I work with the new owner since 2026 as an interim business developer. The way of working together is excellent. The new team behind freelancer.nl is very motivated to continuously improves the proces... Ver más
La empresa ha respondido
Ik ben super enthousiast over Freelancer.nl. De site werkt makkelijk, het aanbod aan freelancers is groot en de reacties zijn altijd snel en professioneel. Ik lees weleens negatieve reviews, maar eer... Ver más
La empresa ha respondido
There are some availabilities which is nice. But I think it would be helpful for people on both sides to have a set payment portal once something is agreed. Is a project $200 , 20 upfront with... Ver más
La empresa ha respondido
Nieuwe website en eigenaren sinds 2025! Freelancer.nl is sinds mei 2025 met een nieuw platform officieel onder nieuwe eigenaren actief. Wij zijn op geen enkele manier verbonden met de vorige eigenaren of met Prolinker, zoals in sommige reviews genoemd. Met een fris team, moderne functionaliteit en persoonlijke support zetten we alles op alles om de service te leveren die een gebruiker van ons verwacht. Wij verwelkomen jou graag op onze website!
Amsterdam, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Wat een goede service! Laagdrempelig platform, duidelijk, snel en prijs kwaliteit zeer goed!

Respuesta de Freelancer.nl
De website geeft op een overzichtelijke manier diverse opdrachten weer. Ik kan referenties aanvragen en nu ook zelf lezen, zodat geïnteresseerden op een onafhankelijke manier meer over mij te weten kunnen komen. Mijn vraag aan de support afdeling werd snel beantwoord en kundig en naar volle tevredenheid opgelost. Hartelijk dank!!

Respuesta de Freelancer.nl
Uitstekende website en goede klantenservice. Huidige eigenaar is uiterst betrouwbaar en komt zijn afspraken na. Dit platform staat voor mij op nummer 1. Andere platforms voor freelancers kunnen hier wat van leren. Ik heb al meerdere opdrachten binnengehaald en een hele goede ervaring. Ik kijk ernaar uit om nog veel leuke en interessante projecten te mogen doen dankzij Freelancer.nl

Respuesta de Freelancer.nl
Ik maak al ongeveer 4 jaar gebruik van Freelancer.nl en heb al veel mooie opdrachten binnengehaald via dit platform. Top bedrijf!

Respuesta de Freelancer.nl
Kwaliteit prijsverhouding heel goed en veel variatie qua opdrachten

Respuesta de Freelancer.nl
Als opdrachtgever ben ik zeer tevreden over Freelancer.nl
Ik zocht iemand met ervaring in health IT (CRM / patiëntcommunicatieplatform) en had eerlijk gezegd niet verwacht zo’n geschikte kandidaat op dit platform te vinden, linkedin jobs was nogal time consuming...
Via freelancer vond ik op een paar uur veel aanbiedingen, maar ik viel op een professional met de juiste cv en lange ervaring in de gezondheids-IT-sector. De samenwerking verliep vlot, veilig en professioneel. Het gaf mij vertrouwen en alles vlug afgewerkt, dat ik ook voor andere gespecialiseerde projecten hier zeker de juiste mensen kan vinden.
Ook Koen van de support doet uitstekend zijn persoonlijke opvolging van tickets, kom je nog weinig tegen deze dagen met al die AI automatisatie.
Kortom: als opdrachtgever ideaal, een aanrader!
Sophie Huys

Respuesta de Freelancer.nl
Wat een mooie website. Opdrachten zijn van een prima kwaliteit.

Respuesta de Freelancer.nl
Leuk platform in het verleden een opdracht geplaatst via Freelancer nl. Ken de eigenaar al een tijdje en werk meer dan prima met hem samen. Ook de klantservice is goed. Er wordt snel gereageerd.

Respuesta de Freelancer.nl
Een tijd terug heb ik samengewerkt met Freelancer.nl. Toen der tijd heb ik via Freelancer.nl veel opdrachten kunnen vervullen met Freelancers. Goed om te zien dat ze weer actief zijn en de nieuwe website ziet er goed uit. De opdrachten zien er goed uit en het systeem ziet er professioneel uit.

Respuesta de Freelancer.nl
Ik weet dat er in het verleden problemen zijn geweest maar niet door de huidige eigenaar. Ik gun Freelancer een nieuwe kans zich te bewijzen. De website is overzichtelijk en het plaatsen van Opdrachten eenvoudig. We kunnen niet zonder Freelancers en Freelancer.nl kan hier een belangrijke rol in spelen.

Respuesta de Freelancer.nl
snelle en duidelijke informatie. Niet 'we verbinden u door" met een irritant muziekje. Is er niet 1-2-3 een freelancer gevonden, dan gaat Freelancer.nl op zoek en meldt zich weer.

Respuesta de Freelancer.nl
Fijne en overzichtelijke website. Ik kon me makkelijk aanmelden en had binnen een week al een leuke lead eruit. Tot dusver positieve ervaring!

Respuesta de Freelancer.nl
Ik gebruik freelancer.nl vooral om goede en kwalitatieve opdrachten te vinden. Tot nu toe lukt dat elke keer weer. Het platform is makkelijk in gebruik en zeker de moeite waard.

Respuesta de Freelancer.nl
I subscribed and found the site to be clear and helpful. So far had a few small gigs and no complaints. Thanks Freelancer.nl!

Respuesta de Freelancer.nl
Simpel en makkelijk om opdracht te plaatsen.

Respuesta de Freelancer.nl
De eigenaar geeft aan dat "Eind april 2025 is onze gloednieuwe website live gegaan.".
Op dit moment (12 mei, twee weken later dus) staan er 31 opdrachten op de website. Toch zijn er reviews van mensen die "Tientallen opdrachten mee gedaan" hebben.
Gezien de historie van dit bedrijf komt het hele verhaal niet erg betrouwbaar over. Daarbij is het platform in verhouding tot het aantal beschikbare opdrachten duur. Een abonnement kost €55/maand.
Daarnaast schrijft de eigenaar onder elke review "Om je eerste bezoek extra plezierig te maken, bieden we je een speciaal introductiekado aan – een klein bedankje voor jouw vertrouwen."
Wat dat introductiekado dan is en hoe je dat kunt claimen wordt niet vermeld.

Respuesta de Freelancer.nl
Goeie ervaringen gehad en mooie opdrachten. Het werkt snel, simpel en doeltreffend.

Respuesta de Freelancer.nl
Más información sobre otros tipos de reseñas.