Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe anbefaling herfra! Jeg har kun haft køretimer med Dennis, og det har været en virkelig fed oplevelse. Dennis er den sjoveste og mest ambitiøse kørelærer, man glæder sig faktisk til hver kør... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan klart anbefale Dennis fra Fredensborg køreskole. Super sjov og rar at køre med samtidig med jeg lærte en masse! Jeg følte mig tryg hele vejen igennem, så tak for et super fedt forløb!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Timerne med Dennis var altid sjove og hyggelige. Det gik hurtigt, og man følte sig tryg under hele forløbet! Jeg ville klart anbefale det, hvis du vil have dit kørekort hurtigt, sjovt og professionelt... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dennis er en fantastisk kørelærer

Dennis er en fantastisk kørelærer, han er altid i godt humør, og klar til at give en god oplevelse. Teoritimerne har altid været rigtig hyggelige, med en god stemning 😉😁👌

9 de octubre de 2025

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Kære Camilla, tusind tak for den fine anmeldelse!!! Det skal være sjovt at gå til kørekort ;)

God kørelære

Virkelig god sjov og lærerig kørelære som sørger for du får dit kørekort nemt. Kan varmt anbefales

12 de octubre de 2025

Tak Lui!!!!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt er som det skal være

Alt er som det skal være, Dennis er hurtig og effektiv samtid med humøret er højt. Kan klart anbefales.

13 de octubre de 2025

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Tak for de pæne ord Nicolai!!!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en god oplevelse

Det var en god oplevelse, man har det sjovt og ikke nok med at man lærer at køre bil får man også et venskab med dem man er på hold med

2 de octubre de 2025

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Jeg er glad for du har haft en god oplevelse Lukas. Det har været en fornøjelse!!!

Bedste køreskole!

Det er altid mega sjovt både til teori og køretimerne. Dennis sørger altid for god stemning så timerne flyver afsted. Bedste køreskole og hyggeligeste sted at tage kørekort!!!

25 de septiembre de 2025

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Tusind tak Nora!!! Det har været så hyggeligt at lære dig at køre bil!!!!

Kan klart anvefale

Kan kun anbefale at starte sit kørekortforløb hos Dennis, det går både hurtigt med at få ens kørekort samtidigt med man lærer endel imens. Og så er det heller aldrig kedeligt til enten teori eller bag rettet

24 de septiembre de 2025

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Vi skal jo have det sjovt - ellers falder i jo bare i søvn til teoritimerne!!!! Kør forsigtigt derude

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det har været så sjovt at gå til…

Det har været så sjovt at gå til kørerkort hos Dennis, der er blevet blandet humor ind til teori og bag rattet, hvilket gjorde det sjovt og trygt

18 de septiembre de 2025

Tusind tak Smila!!!! Vi ses derude

Kæmpe anbefaling🎖️🎖️🎖️🎖️🎖️

Dennis er bare verdens bedste kørelærer!
Ikke nok med at faciliteterne er i orden, så er han bare “nede” med de unge, virkelig anerkendende, møg dygtig til at lære fra sig og fleksibel. Min søn tog sit kørekort på 5,5 uge. Det kan sgu ikke gøres bedre.
KÆMPE STORE ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra os.

3 de septiembre de 2025

Respuesta de Fredensborg Køreskole

For pokker en anmeldelse!!!! Tusind tak Betina!!!

Fantastisk køreskole.

Fantastisk køreskole.
Jeg elskede forløbet.
Jeg bestod både teori prøven og den praktiske prøve første gang på en måned🥳
Ville helt klart anbefale denne køreskole.

4 de septiembre de 2025

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Det er jo sådan det skal gøres!!!! Så godt gået!!!!

Det hele gik perfekt

Det hele gik perfekt, fra start til slut. Dennis er en rigtig god kørelærer og han har styr på sit fat, vil helt klart anbefale.

4 de septiembre de 2025

Tak Alexander!!!

