Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe anbefaling herfra! Jeg har kun haft køretimer med Dennis, og det har været en virkelig fed oplevelse. Dennis er den sjoveste og mest ambitiøse kørelærer, man glæder sig faktisk til hver kør... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan klart anbefale Dennis fra Fredensborg køreskole. Super sjov og rar at køre med samtidig med jeg lærte en masse! Jeg følte mig tryg hele vejen igennem, så tak for et super fedt forløb!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Timerne med Dennis var altid sjove og hyggelige. Det gik hurtigt, og man følte sig tryg under hele forløbet! Jeg ville klart anbefale det, hvis du vil have dit kørekort hurtigt, sjovt og professionelt... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Dennis the Goat

Altså kørekort på 2 måneder, behøver jeg at sige mere. han svare rent faktisk når man skriver til ham, og gratis snacks. Tror ik det bliver bedre.

16 de junio de 2025

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Det bliver ikke bedre Kasper!!! :) Tusind tak for de fine ord.

Dennis er mega grineren

Dennis er mega grineren, giver cool onkel vibes og får en til at føle at man faktisk godt kan køre bil (selvom man laver fejl).
Der er god stemning i bilen og tonen er god lige meget hvad. Vil anbefale til hver en tid.

16 de junio de 2025

Respuesta de Fredensborg Køreskole

"Onkel vibes" :) :) :) Tak!!! Det var en fornøjelse!!!

Mega godt forløb

Jeg kan klart anbefale Fredensborg køreskole. Mega godt forløb, og Dennis er en skide god kørelærer!

19 de mayo de 2025

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Tak Julie!!! Det var rigtig hyggeligt at lære dig at køre bil! :)

Kan klart anbefales

Jeg har haft en virkelig god oplevelse ved at tage kørekort hos Dennis. Han gør det virkelig trygt at sidde bag et rat for første gang med hans imødekomne personlighed, energi og opmærksomhed. Mit forløb har næsten ikke kunne gå hurtigere, da Dennis er meget fleksibel og løsningsorienteret. Alt i alt en god oplevelse, som klart kan anbefales🫶🏻

10 de junio de 2025

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Tak for den flotte anmeldelse Signe!! Det har været så hyggeligt!!!

Super behagelig kørelære 👍😄

Dennis er venlig, rolig, ligefrem og frem for alt, meget professionel.
Bilen super behagelig at køre.
Jeg anbefaler 100% denne køreskole 👏👏👏👍👍👍
Hvis det var muligt fik den 10 🌟

3 de junio de 2025

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Vi kan godt lide 10 stjerner :) Tusind tak for de flotte ord!!!

Sejeste køreskole

Vores søn har taget sit kørekort hos Dennis, og det er uden tvivl det bedste han har gjort.
Dennis sørger for at det er fedt at tage kørekort så jeg vil uden tøven anbefale Dennis til alle der skal tage kørekort el hvis børn skal i gang.
1000 tak for hjælpen og støtten Dennis.

26 de mayo de 2025

Fantastisk køreskole - Klar anbefaling

Jeg har haft en super god oplevelse hos Dennis og hans køreskole i Fredensborg gennem hele forløbet! Han er altid i højt humør, hvilket gør undervisningen både sjov og tryg. Det var et dejligt hurtigt forløb, men samtidig virkelig grundigt. Jeg følte mig godt klædt på til både teori og praktik. Derudover var der fleksible og gode køretider, så det var nemt at få det til at passe ind i hverdagen. Alt i alt en topklasse køreskole.

28 de enero de 2025

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Tak Linus! Tak for du tog dig tid til at skrive så fin en anmeldelse!!!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan ikke anbefale Dennis nok

Jeg kan ikke anbefale Dennis nok som kørelærer! Han er professionel, tålmodig og virkelig dygtig til at gøre undervisningen både tryg og effektiv. Takket være hans måde at undervise på, fik jeg mit kørekort på under to måneder og følte mig samtidig helt klar og sikker bag rattet.

Dennis formår at skabe en afslappet stemning i bilen, samtidig med at han er enormt struktureret og har styr på alle detaljer. Han forklarede tingene på en måde, der gav mening, og han var altid ærlig, rolig og opmuntrende – selv når jeg lavede fejl.

Hvis du leder efter en kørelærer, der tager din læring seriøst, men også får dig til at føle dig tryg og motiveret hele vejen igennem, så er Dennis det helt rigtige valg. Jeg er så taknemmelig for forløbet – og kan varmt anbefale ham til alle, der gerne vil have kørekort hurtigt og trygt!

21 de mayo de 2025

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Hold nu op en anmeldelse Frigg!!! Det gør mig så glad at læse for det er lige præcis alt det jeg går efter i som elever skal føle! Så tak!!!

