Fransklandstil.dk Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Varm, venlig og hurtig kundeservice ✔️ Hurtig forsendelse ✔️ God og effektiv emballage, UDEN at være et "overdrevent emballageforbrug", som kun belaster miljøet ✔️ Det er første gang jeg handle... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik min vare leveret indenfor få dage. Alt var pakket forsvarligt ind og mit vitrineskab var smukt og levede max op til mine forventninger. Venlig tlf service der hjalp med en løsning, da jeg ikke kun... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fransk Landstil forstår at levere god service. Bestilte imellem jul og nytår og malingen kom frem til tiden fra Holland trods masser af sne. De bedste anbefalinger herfra. Professinelt👌👌👌

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fin kundeservice. Ok leveringsproces. Produktet lidt mere klejn end forventet men ser ud som på hjemmeside. Vi er glade for vores nye skuffedarie!

Información sobre la empresa

1. Tienda de decoración e interiorismo

Escrito por la empresa

Velkommen til boligindretning med fransk landstil. Drømmer du om at indrette dit hjem i en tidløs, rustik og romantisk stil? Så er vores udvalg af møbler, interiør, Vintage kalkmaling og tilbehør i fransk landstil lige noget for dig! Kombiner det eventuelt med shabby chic produkter og skab varme og karismatiske omgivelser i dit hjem.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

70 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde lidt problemer med at betale…

Jeg havde lidt problemer med at betale med min ordre, hvor jeg ringede til Charlotte der venligt og professionelt hjalp mig med at få løst problemet, ved at kontakte systemudbyder.

Ved modtagelse af min ordre, manglede der desværre en genstand, men hurtigt fik Charlotte et overblik over hvor der var sket en fejl - jeg fik et nedslag i min ordre, fordi der var forlænget leveringstid.

Min oplevelse er at hver ordre er vigtig, og at kundens tilfredshed er i høj kurs. Kommunikationen håndteres samvittighedsfuld og venlig.

Jeg er meget glad for det jeg har modtaget og glæder mig til at modtage den sidste del, vil absolut anbefale Fransklandstil.

26 de enero de 2026

15 de enero de 2026
Logotipo de Fransklandstil.dk

Respuesta de Fransklandstil.dk

Kære Dorte

Jeg tager gerne imod kritik, for at gøre tingene bedre, men denne anmeldelse er simpelthen så urimelig at jeg må skitsere det forløb, som det lykkedes dig at forvirre totalt.

Fredag modtog du en plaid, som desværre var blevet sendt i forkert farve, og du ringede til mig fredag eftermiddag.

Jeg undskyldte mange gange, og du foreslog at du evt selv kunne køre fra Helsingør til Frederiksberg og bytte den mandag eller onsdag. Det hastede ikke, sagde du.

Det ville jeg næsten ikke være bekendt, når det nu var mig, der havde lavet en fejl, men du forsikrede mig om, at det ikke var et problem. Vi aftalte, at min søn ville kontakte dig mandag for en aftale, fordi jeg ikke selv var der.

Mandag formiddag ringede du 2 gange forgæves kl. 9.59 og 10.14. (Jeg havde fortalt, at jeg ville være svær at få fat i).
Ved dit tredje opkald kl. 10.29 var jeg tilbage ved telefonen og du var meget oprevet over, at du endnu ikke havde hørt fra os.

Jeg var overrasket og blev presset af din pludselige vrede, så jeg lovede dig, at min søn ville køre til Helsingør i dag, mandag, for at bytte din plaid, så vi kunne få sagen ud af verden. Jeg tror vi lagde på kl. 10.34.

Inden han nåede at starte bilen, allerede kl. 10.47 skrev du på Trustpilot, at du har haft en dårlig oplevelse!

Jeg vil nødig virke uforskammet, men jeg kan komme i tvivl om, hvem der har haft den dårligste oplevelse i denne handel...

...Og jeg må indrømme, at jeg stoppede min søn i at bruge tid og brændstof på turen fra Frederiksberg til Helsingør, så nu er din plaid i stedet på vej til pakkeshop med en returlabel til den plaid, du modtog i forkert farve.

Jeg indså, at det blev umuligt at få en tilfreds kunde ud af dig, uanset om vi havde sendt din plaid straks med taxa, drone eller brevdue til Helsingør leveret med en kasse champagne som undskyldning og bestilt live akkompagnement fra Tivoli Garden.

Charlotte
Ejer, fransklandstil.dk

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.