En uforglemmelig oplevelse

Hos Dennis er man altid garanteret en sjov og lærerig oplevelse. Der er en perfekt balance mellem humor og faglighed, humøret er i top, og man føler sig tryg hele vejen igennem – især under køretimerne. Det føles mere som at sidde ved siden af en ven end bare en kørerlærer, der fortæller en, hvad man skal gøre. Min storesøster tog kørekort hos ham og anbefalede ham varmt, og jeg har ikke fortrudt det. Kan varmt anbefales!

8 de agosto de 2025

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Edin for pokker! TUSIND tak fordi du har taget dig tid til at skrive så flot en anmeldelse! Det betyder så utrolig meget for mig!! Tak

Den bedste køreskole

Super god oplevelse at tage kørekort hos Fredensborg køreskole. Dennis er en kæmpe champ, som altid bringer højt humør til køretimerne. Han er god til at se og hjælpe en med de ting man har særligt svært ved, hvilket resulterede i at jeg bestod i første hug. Kan varmt anbefale denne køreskole :)

3 de julio de 2025

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Rasmus for pokker!! Tusind tak for den flotte anmeldelse!! Virkelig pænt af dig at give dig tid til at skrive så flotte ord!!!

Fredensborg Køreskole

Mit forløb hos Fredensborg Køreskole har været en sjov og utrolig rar oplevelse. Dennis formår at indblande hygge, sjov, seriøsitet (og snacks) i alle hans teori- og køretimer, og gør at oplevelsen er så komfortabel som mulig for eleven. Med hans hyggelige og lærerige teori- og køretimer kan det helt klart anbefales at tage kørekort hos Fredensborg Køreskole.

30 de junio de 2025

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Der skal jo være snacks!!!! Og meget af det! Tusind tak for den flotte anmeldelse Caroline!!!

Bare en fornøjelse

Bare en fornøjelse.
Altid skide hyggeligt med Dennis. Han er altid dejlig positiv og hjælper en godt selvom man er kommet fra en anden køreskole.
100% anbefales

28 de junio de 2025

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Tak for den fine anmeldelse Tobias!!!

Hurtigt forløb

Fredensborg køreskole gjorde det sjovt at tage kørekort, både med de underholdende teoritimer og altid højt og sjovt humør. Dennis fokuserede meget på at jeg forstod teorien og at jeg ikke var i tvivl om noget. Jeg ville klart anbefale fredensborg køreskole hvis du søger et sjovt og underholdende forløb med kørekort- Kaya månsson Padtoft

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Det har været fantastisk :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fredensborg køreskole og Dennis kan…

Fredensborg køreskole og Dennis kan varmt anbefales. Jeg har haft en virkelig god oplevelse ved at tage mit kørekort hos Dennis. Jeg er 'lidt oppe i årene' og derfor måske ekstra nervøs..... Men Dennis gør sit arbejde med at lære fra sig på en super god måde, så det lykkedes mig, at komme i mål... og så på utrolig kort tid. Så topkarakterer til Dennis 👌 Han kan klart kan anbefales.

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Jeg er glad for du har haft en god oplevelse!!! Og selvfølgelig kom vi i mål!!! Det har været en fornøjelse!!!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dennis er simpelthen den bedste…

Dennis er simpelthen den bedste kørelærer. Han har en kæmpe tålmodighed, selvom man ikke helt rammer parallelparkeringen i første forsøg, og han får én til at føle, at man sagtens kan klare det. Hver kørertime er både lærerig og sjov – han formår at gøre alt meget mindre nervepirrende og får én til at grine, selv når det hele er lidt tricky.

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Mille! Tak for den fine anmeldelse som bare er så sigende! Man lærer bedre når man har det lidt sjovt!!!

Et super forløb

Det har været sjovt og hyggeligt at gå hos Dennis. Hele forløbet har været effektivt og trygt, og hans måde at lære fra sig på er meget god og spændende.
Der har ikke været nogle lange pauser og ventetider, hele forløbet har bare været ligetil og overskueligt.
Dennis og køreskolen kan klart anbefales til andre, der gerne vil have deres kørekort i en fart.

23 de junio de 2025

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Tusind tak Frederik!!! Det var virkelig en fornøjelse og nogle hyggelige timer bag rattet!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.