Hej allesammen

Hej allesammen, kurset og oplevelsen hos Fredensborg køreskole har været top klasse. Støtten og alle de gode teori og køretimer sammen, har virkelig gjort det til en fornøjelse at tage kortet hos Dennis.

Klar anbefaling☺️

20 de mayo de 2025

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Tak Aria!!!! Det var været en ren fornøjelse!!!!! Kør nu pænt derude.....!!!!

Fredensborg Køreskole🤩

Jeg har haft en super god oplevelse med at have “Fredensborg Køreskole” som køreskole! Dennis har været helt vildt god da der har været udfordringer, og ved at komme igennem så hurtigt som muligt:-) Super tilfreds! Kan klart anbefales!!

19 de mayo de 2025

Tusind tak!!!!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dennis er en mega fed kørelærer med…

Dennis er en mega fed kørelærer med hojt humør. Han teori var mega god og der var masser af tid til sjov og ballade. Han er god til at finde passende tider at køre på og det er dejlig nemt at køre med ham. Et stort Ja tak er at han kun har et hold af gangen og han fokuserer kun på det hold.
Jeg bestod både køreprøve og teori i første hug og han gør sig meget i at man skal bestå. På den gode måde.

24 de abril de 2025

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Der skal være tid til den enkelte elev - og derfor består i så hurtigt :) Tak for den fine anmeldelse!!!!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en virkelig god oplevelse at…

Det var en virkelig god oplevelse at tage kørekort hos Fredensborg køreskole. Dennis var god til at forklar tingene og gjorde teori- og køretime hyggelig. Jeg kan kun anbefale Fredensborg køreskole at tage sit kørekort.

23 de abril de 2025

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Tak Mellanie!!! det har været en fornøjelse!!!

Kæmpe anbefaling!

Super hyggeligt, godt og effektivt! Fik mit kørekort på bare 2,5 måned og bestod begge prøver i 1. forsøg! Dennis er en super kørelære og teoriunderviser - Det er både sjovt og hyggeligt at være til teori, køretimer samt 1. hjælp!

Kæmpe anbefaling herfra!

15 de abril de 2025

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Det var så stærkt gået Andreas!!!! Det har været en fornøjelse!!!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dennis har været en fantastisk…

Dennis har været en fantastisk kørelærer, som har været rigtig god til at lære fra sig. Han er rigtig sjov og sørger i den grad for at forløbet bliver det bedste forløb. Jeg vil klart anbefale Dennis

23 de marzo de 2025

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Tusind tak for de fine ord!!!

Varmeste kørelære

Teori timerne var sjove og lærerige. Derudover var Dennis en kanon kørelærer, som gjorde køretimerne sjove. Jeg er glad for at jeg valgte Fredensborg køreskole
Super fed kørelærer - kan kun anbefales!

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Tusind tak Peter!!! Vi skal jo have det lidt sjovt mens vi lærer at køre bil 🚗🚗😃 Kør fornuftigt derude

Den bedste køreskole

At gå til kørekort hos Fredensborg Køreskole har været super fedt. Det var både sjovt og lærerigt. Dennis er seriøst den bedste kørelærer. Kan kun anbefale Fredensborg Køreskole.

Tusind tak Ann Sofie!!! Det har været en fornøjelse! Kør fornuftigt derude 🚗🚗🚗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min tid i Fredensborg Køreskole var en…

Min tid i Fredensborg Køreskole var en sand rutsjebanetur. Men jeg havde ikke klaret mig igennem den rutsjebanetur uden Dennis. Hans tålmodighed og omsorg formindskede min frygt for hver køretime der gik og fik mig til at arbejde hårdere.

Jeg vil gerne se tilbage på min tid i Fredensborg Køreskole med glæde. Dennis er en dygtig lærer som ved hvad han taler om. Men han er også sjov og det samme er hans undervisning. Så start i Fredensborg Køreskole. Du vil ikke fortryde det.

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Kære Jonathan. Tusind tak for den fine anmeldelse og de pæne ord! Jeg er så glad for du har haft en god oplevelse! Kør forsigtigt derude! 🚗🚗

Bedste køreskole

Virkelig god kørelærer, der gør det sjovt at køre bil.
Det er hundred procent den bedste køreskole i Danmark

28 de febrero de 2025

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Tusind tak Willy!!! Det har været så hyggeligt at give dig kørekort! Kør forsigtigt derude!

My man Dennis

Hos Fredensborg køreskole kan man forvente et godt seriøst forløb. Her kan man have det sjovt og samtidigt have et lærerigt forløb. Dennis er en god mand og han gør bare sin ting.

28 de febrero de 2025

Respuesta de Fredensborg Køreskole

Tusind tak Aksel 💪 Det har været en ren fornøjelse! Kør forsigtigt derude!!!

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.