar og ærlig sælger, og kan kun anbefale andre at købe bil her, hvis man ønsker en tryg handel og god service fra start til slut. Jeg købte en Ford Fiesta ST150 hos ham. En ældre bil, men i super fin stand. Cirka en måned efter handlen er bilen stadig lige så godt kørende, og der har intet været af fejl.
Ved købet af bilen stod den på alufælge med låsemøtrikker. Dog var selve toppen/nøglen til at få disse af væk. Det fandt jeg først ud af efter jeg havde taget bilen med hjem. Jeg kontakter så Jonas, der med det samme tilbyder mig, at få disse låsemøtrikker af på sikker vis med et svejseapparat. Dette gjorde han helt gratis og var utrolig fleksibel i forhold til hvornår jeg kunne komme med den.
Helt vildt god forhandler som varmt kan anbefales.
Service ud over det sædvanlige!
Service ud over det sædvanlige!
Normalt skriver jeg ikke anmeldelser, men det firma fortjener helt sikkert en.
Jeg kan slet ikke få hænderne ned efter denne fantastiske oplevelse hos Fram-Nielsen. Super venlige, service -og kundeminded, Lige fra en venlig og rar telefon-korrespondance med Jonas, hvor ønsket om at købe en VW polo blev til virkelighed og dernæst kvaliteten af bilen, som er i topklassen.
De er meget fleksible mht. levering, hvis muligt, hvis man bor i Viborg, blev hentet på banegaarden den dag jeg skulle hente min bil. En virkelig god oplevelse at handle med dem. Produktet jeg købte var en VW Polo.
FANTASTISK hjælpsomme, jeg havde en hasteopgave, den løste de på et par uger, så var den fin og god igen, så dejligt, og vender helt sikker tilbage
***********😀😀😀😀
En god oplevelse ved levering- og jeg er MEGET tilfreds! Jeg kan i den grad anbefale andre at gøre en enestående handel hos Fram-Nielsen.
Carsten - Viborg
Et helt fantastisk godt sted at købe og…
Et helt fantastisk godt sted at købe og få ordnet bil. Her ved man hvad der tales om, service er i top klasse, ok priser, pænt og rent over alt. Vil give de bedste og største anbefalinger.
Virkelig en god oplevelse
Virkelig en god oplevelse! En tryg følelse fra start til slut, og man får fornemmelsen af, at der bliver lagt en ære i at kunden føler tillid og er fuldt tilfreds. Enormt flinke, professionelle og imødekommende. Kan varmt anbefales. Venlig hilsen Carsten
Utrolig god bilforhandler!
Jeg var på udkig efter noget lignende Audi A4 Avant og så tilfældigvis en annonce fra Frahm Nielsen biler. Her fandt jeg en Audi A4 avant som virkede spændende.
Jeg kørte til Struer og besøgte Frahm Nielsen som tog godt imod mig. Jeg havde forinden mit besøg haft telefonisk kontakt med Jonas som var utrolig venlig og imødekommende.
Vi talte om denne audi som jeg havde kigget på og han havde fuld forståelse for min interesse for bilen. Efter vi havde snakket lidt om biler havde jeg en klar fornemmelse, at Jonas har en kæmpe viden om biler, samt at han har været inden for branchen i mange år.
Det endte med jeg købte bilen. Jeg er den dag i dag 100% tilfreds med den kanon gode service og behandling jeg fik hos Frahm Nielsen. Det kan varmt anbefales at handle her, og jeg er helt sikker på, at når audien skal skiftes ud, er det her jeg skal handle igen. man føler sig i trygge hænder og får utrolig god behandling. Jonas virker meget reel og ærlig.
Frahm Nielsen biler ved Jonas har givet…
Frahm Nielsen biler ved Jonas har givet mig en helt fantastisk god oplevelse
jeg går meget op i tingene er perfekte, Jonas har ikke blot leveret en super flot og perfekt bil men han ved også hvad han snakker om, da han har mange års erfaring i bilbranchen
Der er langt til Struer men klart turen værd og hvad gør det når bilen var fuld tanket da jeg kørte fra Struer.
Helt sikkert ikke sidste gang, jeg har handlet bil der og kun de bedste anbefalinger herfra
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.